10 comentarii la “Sfidarea continua a vointei sutelor de judecatori forteaza AMR-ul sa se adreseze Curtii de Apel Bucuresti pentru a solicita emiterea unei hotarari de constatare a revocarii judecatorilor Danilet si Ghica!!!

 1. Trist dar adevarat, Curtea de Apel Bucuresti seamana tot mai mult cu o casa de curve decat cu o casa in care se infaptuieste actul de justitie.Motivarile sunt fie cretinoid-juridice fie sub sfera ilicitului penal. Avocat TEODORESCU NICUSOR

 2. Haitele de judecatori din intreaga tara se revolta impotriva dispretului fata de lege al unor colegi si parteneri de afaceri – caci ce altceva sunt ? – precum Danilet, ajunsi acolo pe scara pe cat de solida pe atat de hidoasa pe care pasesc cu totii.
  Ce ne facem cu dispretul fata de lege si fata de drepturile omului pe care le vedem in fiecare zi in instante, dispretul judecatorilor fata de cei pe care-i au in fata? Dispretul se manifesta in cele mai multe cazuri prin indiferenta cu care se apleaca asupra cazurilor ca si cum ar fi la macelarie si ar taia in carne moarta. Judecatorii se scuza prin aceea ce au prea multe dosare. E ca si cum as fi pus sa tin pentru un moment un bebelus in brate dar ii dau drumul sa-si franga gatul de caldaram cu scuza ca am obosit. E ca si cum ai fi pus sa veghezi asupra butonului rosu al unei bombe atomice si ai adormit cazand cu capul tocmai pe buton si te ai scuza, imi pare rau am adormit.
  Toate acestea sunt exemple de o cumplita lipsa de responsabilitate, de o inconstienta condamnabila caci vezi in fiecare zi suflete si destine distruse. Spe deosebire de un medic nepriceput sau neputincios in fata unei situatii aici, in justitie, insa raspunderea iti apartine tie judecatorule intrutotul.
  Mai grave insa sunt situatiile din ce in ce mai multe in care judecatorii se transforma sub protectia unei mizerabile inamovabilitati in niste bisnitari si traficanti ordinari de sentinte devenind totodata si sclavii neconditionati si irecuperabili ai unor structuri mafiote. Culmea insa in sistemul justitiei din Romania tocmai aceste persoane si aceste situatii se bucura de cea mai mare protectie, de cele mai mari beneficii. Vedem un presupus membru al organizatiei mafiote a generalului Badea Petre, Adrian Bordea de ICCJ cum este, dupa toate atrocitatile care striga la cer din dosarele sale sau din ordinele date subalternilor – cunoscute de toti – ca este promovat la CSM. Locul lui este lasat mostenire culmea unei alt membru al aceleasi organizatii Roxana Popa. Adrian Bordea se va duce acum sa-i spele la CSM pacatele protejatei si executantei sale Roxana Popa si celorlalti membrii al aceleasi organizatii a generalului Badea Petre care a promovat si propulsat in ultimii 10-15 ani cei mai multi soldati ai sai, cel mai rapid si cel mai departe in justitia din Romania cu care si-a rezolvat si isi rezolva in continuare drumul catre primele locuri in topul 300.
  Fiecare isi lasa in loc urmasul devotat dar si bine controlat astfel incat in curand dinastia sa fie consolidata pe toate palierele de la judecatorii pana la ICCJ.
  In brigada generalului am vazut si alte nume notorii pentru tot felul de porcarii care mai de care mai strigatoare la cer, de la vedeta Elena Ursulescu al carei fiu a ramas neatins dupa tunurile cu TVA de zeci de milioane de Euro, la Minodora Condoiu si concubinul acesteia avocatul Briciu. Lista acestei grupari este lunga dar despre ea si despre jafurile si faradelegile acesteia nu se sinchiseste nimeni, nici un judecator din sutele din Bucuresti cel putin care cunosc foarte bine metodele acestora, foloasele necuvenite colosale, calatoriile secrete de zeci si sute de mii de Euro in cele mai exotice locatii din lume, de bijuterii si alte valori nici nu mai vorbim. Sesizarile la CSM despre toti acesti calai raman mereu fara ecou sau in cel mai fericit caz cate un nenorocit primeste cate un raspuns in doi peri in care i se aduce aminte ca judecatorul este mai presus si de lege si de Dumnezeu (cel putin aici pe plaiurile dambovitene si mioritice).
  Daca judecatorii din toata tara chiar si ar dori ceva mai bun, mai curat la CSM cred ca prima lor reactie ar trebui sa fie in jurul lor si abia apoi catre forul care-i conduce si in care ajung doar cei mai feroci dintre feroci, cei mai corupti dintre corupti, cei ce au dovedit cu varf si indesat loialitatea si performanta lor in anihilarea statului de drept roman si in proclamarea primului stat mafiot din lume.

