19 comentarii la “„Poporul roman nu o merita pe Monica Macovei” – afirma judecatorul Danilet!

 1. intradevar, nu pot decat sa confirm cele de mai sus!!! Pur si simplu ma ia cu friguri cand ma gandesc ce lichele imputite domina astazi in Romania! Ma bucur din suflte ca doamna Monica Macovei are puterea de a lupta cu o caracatita atat de mare. Doamna Macovei o pot asemui cu doamna Merkel a Germaniei, care la fel ar vrea sa faca mult mai multe pentru poporul german insa sunt forte oculte si in Germania care o ponegresc si o infraneaza in lupta ei contra coruptiei.

 2. sunt multe lucruri pe care poporul roman NU le merita si anume, saracia, foametea, minciunile pe care le inghite la micul dejun-pranz si cina, parsivenia si lacomia oamenilor politici, care au fost alesi de ” prostime”, pentru a ajuta poporul si al aduce pe o treapta superioara, nu meritam sa vedem insistent de multi premieri si parlamentari corupti si cu averi de milioane de euro.OARE TOIO AU AVUT CATE O MATUSA TAMARA? VREAU SI EU UNA , chiar si cu o mostenire mult mai mica. eu muncesc 6 zile din 7 cate 13 ore pe zi, si am un salariu de 700,00 lei pe luna cam cat costa o pereche de pantofi a unui domn sau doamna parlamentara sau ministra. chiar nu merit acest lucru. am ajuns sa vedem paritatea leului de azi si a leului din 1989-2000. o banala punga , sacosa de plastic tip maieu, costa in1989-2000, o mie de lei vechi. azi aceasi banala sacosa costa un leu, cat o paine .o dacie costa in 1989 70.000 lei vechi, azi un kg. de parizer cel mai ieftin costa 20,00 lei noi.
  oare merit acest lucru? merit sa ma chinuiesc sa supravietuiesc , dupa atata munca si 24 de ani de scoala?eu spun ca NU. NIMENI din Romania, nu merita viata pe care o duce. cei de la conducere sa primeasca un salariu minim pe economie si sa traiasca o luna din acesti bani adica 700,00 lei dar sa plateasca facturi, sa duca copii la scoala, sa plteasca ratele la banci , sa cumpere medicamente si sa puna si bani la saltea. Atunci vor putea sa se mai etaleze prin lume cu avioane particulare, vapoare personale si tinute de gala de sute de mii de euro. NICI UN ROMAM NUUUUUUUUUUU MERITA CEEA CE NE OFERA STATUL ROMAN AZI!!!!!!

 3. Monica Macovei a anchetat, în 14 iunie 1990, demonstranții din Piața Universității si a emis mandate de arestare impotriva manifestantilor in timpul Mineriadei din 1990. Monica Macovei lucra atunci ca procuror in cadrul Procuraturii Sectorului 1.

  « Am luat contact cu problema Piaţa Universităţii în mai multe etape. Prima etapă a fost în ziua de 13 iunie 1990. Eram procuror la fosta procuratură a sectorului 1 şi, împreună cu alţi doi colegi din aceeaşi unitate am fost trimisă la Unitatea Militară de la Măgurele, unde am întâlnit câţiva colegi de la fosta Procuratură a Municipiului Bucureşti, Alexandru Ţuculeanu, Cornel Popescu, Emil Dinu.

  La Măgurele am văzut în curtea unităţii că cei ridicaţi din Piaţa Universităţii stăteau la mese şi scriau unele declaraţii sub supravegherea unor poliţişti. Nu am văzut niciun act de violenţă. Citind aceste declaraţii am spus: Nu rezultă comiterea niciunei infracţiuni. Toată lumea pleacă acasă.” (Declaratia Monicai Macovei despre evenimentele din timpul mineriadei – Piata Universitatii)

  Macovei a rătăcit dosarul nr. 1539/P/1991, referitor la evenimentele din 13-15 iunie 1990, mai precis despre prima mineriadă de la București, astfel ca vinovatii au fost „iertati” de toate ororile comise impotriva celor care se pretindeau DEMOCRATIE unor politicieni COMUNISTI!

