4 comentarii la “Avocatul Florin Kovacs din Timișoara a înfrânt statul, după ce Casa de Asigurări de Sănătate l-a acuzat că are datorii de 800 de milioane de lei vechi!!!

 1. El e smecher si toata tara e proasta.De ce nu a luptat si pentru ceilalti?A facut-o pentru el….
  Ce nu imi place la el?A spus ca o considera pe Carmen Bejan nevinovata sau ca a fost legitima aparare.Vai,marele aparator al femeilor…..
  Dar a aparut si el la spartul targului,dupa ce s-a dat condamnarea definitiva si irevocabila….dupa razboi multi viteji s-arata……

 2. @ balbeck

  Nu cunosc nici o declaratie de-a lui Florin Kovacs, dar daca apreciaza ca tanara Carmen Bejan este nevinovata, atunci ma pozitionez de aceeasi parte cu el deoarece aceasta asta este si una dintre variantele mele in acel caz, la care fac o completare: crima a fost executata de altii, ea fiind doar „momeala”! Bravo lui ca a avut curajul sa-si declare public opinia.

  Legitima aparare – in justitia din Romania – este admisa numai daca te numesti IOVAN (care a ucis si NU a fost in legitma aparare!!!, stie el de ce) sau esti un personaj cu greutate politica! Or, legitima aparare nu este prevazuta in Codul Penal doar pentru UNII, functie de pozitiile socio-politice ocupate ci opereaza PENTRU TOTI CETATENII ACESTEI TARI!!!!

  In speta, daca neobrazata Casa de Sanatate i-a pretins ILEGAL o suma de bani, omul si-a aparat cauza! Ai habar ce abuzuri ordinare face Casa de Sanatate? Cunosti ce prevederi ilegale contine legea asigurarilor de sanatate? Cat de ordinar a fost legiuitorul – care in ultimii ani emite doar legi in apararea intereselor unora si altora – incalca primul articol al Codului Civil, referitor la NERETROACTIVITATE? Felicitari domnului avocat ca a avut curaj sa inceapa o lupta grea impotriva statului si totodata sincere plecaciuni in fata judecatorilor care au indraznit, prin decizia data, sa repare o nedreptate introdusa abuziv prin lege!!!!

 3. Casa de Sanatate e plina de hoti spagari…..
  Am ce am si cu Casa de Pensii…..pentru ca nu a vrut sa aplice o prevedere legala,marirea pensiilor cu 4%…..pensionarul s-a trezit ca avea aceeasi pensie ca inainte,desi trevuia sa i se mareasca.S-a dus peste aia de la Pensii si i-au cerut scuze.Au uitat sa ii recalculeze.
  CAS nu este ilegal…..sau daca este ilegal ar trebui sa nu mai plateasca nimeni.In plus baga contabilul asta coplata…suma nu este mare,dar este un precedent.Peste 1n,doi s-ar putea tripla suma.

 4. http://adevarul.ro/news/societate/exclusiv-avocat-statul-e-bun-plata-cazul-carmen-bejan-Seful-penitenciarelor-i-am-asigurat-conditiile-1_50ae9f0a7c42d5a6639e821b/index.html
  Catre final a declarat ca in opinia lui in cazul Carmen Bejan este vorba de legitima aparare.
  Pai eu am spus asta in 2010,la prima condamnare…..si nu sunt avocat. 😆
  Dar cu ce o mai ajuta chestia asta?Este legitima aparare,au condamnat-o la 20 ani,nu au lasat-o sa nasca in libertate,o tortureaza,isi bat joc de ea,o arunca la gunoi.Si dupa ce iese ce va face?Daca mai iese…..
  stat ticalos si criminal….platim taxe si impozite sa umflam niste porci criminali…

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s