 3. De Alina Ghica nu stiu ce sa spun.Stiu altii mai bine.De Cristi am multe de spus si rele…..in primul rand a adus un prejudiciu de imagine justitiei cand a aparut band la petreceri.A aparut si intr-un portbagaj.
  Asta ca asta….cel mai grav e ca a condamnat niste oameni la 7 ani pentru ucidere din culpa.

 4. @ Teodorescu Nicusor

  Coruptia este institutionalizata. Nu mai avem institutii la care putem apela pentru a ni se face dreptate!
  Se apara unii pe altii si se sprijina la greu pentru ca toti au bube in cap si stiu cum au ajuns sa detina functii si putere!
  Romania a devenit de mult un spatiu haotic in care infractionalitatea te ridica in functii inalte – regula – iar partile vatamate sunt condamnate ca infractori!

 5. @ Marin P.

  Aveti pretentie sa ia atitudine CSM? Pai nu ia atitudine nici DNA ca si acolo coruptia i-a inghitit aproape pe toti!
  Suntem un spatiu fara legi aplicabile, un fel de tinut al haiduciei in care infractorii conduc institutii ca sa-i apere pe ceilalti infractori de … partile vatamate! Si uite-asa ne-am trezit cu victimele condamnate si cu infractorii promovati in functii din cele mai inalte.

 6. ALEA JACTA EST – DNA il va trimite curand in judecata pe judecatorul Adrian Neacsu pentru pretinse acte de coruptie, iar acesta va fi zburat din CSM, pe tiparul oribilei facaturi din cazul procurorului George Balan, a carei cariera de magistrat a fost distrusa doar pentru ca era in carti sa preia sefia PICCJ. Urmeaza pe lista judecatorul Horatius Dumbrava, in cazul caruia sunt informatii ca ANI va sesiza parchetul

  Procuroarea Mariana Alexandru de la Sectia I a DNA (a carei sot, procurorul Ion Alexandru, seful Sectiei militare a DNA, a fost avansat de Traian Basescu de la gradul de colonel de justitie, la gradul de general cu o stea, iar apoi cu doua stele) il va trimite foarte curand in judecata pe judecatorul Adrian Toni Neacsu din CSM, pentru un pretins abuz in serviciu, in forma participatiei improprii, in timp ce autoarea pretinsului abuz – judecatoarea Alina Ghica va primi neinceperea urmaririi penale. Din momentul in care se va pune in miscare actiunea penala, Adrian Toni Neacsu va fi suspendat din CSM si astfel Oana Haineala va scapa de creierul gruparii rivale ei din Sectia de judecatori, care i-a cerut insistent demisia de onoare si a anuntat ca aceasta face jocuri politice straine intereselor Justitiei.

  Surse judiciare anunta ca un al doilea membru al CSM va intra in curand pe farasul eliminarii din CSM. Este vorba de Horatius Dumbrava, liderul gruparii ostile Oanei Haineala, preferata lui Traian Basescu. In cazul acestuia, el este investigat de ANI pentru o fapta veche de vreo cinci ani. Si el va fi deferit parchetului, chiar de catre ANI. Iar suspendarea sa din functie va fi doar o chestiune de timp…

  In aceste dosare nu va conta solutia finala din instante, pentru ca procurorii DNA au invatat ca ei nu raspund orice ar face. Inclusiv daca au dat jos ministri si parlamentari din functie, prin trimiterile in judecata, iar acestia au fost ulterior achitati. Practic, folosindu-se legea care prevede ca punerea in miscare a actiunii penale duce automat la suspendarea din functia a unui magistrat, procurorii PICCJ – DNA au devenit arma prin care orice magistrat din CSM sau Inalta Curte poate fi eliminat din functie, oricand. Si, indiferent de rezultatul final de la instanta, procurorii DNA care fac trimiteri in judecata abuzive sau nejustificate nu raspund.

  DNA inregistreaza oficial, annual, peste 10% achitari in dosarele finalizate cu trimiteri in judecata – realitate alarmanta, musamalizata premeditat de comisarii europeni care intocmesc rapoartele MCV.