 4. CINE ESTE MONICA MACOVEI ? A FALSIFICAT DOCUMENTELE DE TRANSPORT IN OPERATIUNEA “TIGARETA II”!!

  Pretinsele documente pe care Traian Basescu, in calitate de ministru al Transporturilor, le-a predat organelor de cercetare penala- si care au devenit proba in Operatiunea “Tigareta II”- sunt false. Ele au fost falsificate de Monica Macovei , prezenta pe Aeroportul militar Otopeni in noaptea de 16/17 aprilie 1998. Mai clar, ea este femeia prezenta pe aeroporul Otopeni, in zona in care se descarcau tigarile (Operatiunea Tigareta II) in noaptea de 16/17 aprilie 1998 (a carei identitate nu a fost facuta publica, din ratiuni lesne de inteles).

  In fapt, Monica Macovei a falsificat documentele de transport intr-o maniera grosiera, cu certitudinea ca are acoperirea necesara prin Traian Basescu in aceasta operatiune de mare criminalitate transfontaliera organizata.

  Iata datele din documetele falsificate de Monica Macovei pentru a mistifica realitatea in Operatiunea Tigareta II (mai exact, pentru a acoperi o operatiune de mare criminalitate transfrontaliera organizata, in care au fost implicati Traian Basescu – avand autoritatea ministrului Transporturilor, in epoca – si traficantul de armament Viktor Bout – vechi colaborator, in materie, al lui Traian Basescu):

  “Transportul de tigari, cu aeronava ucraineana de tip IL-76, UR-UCA, zborul SFB-1651/2 din 16/17.04.1998.
  In “Cargo Manifest” (falsificat) erau mentionate: operatorul (Air Sofia), nr. zborului (SFB-1652), data (16.04.1998), nr. crt. al facturilor pentru marfa incarcata (3034; 3036; 3037),
  cantitatile (cate 1000 de baxuri pe fiecare factura), natura marfii (Cigarettes), greutatea/1000 baxuri (15.400 kg) si greutatea totala (46.200 kg).
  “Cargo Manifest” (intocmit in fals de Monica Macovei) era insotit de trei documente detaliate pentru fiecare factura.
  In fiecare dintre acestea este trecut vanzatorul (Papastratos SA – Piraeus Greece), cumparatorul (Business Woman Improes SRL – Bucharest Romania), aeroportul de incarcare (Athens), Aeroportul de destinatie (Otopeni – Bucharest), cantitatea (1.000 baxuri), denumirea marfii (Cigarettes “Assos International”), greutate (15.400 kg).

  Cateva lamuriri: In mod corect,” Cargo manifest” este completat, obligatoriu, pe calculator, deoarece el este transmis companiilor aeriene si altor beneficiari de informatii, prin sistemul international de telecomunicatii aeronautice dedicat (S.I.T.A.).
  Persoana care-l intocmeste trebuie sa fie autorizata in operatiuni de handling si raspunde pentru modul in care s-a realizat centrajul avionului.

  FALSUL INTOCMIT DE MONICA MACOVEI: „Cargo manifest” pentru zborul Air Sofia (prin care au ajuns pe Otopeni militar, in noaptea 16/17 aprilie 1998, tigarile destinate trocului tigari- armament) este completat de mana. Se mentioneaza, in mod fals, ca avionul ar fi decolat de la Atena cu destinatia Bucuresti – ceea ce este fals, intrucat a decolat de la Sofia cu destinatia Bucuresti Otopeni. Pentru intocmirea falsului in acte, Monica Macovei a folosit si un formular tipizat, apartinind companiei de transport aerian de stat Olympic Airways, pe care l-a completat de mana, incercand sa lase impresia ca ar fi fost completat de un angajat al firmei de handling Interservice S.A. de pe aeroportul din Atena.
  In mod evident falsul a fost intocmit de Monica Macovei in graba – si fara teama de consecinte – intrucat nu si-a dat osteneala nici macar sa se documenteze in legatura cu detaliile esentiale pentru un astfel de document.
  Astfel, Monica Macovei a comis greseli flagrante. Dam un exemplu: codificarea I.A.T.A. pentru aeroportul Atena este compusa din 3 litere si nu din 4. Pentru a nu mai discuta de modul cel putin ciudat in care apar numerotate containerele de marfa : 3034, 3036, 3037.
  Pe marginea de sus a „Cargo Manifest” cu sigla Olympic Airways, completat de mina de Monica Macovei (pentru a mistifica realitatea in cazul operatiunii Tigareta II) apare scris ATTN : MR.ANDREI ( pentru a fi foarte clar: in atentia dl. Dan Andrei-directorul AACR). Monica Macovei, prin acest fals intocmit cu propria sa mana, a vrut sa simuleze ca documentul ar fost trimis de omologul lui Dan Andrei, directorul AAC din Grecia.
  Nu trebuie sa fie cineva expert grafolog – trebuie doar sa fi vazut, cu o ocazie, un text scris de mana (atat “de rand” cat si de tipar) de Monica Macovei pentru a realiza ca ea a falsificat acel Cargo.
  Dincolo de faptul ca Olympic Airways are propriul serviciu de handling si nu “imprumuta” formulare pentru Interservice – si ca nici Interservice nu recunoaste ca acel „Cargo manifest” ar fi completat de angajatii sai: prin intermediul cui a intrat Monica Macovei in posesia formularului (in alb) tipizat, apartinand companiei OLYMPIC AIRWAYS – mai exact de la biroul companiei din Aeroportul International Bucuresti Otopeni?

