10 comentarii la “Mitul CEDO se destramă si odata cu el, sansa romanilor de a-si mai afla dreptatea in EUROPA!

 1. Spuneam ca UE cere condamnari chiar si fara probe…..tot aceiasi indivizi sunt si in CEDO.Apartin aceluiasi grup oligarh si criminal.
  Solutia ar fi ca acesti indivizi sa dispara,sa nu mai fie votati…sa nu mai aiba functii.Grupul Bilderberg trebuie sa moare.Gata,ajunge!
  Cum e posibil ca judecatori CEDO sa fie membri Bilderberg?

 2. @ balbeck

  Oculta mondiala e peste tot. Nu stiu de ce te mira ca a ajuns in functiile inalte ale UE sau la CEDO.
  Dar cine e in spatele lor? Asta e intrebarea. Toti sunt doar papusi trase de sfori, nimic altceva.

 3. Henry de la Croix….el e seful.I-a luat locul unui mos.E om de afaceri si nu numai…..e sustinut de multi.Grupul celor 180…..ei au lumea la picioare.
  Nu sunt altceva decat evrei…..rai.Multi din ei sunt si masoni.Astia sunt cei mai rai dintre evrei.Nu spun ca evreii de rand sunt rai.
  Oameni de afaceri oligarhi…
  Asta este cea mai periculoasa mafie….

 4. Pingback: MITUL CEDO deja s-a destramat. CEDO si UE și-a luat mana de pe romani, s-a dat liber la abuzuri si arbitrariu slugilor ce se prefac ca stapanesc acest popor. Daca mai apare cate o hotarare CEDO e pentru a lua viata la prosti, romani nemernici angajati ai

 5. Pingback: MITUL CEDO deja s-a destramat. CEDO si UE și-au luat mana de pe romani, s-a dat liber la abuzuri si arbitrariu slugilor ce se prefac ca stapanesc acest popor. Daca mai apare cate o hotarare CEDO e pentru a lua fata la prosti, romani nemernici angajati ai

 6. Pingback: MITUL CEDO deja S-A DESTRAMAT. CEDO si UE și-au luat mana de pe romani, s-a dat liber la abuzuri si arbitrariu slugilor ce se prefac ca stapanesc acest popor. Daca mai apare cate o hotarare CEDO e pentru a lua fata la prosti, romani nemernici angajati ai

 7. Pingback: MITUL CEDO deja S-A DESTRAMAT. CEDO si UE și-au luat mana de pe romani, s-a dat liber la abuzuri si arbitrariu slugilor ce se prefac ca stapanesc acest popor. Daca mai apare cate o hotarare CEDO e pentru a lua fata la prosti, romani nemernici angajati ai

 8. Draft

  Catre Judecatoria Sector x
  Subsemnatul x…domiciliat…

  CHEM IN JUDECATA pe institutia europeana Curtea Europeana A Drepturilor Omului cu sediul la Strassbourg, CEDEX…., France pentru urmatoarele motive:

  1) incalcarea dreptului la un termen rezonabil de judecata de catre … C.E.D.O.

  Precum se stie hotararile CEDO sunt obligatorii pentru judecatorii din Romania, in consecinta ele sunt direct aplicabile in dreptul intern si obligatorii pentru judecatori.

  Orice alt silogism al judecatorului ar duce la incalcarea tuturor principiilor enuntate anterior, pe care CEDO le impune statelor membre, dar nu si lor insisi.

  Solicit pronuntarea unei hotarari prin care sa se admita:
  obligarea CEDO la respectarea duratei unui proces intrun termen rezonabil, in cadrul CEDO, restructurarea CEDO din punct de vedere economic si al resurselor umane astfel incat
  a) nici o hotarare sa nu mai fie semnata altfel, decat de un judecator
  b) nici o hotarare sa nu mai fie nemotivata
  c) nici o aplicatie la CEDO sa nu mai depaseasca un termen rezonabil de maxim 30 de zile.
  d) obligarea CEDO la angajarea in organigrama a suficienti judecatori si spatii suficiente pentru a se respecta dreptul la un proces cu termene rezonabile.