 7. CAT MAI PLATIM PENTRU EI? – Desi sunt revocati in fapt din CSM de peste 1.600 de judecatori Alina Ghica si Cristi Danilet asteapta ziua de salariu. Cei doi au castigat sute de mii de lei din functiilor detinute in CSM

  Averea revocatului Danilet

  Cristi Vasilica Danilet a fost ales membru in Consiliul Superior al Magistraturii in data de 7 ianuarie 2011, data pana la care a fost vicepresedinte al Judecatoriei Oradea. De la venirea sa in CSM, judecatorul Cristi Danilet a fost constiincios si si-a depus declaratiile de avere, iar la fiecare modificare a venit cu o reinnoire a acesteia. Danilet a specificat cand si-a achizitionat o masina, dar si cum au crescut veniturile sale anuale.

  In prima declaratie de avere depusa la data de 21 ianuarie 2011, la scurt timp dupa ce a fost numit membru in Consiliul Superior al Magistraturii, judecatorul Cristi Vasilica Danilet figura cu un salariu 99.780 de lei, reprezentand suma de bani pe care acesta a luat-o in decursul unui an de la Judecatoria Oradea. Danilet specifica si ca aceasti bani cuprindeau si al 13-lea salariu pe 2009 si prima de vacanta pe anul 2010. Tot in 2011, judecatorul Danilet a obtinut despagubiri banesti de la Tribunalul Cluj, aferente perioadei 2007-2009, in valoare totala de 12.254 de lei.

  Potrivit declaratiei sale de avere din data de 21 ianuarie 2011, Cristi Vasilica Danilet a mai obtinut in anul 2011 de la Fundatia CADI Eleutheria Bucuresti suma de 4.788 de lei/net pentru serviciile sale, constand in redactarea unui raport privind integritatea din justitie.

  Zece luni mai tarziu, la data de 6 octombrie 2011, judecatorul Cristi Vasilica Danilet a depus o alta declaratie de avere in care adauga un autoturism Opel Astra, an de fabricatie 2003, pe care il cumparase in septembrie 2011 cu suma de 3.500 de euro.

  Urmatoarea declaratie de avere a lui Danilet a fost depusa de acesta, in calitate de membru al CSM, in data de 14 iunie 2012. Aici judecatorul specifica faptul ca, in decursul ultimului an fiscal incheiat, a obtinut de la Judecatoria Oradea, in perioada 1-6 ianuarie 2011, suma de 1.165 de lei, tot la venituri figurand si salariul de 175.744 de lei, obtinut de judecator pentru perioada 7 ianuarie -31 decembrie 2011 in care a exercitat functia de membru al CSM.

  Tot in aceasta perioada, judecatorul Cristi Vasilica Danilet a primit de la CSM importante sume de bani sub forma de diurna de detasare, decontare chirie si diurne de delegatie, care depasesc suma de 78.000 de lei. Concret, diurna de detasare primita de judecatorul Vasilica Danilet in anul 2011 a fost de 48.035,04 lei, decontul chiriei – 25.258,82 lei, diurna pentru delegatiile externe – 365,50 euro si diurna pentru delegatiile interne – 5,482,267 lei.

  Desi a adunat sume de bani considerabile in decurs de circa doi ani, suma la care oamenii de rand nici nu viseaza, judecatorul Cristi Vasilica Danilet precizeaza in declaratiile de avere depuse in perioada 2011-2012 ca depozitele sale bancare nu depasesc 5.000 de euro. De aici intelegem ca magistratul, ori isi tine banii la saltea, ori cheltuie extrem de mult pe iesirile la cluburile de karaoke. Precizam ca in declaratiile de avere, Cristi Vasilica Danilet arata ca plateste lunar pensie de intretinere pentru fiica si parintii sai, reprezentand 1/6 din venitul net.

  Asadar, concluzionam potrivit declaratiei sale de avere din anul 2012, judecatorul care ar fi trebui sa fie revocat pana la aceasta ora din CSM a castigat cam 14.645 de lei, lunar.

  Averea revocatei Ghica!

  Nici colega de revocare a judecatorului Cristi Vasilica Danielt, fosta presedinta a Consiliului Superior al Magistraturii, judecatoarea Alina Ghica nu a dus-o rau pe timpul sederii la CSM, acest lucru reiesind din declaratiile sale de avere.

  Numita membru in CSM in data de 7 septembrie 2011, judecatoarea Alina Nicoleta Ghica, pana la acel moment presedinte al Sectiei a VIII-a Contencios a Curtii de Apel Bucuresti si-a depus prima declaratie de avere de cand a fost aleasa membru in CSM la data de 4 octombrie 2011. Aici magistratul declara ca detine un teren forestier dobandit in anul 2005, in suprafata de 550 mp, detinut impreuna cu fostul ei sot, avocatul Catalin Ghica, un teren intravilan dobandit tot in anul 2005, in suprafata de 2000 mp si o casa de locuit achizitionata in 2007, printr-un contract de vanzare cumparare, imobil care are o suprafata de 105 mp si pe care il detine impreuna cu fostul ei sot.

