5 comentarii la “Sondaj IRES: 79% dintre romani nu mai au incredere in justitie! Cati romani mai cred in actul de justitie? doar 4%!!!!

  1. Pingback: SONDAJ IRES: 79% dintre romani NU MAI AU INCREDERE IN JUSTITIE. | Cabinet Avocat Teodorescu Nicusor/ AVOCAT DEFINITIV/CONSILIER JURIDIC DEFINITIV Teodorescu Nicusor-Cod Inregistrare Fiscala 28187651

  2. Felicitări pentru blog. Sunt 100% de acord cu tematica blogului. Hoția a ajuns la rang de virtute. Trăim într-o societate care de fapt este de mult dispărută, suntem prezenți doar din punct de vedere fizic preocupați pt a supraviețui,fără valori,cu trecut,prezent si fără viitor.Rasa umana este foarte ușor manevrabila din punct de vedere psihologic.Acesta este cel mai mare defect al nostru.Cu respect,Daniel.

  3. @ Daniel

    Ai perfecta dreptate: coruptia a ajuns la rang de virtute iar virtutile reale au fost ucise fara mila.
    Omul intelept NU poate fi manipulat dar pana si inteleptii ii intalnim din ce in ce mai rar pentru ca educatia a luat-o la vale si scoala se face tot pe bani si nu pe stiinta.
    In momentul in care mintea umana este ocupata cu intrebarea: „Cum pot supravietui?”, nu mai ramane loc pentru intrebari existentiale sau de alta natura. Se multumeste sa respire asemeni unei legume conectate la aparate… Omul, in integralitatea sa, a ajuns sclavul ce-si taraie zilele intr-o libertate iluzorie. Dintr-o creatie originala, a devenit una artificiala… (cu mici exceptii).

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s