3 comentarii la “Nu poti ingenunchea un popor care se taraie!

 1. Ma intreb cu atatea minti luminate si cu atata adevar in cugetarile noastre cum de mai ramanem inca un popor de „cacat” cu un trecut si cu un prezent de cacat.
  Si daca vreti sa vedeti maestria acestui stat mafiot in a ingenunchea un popor care sa taraie studiati dosarele „rezolvate” ale maestrilor in dispretuirea, batjocorirea fiintei umane, a drepturilor omului si notiunii de dreptate si justitie din sistemul de justitie al statului mafiot roman.
  Maestri ai coruptiei, ai abuzurilor fara limite, ai nesimtirii si adesea ai ignorantei din justitia romana precum Roxana Popa, Minodora Condoiu, Raducanu Andreea, Roxana Popa, Elisabeta Rosu, Marian Buda, Duminica Virginia si alti mutanti ai regnului uman, bisnitari de sentinte si destine din Inalta Curte de Casatie si Justitie, si-au demonstrat pe deplin capacitatea si forta de ne duce din pozitia de taratoare pe pamant in ingenunchiati sub pamant sau in rahat.
  Dosare edificatoare si strigatoare la cer pentru orice om cu un graunte de minte si doua grame de bun simt rezolvate de specimenele de mai sus la comanda unor structuri mafiote: D22088/3/2008, 7325/3/2011; 3950/2/2009; 39849/3/2005, si multe alte dosare in care susnumitii si-au indeplinit cu succes toate obligatiile asumate in slujba structurii care i-a angajat si sustine: trustul de constructii Edificia Carpati al generalului de securitate Badea Petre.
  Aceste cazuri nu au nevoie de probe caci logica bolnava, abuzul, dispretul fata de oameni si de statul de drept din argumentele si concluziile soldatilor care le-au „rezolvat” striga la cer singure. De auzit nu le aude nimeni in statul mafiot roman.

 2. @ Marin P.

  In Romania ultimilor 17 ani, adevarurile evidente (adica acele situatii care nu trebuiesc demonstrate) NU se mai observa. Nu pentru ca nu se vad ci pentru ca cei chemati sa faca dreptate SUNT CORUPTI SI MANA IN MANA CU INFRACTORII! Au format grupuri si grupari de crima organizata care actioneaza in orice directie si in orice domeniu, fie justitie, fie economic, fie … Astazi am ajuns in situatia paradoxala de a avea la conducerea tuturor institutiilor statului numai corupti iar subalternii lor sunt puii coruptilor – adica hidrele. Nu stiu daca putem descoperi vreo exceptie. Si totusi, romanii privesc consternati cum li se baga mana in buzunare, li se fura dumicatul de paine de la gura, li se da cu sutul in fund; raman inerti cand sunt scuipati, huliti, batuti si batjocoriti de jandarmi daca-si cer drepturile etc. In rest… domina o liniste mormantala, isi inghit amarul in propria casa, scriu pe net, discuta cu familia si conchid: „Asta e Romania!”. Pai daca asa inteleg romanii sa schimbe ceea ce trebuie schimbat, ne meritam cu totii soarta. Pana nu s-or ridica din genunchi 10-12 milioane de romani, nu se va intampla nimic. Curajul si demnitatea barbateasca a romanului o gasim doar in visele SF si in povestile cu eroii de alta data. Eu nu mai cred in puterea de actiune a personajului colectiv numit ROMAN!

 3. Idei interesante de la un internaut cu nick-name-ul Nimeni2007:

  Solutzia 1: Romanii sa iasa in strada. Romanu e invatzat sa lupte altu pentru el, ca nu cumva sa-si rupa o unghie.
  Solutzia 2: Romanii sa blocheze toate sectoarele de activitate ==> Ciuciu bani la fisc.
  Solutzia 3: Romanii sa-si tina banii la saltea sau la ciorap. Ca asa fiscu nu mai are ce sa ia.
  Solutzia 4: Romanii sa se mute in alta tara cu catel si purcel.
  Solutzia 5: Totzi romanii sa fie someri.
  Rezultat final tzara in colaps, shmecherii si hotzii nu mai au ce sa fure.

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s