  P.S.Nu facem decat sa preluam intocmai articolul aparut pe Blogul Realitatea mea.ro.
  De subliniat,in acei ani Monica Macovei era procurorul ce avea in subordine supravegherea Vamilor din Bucuresti, indeosebi din Aeroportul Otopeni!

 5. Iată ce spunea Macovei pe 24 iulie 2012, în direct la The Money Channel: „Eu le spun colegilor mei nemţi şi din alte ţări pe unde mă duc următorul lucru:si acum citez: „Poate o femeie beată să fie violată? Şi răspunsul este: nu poate, pentru că e beată şi nu simte când e violată. Aşa este şi România. Este atât de coruptă, tradiţional şi ortodox, citez, deci România este femeia beată, coruptă tradiţional şi ortodox, încât violul, care sunt măsurile anti-corupţie, noi nici măcar nu le simţim, degeaba ni le cereţi”

  Dacă nu ştiţi pe cine cita când vorbea de România ca de o femeie beată şi violată, e vorba de Adrian Severin – un alt mare luptător cu corupţia, la vremea lui.

 6. Monica Macovei a cerut declanşarea procedurii de infringement împotriva României şi suspendarea votului său în Consiliul European în urma subminării statului de drept şi democraţiei.

  Printr-o stranie coincidenţă, Gunther Krichbaum este chiar soţul fostului consilier al ministrului Macovei, Oana Harvalia. Si in occident se poarta cumetriile politice si nu numai!

 7. Macovei a lansat teza loviturii de stat si a propagat în Occident ideea că democraţia e în pericol, sacrificând interesul României pentru cel de partid

 8. Procuroarea stalinistă privilegiata in vremea comunistilor – Monica Macovei – o mincinoasă moralistă şi setoasă visceral de răzbunare faţă de tot ce-i provoacă disconfort, din pricina complexelor apartenenţei la o familie represivă de la care a moştenit ura isterică împotriva a tot ceea ce este autentic. Şi mai ales, faţă de tot ce e valoare românească. Ca toată gaşca antinaţională care vrea să prolifereze din nou.

 9. DNA a chemat-o la audieri pe batrana de 80 de ani, Ana Maria Petrini, proprietara de drept a casei parintilor Monicai Macovei. Batrana nu a reusit sa-si recupereze nici azi imobilul: „Procurorul DNA care m-a audiat mi-a spus sa am grija sa o scot pe doamna ministru din poveste… Nu am sa renunt… chiar daca nu voi mai fi, sa nu uite ca am nepotii surorii mele care nu vor lasa lucrurile asa!”

 10. Macovei a anulat independenţa procurorilor şi dreptul acestora de a lua decizii obiective şi independente.

  După ce şi-a impus controlul politic asupra sistemului judiciar, Macovei a coordonat cea mai vastă operaţiune de îndepărtare de la post a procurorilor obiectivi şi independenţi.

