6 comentarii la “Efectul sistemului ticăloşit

  1. Pacea este starea naturala a omului fericit, pe cănd războiul este corupţie, crimă organizată şi ruşine.

  2. Corupţia politică este endemică! Pentru a îndrepta lucrurile şi a le repune pe un făgaş normal, e nevoie de forţa şi înţelepciunea unui bărbat de stat adevărat, capabil să lovească răul de la rădăcină!

  3. Din pacate, de fapt obiectiv spus din fericire, sistemul dominat de ticalosie, nonvaloare si impostura se prabuseste impreuna cu societatea care l-a creat. Iliescu, Constatinescu, Basescu, Nastase, Boc, Geoana, Ponta, Ungureanu, Antonescu nu sunt niste genii cu viziune, vocatie si chemare care s-au ridicat prin energia sperantei noastre de mai bine, mai frumos, mai bun, mai demn, mai cinstit, etc ci asa cum au dovedit nu au avut nici una din aceste calitati, nu au reprezentat nimic din aceste inaltatoare momente sau monumente ale unei natiuni bune, frumoase, cinstite, demne, etc ci sunt doar emanatia a saraciei in calitati a acestei natiuni, borhotul care a iesit la suprafata prin indiferenta, lasitatea, lipsa de credinta si idealuri a natiunii noastre. Ei nu sunt niste genii ale raului sau binelui ce vor fi doborate de o societate sau de o natiune straina lor in aspiratii, mentalitate, practici ci sunt doar reprezentativi pentru societatea noastra, societatea ticalosita care nici macar nu i-a inspirat ci doar le-a alimentat ticalosia. Odata cu sistemul va cadea si societatea. Cu cat mai repede cu atat mai bine.

  4. @ Marin P.

    Absolut de acord cu tine. Si am ajuns sa-mi doresc sa vad cat mai repede caderea acestei societati bolnave pana la maduva. Nimic nu se poate reconstrui sanatos decat daca ucizi raul din radacina. Deocamdata n-am sesizat vreun politician capabil sa zdruncine din temelii sistemele corupte asa cum n-am vazut nici magistrati care sa-si faca treaba, pentru ca datorita coruptiei din justitie s-a prabusit intreaga societatea romaneasca!

  5. Educatia nu tine de politica unuia sau altuia……o educatie slaba….. va genera profesionisti slabi in toate domeniile. OCHII pe educatie. Lasati gargara politica. E un spectacol pentru ciudati. Politica nu are un scop in sine, decat sa se conserve.

  6. Lasati Gargara….Un singur om nu poate sa faca nimic….Suntem imaturi sa credem ca un singur om poate sa faca ceva , iar in spatele lui sa aiba un imperiu al gulerelor albe, care il tine pe el de papusa in fata. Hai sa nu ne mai mintim. Cei care trebuiau sa inteleaga repede, nu au inteles nimic. fiecare vorbeste limbi straine pe limba lui…Suntem niste neadaptati…

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s