  Alina Ghica mai precizeaza in declaratia de avere depusa in 2011 ca are doua credite contracte in anul 2006, repectiv anul 2007, in valoare totala de 94.000 de euro. Potrivit declaratiei de avere din data de 4 octombrie 2011, venitul anual incasat de judecatoarea Alina Nicoleta Ghica in ultimul an fiscal incheiat era in valoarea totala de 128.650 de lei, aceasta obtinand bani si din alte surse, precum comisia de examinare (aprox. 1.700 de lei) si din sustinerea de cursuri (aprox. 3.000 de lei).

  In urmatoarea declaratie de avere, din data de 6 februarie 2012, depusa de judecatoarea Alina Ghica in calitate de membru al CSM, magistratul declara ca a obtinut din magistratura un salariu de aproximativ 96.000 de lei. Tot aici, la sectiunea venituri din alte surse, judecatoarea Alina Ghica a trecut veniturile obtinute din comisia de examinare – aprox. 1.700 de lei, si din cedarea de drepturi de autor – aprox. 7.000 de lei.

  Daca in primul an in calitate de membru in CSM judecatoarei Alina Ghica i-a mers mai rau decat in CAB, numirea in functia de presedinte a fost o binecuvantare pentru magistrat. In 2012, Alina Ghica si-a achizitionat doua imobile, dar a contract si un credit de 100.000 de euro.

  Potrivit declaratiei de avere depuse de judecatoarea Alina Ghica la data de 1 februarie 2013, in calitatea sa de presedinte al CSM, magistratul a obtinut un salariu anual de 169.717 de lei, iar din diurnele pentru delegatiile externe efectuate de aceasta, Alina Ghica a primit 746,85 de euro, respectiv 5627,65 de lei.

  In acelasi timp, judecatoarea Alina Ghica, in perioada in care a detinut sefia CSM, a contractat, in 2012, si un credit in valoarea de 100.000 de euro, scandent in 2032, dar a si imprumutat de la o persoana fizica suma de 10.000 de euro, pe care trebuie sa ii restituie in 2013. Tot in 2012, Alina Ghica si-a achizitionat un teren intravilan in Comuna Chiajna, in suprafata de 783 mp, si o casa de locuit in judetul Ilfov, in suprafata de 197 mp.

  Dintr-un calcul simplu reiese ca, in anul 2012, venitul lunar al fostei sefe CSM a fost de 13.976 de lei.

 8. OFITERII ACOPERITI DIN JUSTITIE – Asociatia pentru Monitorizarea Justitiei avertizeaza ca seful SRI, George Maior, a recunoscut ca unii judecatori si procurori colaboreaza cu serviciile: “Maior confirma: exista ofiteri activi SRI intre magistrati”

  Maior a afirmat ca nu exista nicio incompatibilitate legata de activitatea serviciilor secrete in raport cu puterea judecatoreasca: “Nu exista nicio incompatibilitate legata de activitatea serviciilor in raport cu membri ai parlamentului sau cu puterea judecatoreasca. Este o declaratie ferma”.

  “Revenind la problema incompatibilitatii, cu care domnul Maior nu a fost corect informat, realitatea este ca legea 303/2004 contine o prevedere prin care se interzice in mod expres o astfel de apartenenta, sub sanctiunea pierderii calitatii de magistrat:

  Art. 7 – (1) Judecatorii, procurorii, magistratii-asistenti, personalul de specialitate juridica asimilat acestora si personalul auxiliar de specialitate al instantelor judecatoresti si parchetelor nu pot fi lucratori operativi, inclusiv acoperiti, informatori sau colaboratori ai serviciilor de informatii.

  ( 2) Persoanele prevazute la alin. (1) completeaza, anual, o declaratie autentica, pe propria raspundere potrivit legii penale, din care sa rezulte ca nu sunt lucratori operativi, inclusiv acoperiti, informatori sau colaboratori ai serviciilor de informatii.

  (3) Consiliul Suprem de Aparare a Tarii verifica, din oficiu sau la sesizarea Consiliului Superior al Magistraturii ori a ministrului justitiei, realitatea declaratiilor prevazute la alin.(2).

  (4) Incalcarea dispozitiilor alin. (1) conduce la eliberarea din functia detinuta, inclusiv cea de judecator sau procuror.

 9. Pingback: AMR ar trebuie sa actioneze pentru magistrati, nu impotriva acestora | CRISTI DANILEŢ - judecător

 10. Pingback: Cristi Danileț: „AMR ar trebuie sa actioneze pentru magistrati, nu impotriva acestora” « Presa Locala

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s