  Monica Macovei, persoana care a pretins că este un campion al luptei împotriva corupţiei, este, în realitate, un instigator al corupţiei. Ea nu luptă cu corupţia, pentru că este parte a acesteia!

 11. Tatal Monicai Macovei – Vasile Gherghescu – general de securitate in vremea comunismului, insarcinat cu supravegherea lucrarilor la Casa Poporului. Unii spun ca atunci ar fi impuscat in cap mai multi militari care lucrau pe santierul comunist.

  Vasile Macovei – fostul sot al Monicai – ofiter securitate pana in 1989.

 12. Monica Macovei este parte a (generic) numitei “retele Catalin Voicu” inca de la (foarte) inceputurile anilor 1990 cand, efectiv “peste noapte” si fara sa aiba vreun merit deosebit, ajungea, fara concurs, la propunerea procurorului-sef al Capitalei, Viorel Spanu, in pozitia de sef al Biroului de Supraveghere Cercetari Penale, Audiente si Relatii cu Presa din cadrul Procuraturii Municipiului Bucuresti- “sarind”, cel putin ciudat, treptele, din pozitia sa anterioara de procuror la Procuratura sector 1 Bucuresti.

  Pentru “meritul” de a fi “omis” rezolvarea cazurilor de mare infractionalitate aflate in directa legatura cu (generic) “reteaua Catalin Voicu”, Monica Macovei avea sa fie promovata, cu DEROGARE DE LA LEGE, in 1993, pe postul de procuror la Parchetul General de pe langa Curtea Suprema de Justitie. Pentru a ocupa acest post, conform legii, era nevoie de cel putin 15 ani vechime (conditie pe care Monica Macovei nu o indeplinea in acel moment- ea intrand in Procuratura in 1 septembrie 1982, dupa absolvirea Facultatii de Drept).
  Interesant este ca pentru promovarea Monicai Macovei- in pofida legii!- la Parchetul de pe langa Curtea Suprema de Justitie, procurorul general din epoca, Vasile Manea Dragulin avea sa intocmeasca o cerere care nu doar ca a fost aprobata, dar Petre Ninosu (ministrul Justitiei) avea sa si dispuna, derogatoriu, reducerea cu o treime a vechimii necesare pentru accederea in numita functie pentru Monica Macovei.

  Rolul Monicai Macovei la Parchetul General de pe langa Curtea Suprema de Justitie trebuia sa fie acelasi ca si in pozitia ocupata anterior: sa previna si/sau sa “omita” rezolvarea dosarelor de mare criminalitate in care erau implicati- sau care puteau duce la- membrii sau colaboratorii (generic) “retelei Catalin Voicu”.

  Cum s-a constituit „reteaua” (a carei parte este Monica Macovei- alaturi de altii):
  A. Initiator al retelei (ale carei inceputuri se regasesc in decembrie 1989- ianuarie 1990) este generalul Dumitru Iliescu (Mitica Iliescu). In decembrie 1989 era marior de TAB-uri. In 26 decembrie 1989 a constituit o grupare militara, cu un „nucleu” de patru ofiteri MapN avand ca scop „declarat” protectia fizica a membrilor marcanti ai „noului val” politic din Romania acelui moment. (Mitica Iliescu avea sa fie seful SPP in perioada 1992-1996). Printre cei „recrutati” in decembrie 1989 ase numara si locotenentul major Gabriel Naghi (cel ce avea sa fie sef SPP in perioada 2000-2005).

  Amanunt esential in context: Inainte de 1989, Dumitru Iliescu (Mitica Iliescu)- ofiter MApN- a fost, o perioada, secretar UTC la Comitetul Politic Superior al Armatei.

  B. Catalin Voicu: in decembrie 1989 era capitan la Statul Major General al MApN. A fost „distribuit” de Mitica Iliescu (initiator al nucleului structurii de protectie a „noului val” de demnitari ai Romaniei- structura care avea sa ajunga, dupa cateva etape, in 26 iulie 1991, SPP) pe langa procurorul general al Romaniei. Sarcina sa (primita de la capul, vizibil, retelei- Mitica Iliescu) a fost de a-si consolida relatiile cu procurori si judecatori – profitand de pozitiile ocupate- si de a crea o retea, la acel nivel, prin care sa fie acoperite viitoarele operatiuni de criminalitate organizata. Reteaua trebuia extinsa cu noi membri (din zona mentionata) dispusi sa coopereze. Pe de alta parte, trebuiau eliminati din structuri oamenii incomozi sau necooperanti.

