4 comentarii la “Piramida Masonica: Control & Dominatie totala

 1. Cele 7 tentacule ale Guvernului Invizibil

  1. Sistemul bancar. Trăim sub tirania unui sistem bancar internaţional conceput pentru a reglementa moneda şi menit să păstreze omul de rând sărac şi pe cel bogat tot mai bogat.

  2. Politica. Ni se oferă iluzia libertăţii de alegere, dar, în realitate, trăim în cadrul unui sistem politic cu două partide, republicani şi democraţi, care sunt feţele identice ale aceleiaşi monede corupte, care garantează că nu va avea loc nici o schimbare semnificativă.

  3. Educaţia. Noi şi copiii noştri suntem puşi într-un sistem de educaţie ineficient şi îndobitocit care limitează mintea, astfel că, indiferent de priceperea oricărui profesor, ne este predată aceeaşi programă care ne limitează gândirea.

  4. Industria farmaceutică. Suferim şi suntem într-adevăr otrăviţi intenţionat de către o piaţă farmaceutică îngrozitoare şi flămândă de bani, care creează mai întâi bolile – reale sau imaginare – şi apoi face publicitate şi ne vine „remediul”.

  5. Armamentul. Trăim în umbra unei industrii masive de armament, care răspândeşte teama şi sprijină războiul pentru profit; un popor unit nu este bun, pentru că ar destabiliza industria de armament.

  6. Religia. Suntem învăţaţi să urmăm orbeşte religii gata servite, care divizează masele. Religiile occidentale încurajează oamenii să caute “în afară” divinitatea şi eternitatea spirituală, în vreme ce, în realitate, divinitatea şi eternitatea spirituală există deja în noi. Guvernul Invizibil ascunde acest adevăr.

  7. Mass-media. Guvernul Invizibil ne spală creierul prin televiziune şi suntem învăţaţi să ascultăm şi să avem încredere în mass-media de ştiri corporatiste, ni s-a “vândut” cu mult timp în urmă iluzia că există un grup de jurnalişti şi editori care luptă de partea noastră, dar, din păcate, ei trâmbiţează în cea mai mare parte minciuni, înşelăciune, superficialitate şi teamă.

  Apreciat de 1 persoană

 2. Avem intradevar cel putin un personaj in Romania care raspunde multor caracteristici ale unui membru sau lider Iluminati: generalul de securitate Badea Petre din dosul Cotrocenilor.
  1. Raspunde intru totul acestei caracteristici rautatea revarsandu-se din el la orice pas cu toate eforturile de a poza drept o persoana buna, carismatica.
  2. Desi produsul 100% al Epocii de Aur si al mentorei sale Elena Ceausescu, generalul se promoveaza din 90 incoace liberal
  4. Se foloseste intradevar de orice si de cele mai josnice metode in rezonanta cu principiul nr. 1, pentru a-si atinge scopul
  5. Cu puterea dobandita deja in structurile Securitatii si prin banii dobanditi prin tunurile date bugetului din 90 incoace(Biblioteca Nationala, sediile STS, SRI, SIE, Palatul Justitiei, etc) generalul a privatizat practic justitia, internele, finantele astfel ca „dreptatea” evident si-o face singur prin mercenarii sai
  6. Cu toate ca este banuit a fi cel mai bogat roman, generalul afisaza o viata modesta
  9. Inainte de 89 cu securist atroce, cu multe cadavre in fisetul sau din santierul Casei Poporului, confisca si gestiona singura forma de proprietate, cea socialista; a statului, a noastra a tuturor. Azi cu aparitia proprietatii private generalul si-a extins activitatea si asupra acesteia astfel incat in timp ce soldatii sai din guvern si din finante ii livreaza proprietatea statului, contractele cele mai megalomanice de dupa 89, cei din justitie, procuratura si alte institutii represive ale statului ii duc proprietatile private luate cu japca prin decizii “definitive si irevocabile”.
  12. Se foloseste din plin de resursele sale pentru a-si pune mercenarii in posturile cheie din justitie, procuratura, politie, finante iar prin organizatia sa are un cuvant greu de spus in cine castiga orice alegeri in Romania din 90 incoace. (Geoana, Nastase, Vacaroiu, doar cativa dintre soldatii sai trecuti prin guverne)
  13. Daca in anii 90 inca mai erau voci precum Sorin Rosca Stanescu care avertizau in presa asupra pericolului pe care-l reprezinta pentru orice stat de drept acest Hopa Mitica al tuturor regimurilor politice, azi nu mai exista nici o publicatie care sa si permita a pune in discutie publica puterea, faradelegile si bogatia generalului Badea Petre.
  16. Apartenenta sa in conducerea lojilor masonice este cunoscuta desi ca informatie publica este tabu.
  19. Soldatii sai din justitie, din institutiile care au „privatizat” averea statului, din finante, etc au fost recompensati pe masura meritelor si aparati cu strasnicie. Cei care i-au dat pe tava trustul de constructii al Elenei Ceausescu, apoi institutul de proiectare Carpati cu toate arhivele si proiectele Casei Poporului, Palatului Cotroceni, etc, au fost apoi angajati de general cu salarii si recompense de invidiat de orice muritor de rand, cei care au varsat bugetul statului in conturile sale (Dan Radu Rusanu) au devenit pilonii structurii sale in finante, neclintiti indiferent de cine se afla la putere, cei din justitie care i-au pus pe tava contracte grase de la stat (licitatii decise in instanta peste orice criterii sau comisii de licitatie) sau averile private ale celor pe care a pus ochii Badea sunt recompensati si aparati cu strasnicie (Adrian Bordea mutat in CSM, Roxana Popa numita in conducerea ICCJ, Minodora Condoiu rasplatita boiereste prin onorariile concubinului ei, av. Briciu)
  25. Democratia, drepturile omului, dreptul la proprietate, dreptul la justitie sunt toate concepte pe care generalul le foloseste zilnic in a distruge de la radacina statul de drept.

  Apreciază

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s