12 comentarii la “Mafia din Medierea Romaneasca sau Summum jus, summa injuria

 1. Aceeasi marlanie, mafie si hotie o intalnim si in sistemul asigurarilor de sanatate:

  Un avocat din Timisoara a castigat la Inalta Curte de Casatie si Justitie dreptul pacientului de a nu plati retroactiv contributia la sanatate. Instanta a aratat ca pacientii – in general – NU sunt obligati sa plateasca retroactiv contributia deoarece NU POT FI ASIGURATI CU FORTA!!! Rationament Absolut NORMAL si LOGIC!

  Pentru cei care nu stiu: daca esti neasigurat si vrei sa intri in sistemul social de asigurari de sanatate, Casa te obliga sa platesti retroactiv pe 5 ani contributia la sanatate!!!! Minti bolnave facute praf!

  Asistam zilnic la jecmanirea pe fata a cetatenilor romani. Sursa primordiala a cancerului legislativ aflat in metastaza din care ni se scurg legile coruptiei este insasi Parlamentul Romaniei!!!

  Apreciază

 2. Uniunea Mediatorilor Bancari, asociatie hulita, calomniata si hingherita de mafia din Consiliul de mediere pentru ca, nu am fost de acord cu ilegalitatile acestora, nu incaseaza niciun fel de taxe si cotizattii.Consideram ca toti suntem in criza financiara.Logic, !?
  Toate ilegalitatile facute de cei din Cdm au fost sub obladuirea unui judecator exmatriculat din CSM care este doctorand in mediere nu mai avea material pentru teza de doctorat si s-a gandit el, ca din functia pe care o avea putea invartii legea medierii cum vrea el.Pe de alta parte o deputata in cardasie cu unii din Cdm a facut ce a vrut ea din legea medierii, sa profite grupului de interese din care face parte.

  http://www.mediatorbancar.ro/taxe-de-inscriere-si-cotizatii.htm

  Apreciază

 3. @ Tatu Tudor

  Comentariul Dvs. confirma sustinerile din articol. Stim foarte bine cine e in spatele acestor manevre ordinare. Interesul comun? CASTIGUL FINANCIAR! Si daca se poate, FARA MUNCA! De restul mediatorilor si potentialilor mediatori n-are decat sa se aleaga praful. Nu-i intereseaza profesia in sine, imaginea ei ci PROFITUL! Cei care tin fraiele medierii in maini NU practica medierea, ci doar castiga din aceste sume ilegal si neconstitutional percepute!

  Apreciază

 4. Si vroiam sa ma fac mediator….dar mi-am dat seama ca nu e o meserie prea banoasa.hahaha
  Adevarul e ca e greu….trebuie cat mai in centru,trebuie sa te lipesti eventual de un notar….m-am lasat pagubas,…..

  Apreciază

 5. @ balbeck

  Pana sa ajungi mediator, te mananca cei care-ti pun autorizatia in mana! o mafie ordinara.
  La avocati, dupa ce ai dat examenul de admitere in breasla, obtii automat calitatea de membru al Baroului fata de care esti arondat. La mediatori, te OBLIGA sa faci dovada apartenentei fata de o ASOCIATIE PRIVATA PROFESIONALA! Si pe langa aberatia asta neconstitutionala, recent au introdus inclusiv adeverinta de sanatate ELIBERATA DE UN MEDIC PSIHIATRU! Asa ceva rar mi-a fost dat sa aud. Nu mai spun ca sunt percepute tot felul de taxe si plati pentru diverse servicii, conferinte etc… Nici n-apuci sa scoti capul in lume, ca esti deja mancat si ros de hienele astea care dispun dupa propriul interes ce si cum sa se faca!

  Apreciază

 6. Pingback: Consiliul De Mediere, in 7 ani de la infiintare, NU a emis NICIUN CERTIFICAT DE ABSOLVIRE A CURSULUI DE MEDIATOR!!!! | No Justice

 7. Pingback: Incepand cu 1 August 2013, informarea justitiabilului asupra medierii devine obligatorie insa Acordul de Mediere NU ESTE TITLU EXECUTORIU!! | No Justice

 8. Asa ma bate un gand de SUSPENDARE …………. pana se vor pune lucrurile la punct!
  Avem atatea modele functionale ale profesiilor liberale. NU ! Noi trebuie sa fim mai cu mot. 😉
  Am facut un calcul, si sunt pe prifit, daca ma suspend din activitate. 😉

  Apreciază

 9. Constitutia garanteaza dreptul la asociere. Ce nu vor sa inteleaga este faptul ca exista o oarecare diferenta intre drept si obligatie. Nu ma poti obliga sa ma asociez cu cineva ca sa pot practica o meserie. CURAT NECONSTITUTIONAL ! Bravo autorului.

  Apreciază

 10. @ Gabriel

  Cu siguranta ajungi pe profit daca te suspenzi.
  La noi nu se doreste o mediere functionala, eficienta ci una din care sa castige tot cei care trebuie – formatorii scolilor de … mediatori + Consiliul de Mediere care nu-i capabil sa priceapa legea ce guverneaza profesia (paradoxal, desi sunt avocati majoritatea!!!!) dar sunt capabili sa introduca prin regulament dispozitii neconstitutionale si sa pretinda sume uriase de la amaratii de mediatori! Dar daca le merge, de ce sa n-o faca? N-am auzit pe nimeni sa se revolte! Atata vreme cat exista fraieri, profitorii isi continua jecmaneala.

  Apreciază

 11. Pingback: Preşedintele Consiliului de Mediere – Dorin Bădulescu – candidatul PNL-ului la europarlamentare!!!!! | No Justice

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s