  Cum a ajuns „parte a retelei” Monica Macovei:
  Tatal Monicai Macovei- Vasile Gherghescu – a fost colonel si instructor la Sectia Militara si Probleme de Justitie- sector MAI- a CC al PCR, unde l-a cunoscut foarte bine pe Mitica Iliescu.

  Promovarile nejustificate (una dintre ele, cu derogarea de la lege) ale Monicai Macovei dupa decembrie 1989 au la baza “recomandarea” lui Catalin Voicu (avand influenta data fiind pozitia sa la Procuratura General;a)- care, la randul sau, fusese informat asupra numelui Monicai Macovei de catre Mitica Iliescu (in urma garantiilor date de vechea sa relatie cu tatal Monicai Macovei).

  Monica Macovei a devenit, astfel, cu buna stiinta, parte a (generic) “retelei Voicu” care a protejat marea criminalitate organizata in Romania (si traficul tigari- armament).

  Sincopa Cochinescu:

  In 27 august 1996 Nicolae Cochinescu ajungea procuror general al Parchetului General de pe lângă Curtea Supremă de Justitie.
  A fost o „sincopa de influenta” a ‚retei Voicu” (Nicolae Cochinescu nefiind parte a acesteia si nesupunandu-i-se).
  In urma unui control al activitatii procuroarei Monica Macovei s-a scos la iveala faptul ca aceasta avea nesolutionate aproape 200 de dosare- dintre care, multe, referitoare la marea criminalitate organizata (este inutil de mentionat faptul ca aveau legatura cu „reteaua Voicu”, unele conducand chiar periculos de aproape, la traficul de armament- deci la Traian Basescu si la relatia cu Viktor Bout). In urma acestei constatari, Monica Macovei a trebuit sa paraseasca procuratura (in 1997 a devenit avocat- sustinand interesele marii criminalitati organizate, asa cum am aratat, punctual, in textele postate anterior).

  (Un comentariu: o parere larg impartasita este ca Nicolae Cochinescu a aflat de implicarea Monicai Macovei in marea criminalitate organizata- pe care o acoperea in calitatea sa de procuror la Parchetul de pe langa Curtea Suprema de Justitie- dar a ezitat sa afirme public acest lucru pentru a nu intina imaginea institutiei.
  Opinie personala: a gresit).

  In august 1997, „reteaua” a reactionat impotriva lui Cochinescu si, prin intermediul lui Valeriu Stoica (parte a „retelei”, ca si Monica Macovei)- mai exact in urma unui raport intocmit de acesta in calitate de ministru al Justitiei – Nicolae Cochinescu a fost eliberat din functie. In locul sau a fost numit Sorin Moisescu- acesta neridicand probleme din perspectiva ‚retelei” (nici a lui Traian Basescu, ministru al Transporturilor, in epoca – „cap de pod” si parte activa a traficului de armament, in colaborare cu Viktor Bout).

  Anul 1997- activitatea retelei continua (beneficiind si de protectia lui Traian Basescu):

  In 5 februarie 1997, Dumitru (Mitica) Iliescu este trecut in rezerva cu gradul de general de divizie (avea sa fie reactivat- dar asta tine de o alta parte a dezvaluirilor).
  In locul sau avea sa fie numit, sef la SPP, Nicu Anghel (la randul sau, parte a „retelei”).

  Mitica Iliescu, impreuna cu fostul adjunct al SPP, Gheorghe Aradavoaice, avea sa infiinteze, in 1997, Grupul International de Protectie si Paza (GIPP) cu fonduri furnizate de Adrian Costea (personaj care a declansat un celebru scandal, anchetat de o comisie rogatorie; GIPP a ajuns in atentia acestei comisii).
  GIPP a fost implicat in operatiuni de mare criminalitate organizata (de exemplu, in Tigareta II- am detaliat in postari precedente).

  Monica Macovei- avocat in epoca (oficial, avocat al uneia dintre formele implicate, in mod dovedit, in operatiuni de criminalitate transfriontaliera, trafic tigari- armament) s-a ocupat de mistificarea documentelor si stergerea urmelor acestor operatiuni, colaborand foarte strans cu GIPP.

