5 comentarii la “La CSM, salarii nete de „criza” de peste 12.000 lei

 1. CSM-ul este scutul tuturor talharilor autorizati din justitie. Evident pentru aceasta functie oficiala si importanta ei trebuiesc si oficial rasplatiti cum se cuvine. „Spatele” tuturor bisnitarilor de sentinte si ultima frontiera a lumii ce ne controleaza destinele, structurile mafiote gen Badea Petre din dosul Cotrocenilor au parte de toate. Acolo sus in CSM, cel mai strasnic aparator al statului mafiot institutionalizat, nu se poate ajunge conform criteriilor de supravietuire si promovare in justitia statului mafiot decat prin rezultate si performante exceptionale. Acolo sus ajung, ca in toate institutiile statului mafiot numai cei mai abili si cei mai buni dintre tahlari. Talhari, caci statutul lor se opreste la acest grad. Dupa ei sunt cei ce ne conduc cu adevarat destinele, ce ne talharesc zilnic prin acesti executanti de demnitatea si libertatile noastre, de agoniseala si de sperantele noastre si pana si de credinta noastra si de Dumnezeul nostru.
  Infiltrati in toate nivelele de putere din justitie, interne, finante tahlarii, fiecare cu specialitatea lor, au pus tot ce avem mai de pret in slujba si la dispozitia catorva „familii” de mafioti autentici, majoritatea evadati din epoca de aur, purtatori ai credintei si inaltelor idealuri al celei ce i-a fatat pe majoritatea.
  Grupari precum cea din dosul Cotrocenilor a mostenitorului Elenei Ceausescu, generalul Badea controleaza si dicteaza prin patrupezii sai aflati in diferite stagii si etape catre forul suprem CSM, judecatorii, tribunale, curti de apel sau inalta curte orice sentinta. Patrupezii trebuiesc evident hraniti si nu cu firimiturile unui salariu chiar si exorbitant pentru majoritatea dintre noi, ci cu sume si beneficii la care noi nu ne putem uita in generatii: case, vile si palate pentru fii, nepoate sau alte rude apropiate, excursii in lumi de vis, afaceri grase si recunostinta prin promovarea profesionala in ierarhia institutiilor statului mafiot roman.
  CSM-ul de pe masa carui ajung toate plangerile noastre in zadar la cosul de gunoi pastreaza doar datele lor necesare pentru a „ghida” si controla in directia dorita dulaii ce ne executa destinele si demnitatea in fiecare zi.
  Notorietatea pe care unii si-au castigat-o de campioni ai faradelegii, nedreptatii, ai dispretului fata de valorile democratiei si natiunile civilizate, fata de fiinte umane, fata de tot ce poate fi curat, frumos si inaltator in om, este pusa la loc de cinste in panoul de onoare al CSM-ului.
  Personaje dintre cele mai hidoase precum Elena Ursulescu, Roxana Popa, Elisabeta Rosu, Adrian Bordea, Viorica Trestianu, Elena Carcei, Minodora Condoiu, Cuzuc Mihaela, Iulica Popescu, Raducanu Andreea, Emilia Ezer, Mirela Politeanu, Lucia Ecaterina Ghita, Marian Buda si multi altii in solda unor organizatii precum cea a lui Badea sub aripa de fier a CSM ului au ajuns sa nu mai aiba nici un fel de retineri si de pudoare in a-si etala apartenenta la o structura sau alta mafiota.
  Adesea, sub tirul inofensiv al strigatelor de durere si de umilinta a celor ce devin victimile prostiei, incompetentei, marsaviei si sadismului acestor rebuturi ale speciei umane, mercenarii unor „Badea Petrica” din justitia statului mafiot roman ajung sa execute adevarate executii mafiote fara a li se putea face ceva. Mai presus de orice, in afara de cei ce-i hranesc cu bunurile, agoniseala, libertatea, demnitatea si drepturile noastre, „magistratii” mercenari nu mai au de ce sa se teama caci banii, luxul, garantia ce au acumulat si CSM-ul nu mai pot fi invinse de nici o valoare a statului de drept.
  Concluzie: despre ce vorbim? 12000 Lei salariu pentru o luna de munca? O informatie doar costa mai mult la astia iar o sentinta pentru cei care castiga de pe ea milioane de Euro se plateste in mod curent cu suta si cu sutele de mii de Euro. Acesti magistrati nu mai fac fata nu dosarelor ce li se pun in fata care sunt gandite rezolvate de cate un student sau grefier, ei nu mai fac fata dosarelor ce le aduc milioane de Euro in fiecare an. Cine imi spune ca exagerez nu poate decat fi un sarlatan ipocrit caci in timp ce eu, inginer, lucrez ca portar intr-un hotel de lux din Monte Carlo sau chelner pe un vas de croaziera de super lux, o doamna Popa, Condoiu sau un Bordea sunt clientii mei, ai casei si-mi dau bacsisuri ce striga de durere, de umilinta si de nedreptate de valori ce depasesc cu mult salariul lor lunar. Nu-i cautati pe aeroporturile din Bucuresti caci merg discret modest pana in Sofia sau Budapesta de unde pleaca in jeturile private catre destinatii ametitoare.
  Nu va uitati la adresele lor din buletin caci nu mai locuiesc de mult acolo iar daca pe afara gardul a ramas nevopsit, nea Petrica a avut grija ca inauntru totul sa fie poleit in aur.
  Este de ajuns ca cineva cu 2 grame de constinta sa rasfoiasca un dosar „lucrat” de unul din cei de mai sus ca si din sute de clone de-ale lor si nu mai e nevoie nici de probe nici de explicatii, concluzia va fi una singura: traim intr-un stat eminamente mafiot.

 2. Wow ce comentariu lung, îmi aminteşte de domnul Raţiu care folosea cuvântul stagiu în loc de stadiu. Buda mi se pare apropiat ca nume de Badea, apropo, mi-am amintit, de ce seamănă Mircea Badea cu Ştefan Bănică jr? Toată lumea scrie de justiţie zilele astea, aţi tras cu ochiul la postarea aceasta? http://www.simonatache.ro/2012/02/15/justitie-ne-esti-mama/ Apropo că deja am uitat, postarea asta de aici a fost scrisă înainte sau după MRU? A acesta a fost pe 9, pe 7 se cam ştia…

  Iar MAFIA la italieni, toată lumea uită, au fost şi sunt un fel de revoluţionari… Mazzini…

 3. @ George

  MRU = „Many Regrets Unable” sau Managementul Resurselor Umane? 😉

  Nimic surprinzator in articolul Simonei Tache. Ba chiar a devenit un fel de regula; exceptia e cea care – in mod absurd – a inlocuit ceea ce trebuia sa fie regula!

  Mafia s-a nascut numai pentru ca Statul a permis asta. La noi, insasi Statul a devenit Mafie. In Italia, mafia ofera joburi celor fara sperante, in Romania, Mafia isi numeste rudele, amantele si prietenii in toate posturile cheie astfel incat aparatul administrativ si de control creat de-a lungul a catorva ani a devenit aproape imposibil de anihilat indiferent cine va conduce in viitor tarisoara asta.

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s