2 comentarii la “Limbajul Politic

 1. Incredibil cat de adevarat si de perfect se pliaza aceasta constatare la realitatile statului mafiot roman!
  Este maniera exacta prin care structurile fostei Securitati evadate din Epoca de Aur, transformate in celule mafiote si infiltrate in toate structurile statului au preluat destinul acestui tinut al faradelegii, ingropand definitiv statul de drept si proclamand sub culorile democratiei oficial primul stat mafiot din lume.
  Deprinsa si mostenita sau transmisa de acum genetic din Epoca de Aur, distorsionarea realitatii si al sensului cuvintelor a devenit ceva specific natiunii romane. Judecatorii sunt de fapt infractori, mercenari fara scrupule in slujba unor monstri si ai organizatilor acestora, nascuti cu calitati sau caracteristici ce pot doar infirma sau jigni statutul de fiinte umane, bisnitari ordinari de sentinte in care adevarul, dreptatea, cinstea sunt incriminate legal, definitiv si irevocabil functie de tarifarul fiecarei creaturi ajunsa in acest sistem infect.
  Politistii sunt in realitate un soi de infractori de mana a doua, trepadusi, gainari, colectori de spagi de doi lei, golani de colt de strada trimisi acolo doar pentru a insufla unei natii in care fibra umana a devenit una extrem de fragila, frica, teroare si disponibilitatea de a se supune neconditionat.
  Politicienii sunt doar niste goarne sparte, portavoci pe post de sperietoare pentru aceasi natiune terorizata si deposedata de tot ce se poate identifica cu fiinta umana: credinta, demnitate, speranta, principii, idealuri, etc. Ei „suna” dupa cum li se sufla de catre aceasi monstri care i-au ales din haznaua in care au fost nascuti si in care le-a fost cultivata pasiunea de a servi la indobitocirea natiunii din care care se ridica.
  Legea este facuta pentru a dispretui cu cuvinte goale fiintele umane, notiunea de dreptate si drepturi ale omului, pentru a legaliza furtul, crima, teroarea, genocidul, tradarea si toate celelalte „valori” prin care 3-4 organizatii din tara precum cea a generalului Badea Petre din dosul Cotrocenilor infaptuiesc pe zi ce trece inaltele idealuri ale mentorei lor, cea care s-a nascut pentru a blestema o natiune intreaga, Elena Ceausescu.
  Crescuti sub fusta prea iubitei, cazuti la revolutie din patul acesteia si evadati din Epoca ei de Aur direct in Capitalism, „puisorii” scorpiei au preluat puterea in 89 de indata dupa ce si-au devorat mama, comandantul, amanta sau domina sau ce o mai fi reprezentat ea pentru ei si au desfintat statul de drept inlocuindu-l cu un veritabil si aproape oficial proclamat stat mafiot roman.
  In acest pesisaj si in deplina rezonanta cu afirmatia lui Orwell deslusim fragmente din interiorul si cotidianul Camorei care conduce Romania: un Costiniu cazut la datorie si onorat cu o suspendare, cativa Casuneni sau Logici parliti cu titlu de mustrare pentru a nu fi contribuit cand unde si cu cat trebuia (adica cu totul). Lupta anticoruptie astfel dusa este dupa cum se vede chiar in deplina concordanta cu vorbele lui Orwell, un judecator de la ICCJ este mustrat pentru ca nu si-a facut treaba de a incalca legea cu indeajuns fermitate si „profesionalism mafiot”, activitatea sa de infractor fiind astfel deconspirata ceea ce evident nu poate fi trecut cu vederea de catre astfel de organizatii.
  Cazurile de acest gen sunt regula in justitia romana, ele sunt „publicate” pe toate gardurile la maniera, chipurile neoficiala dar in realitate oficial cu scopul de a avertiza pe oricine interesat sau care nu constientizeaza inca bine si permanent ca aici traieste in statul mafiot roman si nu intr-un stat de drept, ca aici legea este faradelegea, ca demnitatea inseamna dispretul, ca religia si credinta au fost „privatizate” prin negociere directa sau prin licitatie masluita direct cu Dzeu in schimbul unei Catedrale de mantuire a unui neam de pacatosi.

  Avem in fata doi ani de parodie in care alde fostul general de Securitate va da cu zarurile si va alege, cu mana noastra, ca sa ne jucam de-a democratia si de-a statul de drept, mercenarii precum toti …escu rasariti pana acum cu progeniturile lor precum Vacaroiu, Nastase, Tariceanu, Boc, Ungureanu, Ponta cu care ne vor impjnge si mai mult in adancurile haznalei, cu care ne vor jefui, deposeda, talhari de tot ce va mai rasari profitabil din cea ramas din fiinta noastra. Peste 4 sau 5 ani ne vine din nou randul la sacrificiu prin care tot noi ii vom da jos pe cei numiti azi acolo sus de catre evadatii Epocii de Aur caci menirea si dreptul nostru la asa zisele alegeri se reduce la a da jos si in nici un caz la a alege pe cineva.

  Asa stand lucrurile cred ca singura solutie la care insa se pare nu ne mai putem ridica, este cea sugerata tot pe aceasta pagina de Emil Cioran (Pe culmile disperarii) de a aduce aceasta lumea, aceasta natiune si orice asociere cu insasi numele de roman, romanesc, romania in agonie, de a pune flacari arzatoare la radacini care sa aduca insa o atat de esentiala transfigurare cosmica incat sa ne renastem nemti, unguri, olandezi, austrieci, finlandezi – orice se poate asocia cu notiunea de fiinta umana si sa uitam ca a existat vreodata termenul de roman de acum indisolubil de sentimentul de rusine pe care-l produce speciei umane.

 2. @ Marin P.

  Justitie corecta ar fi fost atunci cand instanta dispunea pedeapsa cea mai mare pentru judecatorul Costiniu si nu pentru cei care au facut trafic de influienta/ dare de mita la acesta sau la alti magistrati prin intermediul lui Costiniu! De aceea justitia noastra nu se curata de corupti pentru ca ei insisi sunt primii corupti ai tarii!!! In rare cazuri isi condamna colegii! Exceptiile sunt infime – sub 100 magistrati (inca profesionisti!)!

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s