  Solicit despagubiri din partea CEDO pentru durata nejustificat de lunga de 1,2,3,4,5, etc ani, pentru care chiar CEDO condamna la randul ei statele membre la plata de despagubiri, in valoare de x000 euro. Cedo este doar o institutie, care poate fi actionata instanta si trebuie sa raspunda pentru propriile ei actiuni si fapte.

  CEDO contra CEDO. Sa judece CEDO faptele CEDO.

  Zic si eu, Ce e asa de greu sa dai CEDO in judecata?
  Nimeni nu a dat in judecata CEDO? Va e frica?

  Adica CEDO nu e tot o institutie care poate si ea sa greseasca si sa plateasca despagubiri? CEDO greseste, CEDO sa plateasca, la fel cum si CEDO judeca statele membre. Sa se oblige CEDO prin hotarare judecatoreasca sa respecte aceleasi principii care sunt impuse statelor membre, chiar si de catre institutia CEDO. In baza principiului nediscriminarii si a unui tratament egal, CEDO nu poate sa impuna altora niste „judecati si termene”, iar ea sa beneficieze de o alta judecata, diferita de a judecatilor pe care chiar ea le impune ca principii de drept rezonabil altor institutii.

  Ceea ce statueaza CEDO ca e rezonabil impotriva statelor membre este in egala masura rezonabil si impotriva institutiei CEDO, in baza principiului egalitatii de tratament. Sa va vad, ce ziceti.

  Ar rezulta ca CEDO este o institutie rezonabila doar daca poata sa dovedeasca acest lucru. CEDO se dovedeste lipsita de rezonabilitate si de termene rezonabile de solutionare a cererilor, comparabil cu hotararile pe care ea le statueaza ca principii obligatorii doar pentru altii, nu si pentru ea insasi.

  Teme de gandire.

  Eu sunt siderat ca pana in prezent nu exista o cauza comuna in care 100 sau 1000 de oameni sa dea in judecata pe banda rulanta statul roman, sub auspiciile unui singur avocat, pentru a-l obliga pe statul roman sa angajeze mai multi judecatori si sa scurteze drastic termenele de judecata, printro reorganizare a resurselor umane si obligarea la gasirea de fonduri disponibile. Adica sa gaseasca banii. Daca banii sunt problema sa faca bine sa gaseasca scheme prin care sa existe o finantare corecta si echitabila. Ce e atat de greu?

 9. @ unul

  Interesanta propunere si aveti dreptate. Dar motive de respingere s-ar gasi. In plus, a cere dreptate tocmai de la institutia care ti-o ignora echivaleaza cu zbaterea si stres inutile.

 10. Daca zbaterea e inutila, inseamna ca si articolul care a cauzat comentariu ar putea fi fara finalitate, ceea ce nu este de dorit…? Adica nu exista argumente juridice ca sistemul de justitie din Romania, mai incalcator de „dreptul la un proces intrun termen rezonabil” decat cel din Romania sa se indrepte, invocand legile actuale nationale si europene. Ce sens mai au legile si avocatii, daca nu sunt capabil sa aduca schimbari majore.

  Orice proces se bazeaza pe o speta individuala, la care lucreaza atatia specialisti cate spete sunt, acest lucru duce la crearea de „zbatere si stres inutile” la nivel individual, in loc problema sa se rezolve la nivel general, pentru toate spetele respective, astfel incat un alt cetatean sa nu mai stea sa dezgroape acelasi mizerii si schelete pe care le-a dezgropat altul inaintea lui. Fiecare sufera in coltisorul lui, in loc sa vada ca problema este generalizata-endemica.

  Si ma rog care sunt motivele de respingere, Sa vad motivarea. Oricare ar fi motivarea de respinghere, ea este failibila si atacabila. Deoarece este absurd ca o instanta sa condamne alta instanta dupa un calapod, dar sa nu isi aplice aceleasi calapod de principii juridice ei insisi, in egala masura. O instanta sa nu poata fi chemata in judecata in cadrul altei instante, sa raspunda pentru ceea ce face. Adica suntem „idioti” sau ne prefacem ca suntem „idioti” si ca nu intelegem?

  Ne pierdem timpul „condamnand” in loc sa rezolvam problema de la sursa.

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s