3 comentarii la “Inrobirea unei natiuni

 1. Cu ocazia sfintelor sărbători de Paști, ce urmează să ne lumineze sufletele înrobite , îți doresc multă liniște sufletească, pace în gânduri și , dacă se poate, mulți stropi de fericire !

  Apreciază

 2. Globalizarea nu a dus din pacate si la inrobirea natiunii romane, aceasta nu a reusit deafltfel sa schimbe mai nimic pe la noi. Aici natiunea, aidoma vremurilor lui Ceausescu cand nu eram sub rusi pentru ca el era mult mai nemernic decat ei, este inrobita de structurile mafiote, cele 3-4 familii care au pus stapanire pe intreaga natiune si de detasamentele terorii lor institutionalizate: justitia, internele, serviciile, finantele si biserica.
  Cred sincer ca statutul de rob la finanta americana, franceza, germana, olandeza sau a oricarei natiuni civilizate ar fi fost unul mult mai demn decat cel de rob la structuri mafiote din dosul Cotrocenilor precum cea a generalului de securitate Badea Petre si organizatiei sale Aedificia Carpati, creatie a Elenei Ceausescu, mostenita cu inaltele idealuri cu tot de micul ei soldatel evadat la revolutie – se zice poate doar cu rautate, meritata altfel, direct din patul ei – in capitalismul salbatic.
  Generalul a carui cariera a fost prezisa de Sorin Rosca Stanescu inca la mijlocul anilor 90, mai ceva ca un Nostradamus, reprezinta una din cele 3-4 „familii” care sunt in toate cele ce sunt, care face si desface guverne, coalitii si sisteme din 90 incoace.
  Influenta si puterea lui au fost decisive in cariera celor mai importante figuri din istoria recenta a acestui tinut al faradelegii, figuri ce i-au asigurat acestuia proclamarea statului sau, a primului stat mafiot din lume (practic oficial proclamat chiar daca deocamdata doar in limbile unor natiuni civilizate precum olandeza, finlandeza, germana sau franceza).
  Jocurile sale au plimbat pe tabla de sah cum a dorit nebuni, pioni, regi, cai si regine de la alde Nastase, Geoana, Constantinescu, Basescu, Boc si mai nou Ungureanu. De Tariceanu inca nu este nimic public dar este greu de crezut ca cineva misca in tara asta ceva fara serviciile si loja generalului.
  Bade Petre sau nea Petrica cum ii spun unii inconstienti si incapabili sa simta dispretul cu care aceasta creatura interactioneaza cu orice se misca pe doua picioare isi pregateste acum prin soldatii sai din justitia sa privatizata, din serviciile sale mostenite si prin gardienii sai din interne noul partid sau noua alianta a carui/carei sarcina nu mai poate fi alta decat proclamarea oficiala si de la Bucuresti a statului mafiot roman pe intreg tinutul faradelegii numit Romania.
  Servitorii sai fideli din toate ramurile justitiei CSM, ICCJ, CAB, TB, de la interne si din Ministerul „public”, de la finante sau din BOR au fost pusi de mult deasupra oricarei legi si investiti cu puteri depline, inamobili, sa imparta drepturi si obligatii fara retineri, sa imparta dreptate pe pamant ca si in ceruri, sa negocieze cu Dumnezeu credinta si destinele unei natiuni.
  Nume precum Bordea, Condoiu, Roxana Popa, Gherta Constantin, Nica Monica, Elena Ursulescu, Cucu Cristina, Pricope Paul, Elisabeta Rosu, Marian Buda, Gheorghe Stan, Elena Carcei, Viorica Trestianu, Cuzuc Mihaela, si mulgti multi altii nu mai nevoie de nici o protectie de cand se afla in slujba celui numit de SRS un Hopa Mitica al tuturor regimurilor politice din Romania, de cand au fost investiti cu licenta si autoritate se dispuna doar in deplin dispret fata de cele mai elementare notiuni de dreptate si justitie, sa dispuna de destine si averi dupa pofta exclusiva a campionului mult iubitei mame a natiunii.

  Badea nu e singur dar e cel mai puternic dintre familiile care au nenorocit tara si natiunea aceasta pana intracolo incat nici macar jugul, sclavia sau robia la o alta natiune nu ne mai poate salva.
  Asadar ideea ca globalizarea a dus la inrobirea unei natiuni este falsa cel putin in ce priveste natiunea romana.

  Apreciază

 3. @ Carmen

  Sper ca ai avut sarbatori fericite, eu am fost plecata o vreme si abia m-am intors. Tot ceea ce iti doresc este sa-ti pastrezi lumina in suflet si sa nu lasi loc intunericului, caci acesta ne distruge pe toti…

  Apreciază

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s