8 comentarii la “Corupţia şi legile

 1. Sistemul public, instituţiile statului au demonstrat că sunt corupte pînă la ultimul angajat. Am obosit cu toţii să fim martorii acestor nelegiuiri pentru care nimeni nu răspunde niciodată! Justiţia e un fel de catarsis al marilor corupţi. Prada „justiţiei drepte” sînt amărîţii care fură de foame să-şi hrănească copii. Aceşti „periculoşi bandiţi ce au secătuit ţara”, sînt condamnaţi la ani grei de închisoare, pe cînd politicienii – adevăraţii hoţi şi singurii vinovaţi de distrugerea unei naţiuni, sînt iertaţi pentru că şi magistraţilor li se aruncă cîteva firimituri de la masa lor plină de furăciuni şi tot ei îi numesc în funcţie, îi promovează!

 2. Sursa corupţiei se află tocmai în democraţie! Este singurul sistem de guvernare deviant, care generează un asemenea flagel extins, întrucăt în democraţie NIMENI NU RĂSPUNDE PENTRU FAPTELE SALE!

 3. Sintem suparati ca platim impozite si taxe din ce in ce mai multe si mai mari iar statul nu mai face nimic pentru viata cetatenilor. Or, un stat care nu este capabil sa-si satisfaca propriul popor prin masurile luate si prin ceea ce ofera in schimb si-a pierdut complet utilitatea!

 4. Oricine ar privi la Romania noastra, ar vedea un spatiu in care traieste o populatie de o prostie tulburatoare ce accepta in tacere imensa coruptie desfasurata sub ochii ei, cu toate ca aceasta coruptie a distrus tara si ne-a creat uriase prejudicii!

 5. Ce au facut judecatorii de la CCR prin „erata” ce a completat motivarea incheierii din 29 iulie 2009, publicata in Monitorul Oficial?

  Conform art. 288 Cod Penal, falsificarea unui inscris oficial prin contrafacerea scrierii ori a subscrierii sau prin alterarea lui in orice mod, de natura sa produca consecinte juridice, se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 3 ani.Falsul prevazut in alineatul precedent, savarsit de un functionar in exercitiul atributiilor de serviciu, s
  e pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 5 ani.

  Asteptam cu nerabdare actiunea unui procuror! Cercetarea nu ar trebui sa fie deloc superficiala ci una serioasa intrucat acel inscris falsificat a fost publicat inclusiv in MO. Aceeasi cercetare ar trebui facuta si asupra scrisorii trimise catre Comisia de la Venetia, care n-a imbracat forma unei sesizari luate in plen de catre judecatorii CCR, ci reprezinta un mijloc prin care anumiti judecatori de la CCR, obedienti ciumei portocalii, incearca dezinformarea si decredibilizarea Romaniei pe plan extern!!!

 6. 14 august 2012 – aceeasi judecatori de la CCR au „decis” ca falsul in inscris oficial botezat „erata” este … perfect legal!!!

  Cine mai spune ca in Romania exista stat de drept, ca avem o Constitutite – cartea de capatai a oricarei natiuni recunoscute pe plan international, ori se amageste singur ori e alienat mintal ori e parte a regimului tiranului care nu are nici un scrupul in a-si atinge obiectivul major: re-obtinerea primului scaun al tarii! Pentru asta ar fi in stare s-o vanda pe nevasta-sa, pe fii-sa, sa dea foc Romaniei asa cum a facut Nero cu Roma!!!! Ca restul le-a facut: a angrenat toate institutiile importante si decizionale ale statului, folosindu-le ca mijloace facile si necesare in desavarsirea scopului ordinar, chiar daca prin jocul sau murdar a decredibilizat total notiunea de stat, independenta intre puteri si Constitutie!

  Functionarilor acestor institutii – simple papusi trase de sfori – le sunasera inca odata ceasul pentru plata „serviciilor” in favoarea celui care i-a numit in functie!!!! Ca ei au ajuns acolo nu pentru ca ii recomanda vreo valoare profesionala ci tocmai pentru ca erau cei mai prosti dintre prosti si puteau fi manipulati oricand cu usurinta! Un profesionist n-ar fi ajuns niciodata sa se amestece in laturile politicianiste urat mirositoare ci mai degraba si-ar fi depus onorabil DEMISIA!

  Cel numit in functie pe alte considerente decat cele profesionale, este intotdeauna santajabil. Odata facut compromisul, nu mai exista cale de intoarcere. Dupa un rau, vine intotdeauna un rau si mai mare.

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s