 13. Monica Macovei ii poate pacali pe politicienii straini de la UE, pe cei din alte tari in care are contacte „bine prizate”, pe ambasadorul Gitenstein care o venereaza (deci nu poate gandi obiectiv!!!), DAR NU POATE PACALI POPORUL ROMAN!

 14. NU NUMAI CA-L PACALESTE,DAR IL SI BATJOCORESTE.ACEASTA FEMEIE URATA SI REA,DESPRE CARE SE VORBESTE CA ESTE IMORALA SI BETIVA, TREBUIE SCOASA DIN VIATA POLITICA SI JUDECATA PENTRU INALTA TRADARE,TRIMITETI DOVEZILE PE CARE LE DETINETI LA PARLAMENTUL EUROPEAN,PUBLICATI-LE IN TOATA PRESA INTERNATIONALA.EA ARE IN SPATE O GASCA DE INFRACTORI.POPORUL ROMAN TREBUIE SCAPAT DE ACEASTA PACOSTE!

 15. Emilia

  Cred ca poporul roman nu e in stare sa scape de jegurile umane aflate in varfuri. Sunt lasi, fricosi, indiferenti, neimplicati. Numai justitia divina ne mai curata de scursori (asta pentru ca n-avem justitie umana)

 16. Miercuri dupa-amiaza (11 septembrie 2012), in timpul disputelor din Parlamentul European pe tema Romaniei, respectiv a Justitiei si stabilitatii politice din tara noastra, europarlamentara PDL Monica Macovei a mintit in mod sfruntat ca in anchetele aflate in lucru la Parchetului General, in cele peste 500 de dosare legate de votul de la referendumul pentru demiterea lui Traian Basescu, ar exista indicii privind fraudarea a nu mai putin de 1,5 milioane de voturi: „Noi romanii am intrat in UE ca sa respectam regulile, sa consolidam democratia si sa avem o justitie dreapta, independenta, impartiala. Avem acest lucru acum. Ce s-a intamplat in Romania a fost pentru luarea Justitiei captiva in curtea unor partide politice. In aceste momente procurorii cerceteaza dosare privind fraude la referendum. Este vorba despre 1,5 milioane de voturi furate, intr-unul dintre dosare. Trebuie vazut rezultatul acestei anchete (…) Procurorii cerceteaza fraude la referendum, sunt in lucru peste 500 de dosare. In unul din dosare sunt alegatii de 1,5 milioane de voturi fraudate, iar Procurorul General a declarat ca sunt indicii de frauda intre 5%, 10% si 15%. Trebuie mentinute aceste dosare si aparati procurorii pentru ca se incearca indepartarea lor. Fraudarea unui vot este forma de coruptie cea mai urata pentru ca este impotriva poporului”. Macovei a mai trantit si alte minciuni, la adapostul imunitatii europarlamentare, acuzand faptul ca Guvernul USL tinteste sa-i demita pe procurorii care se ocupa de dosarele referendumului si de dosarele unor politicieni, uitand sa spuna ca mandatul lui Daniel Morar la DNA a expirat de mult si acesta sta iin functie ca interimar, pe delegari cu iz politic, acceptate in mod complice de CSM, iar cel al Procurorului General Laura Kovesi va expira pe 2 octombrie 2012.

  Macovei defaimeaza Romania, dupa care pretinde ca s-a informat din presa! Presedintel P.E. i-a taiat microfonul!

  Europarlamentarul Victor Bostinaru a acuzat-o pe Monica Macovei in plenul Parlamentului European: „Ce vedeti acum este dovada halucinanta a interventiei unui europarlamentar in Justitia din tara mea. De unde are date in acest dosar?”

  In replica, dovedindu-si maxima iresponsabilitate politica, Monica Macovei a pretins ca are informatia despre asa-zisa fraudare a 1,5 milioane de voturi din presa: „Cifra de 1,5 milioane apare intr-un singur dosar, cel al lui Liviu Dragnea, si este din presa, iar cifra pana la 15% frauda este din declaratiile Procurorului General, pe care vor sa il dea afara!”

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s