15 comentarii la “De ce au iesit romanii in strada?

 1. Cred ca acesta este primul mesaj „MANIFEST”(ma intreb de ce nu a fost lansat din tara si a trebuit sa asteptam ROMANII DIN AFARA !!! ca sa ne trezeasca !!!) care trebuie sa circule pe la toti cei cu inima si traire ROMANEASCA !!!!!!!!!!!!!!!
  …………………..ca sa se poata trezi la realitate intreaga CONSTIINTA ROMANEASCA (adormita de atata minciuni si promisiuni desarte) pentru a-si lua fraiele natiunii sub propriul control !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,pentru ca TARA ESTE LA VANZARE PE TARABELE POLITICII MONDIALE CU ACORDUL TACIT AL TRADATORILOR DE NEAM SI TARA !
   
  –– Forwarded Message ––
  From: Sent: Wednesday, November 16, 2011 11:28 PM
  Subject: Fw: Chiorete

  Mihai Antoci-jurnalist
  Coordonator Departament Investigatii
  Accent, Montreal, Canada,
  http://www.accentmontreal.com   
  Bucuresti, Romania,
  Mobil:   +40744665005
                +40770314692
  Tel/Fax:+40314090731
  E-mail:  antoci@rdslink.ro  
                antoci_mihai@yahoo.com 
                antocimihai@gmail.com
  http://mihaiantoci.blogspot.com  
   
   
  Veţi plăti!
   
  de TEODOR DUNGACIU
   
  Trebuie să înţelegeţi, o dată pentru totdeauna, că Istoria nu iartă.
                  
     Aşadar, veţi plăti toţi, până la ultimul, cu vârf şi îndesat.
   
  Voi toţi, cei din actuala infamă coaliţie, care a aruncat România în prăpastie.
  Voi, autorii celui mai nesăbuit act din întreaga Istorie a românilor: trădarea pe faţă a ţării.
  Tot ceea ce s-a clădit cu jertfă şi diplomaţie în decursul a două milenii – adică Statul Român Suveran Naţional şi Independent, Unitar şi Indivizibil – este astăzi distrus de o şleahtă bezmetică de troglodiţi vânzători de Neam şi ţară.
  Voi toţi, cei din arcul guvernamental, aţi pus la cale şi, în parte, aţi şi înfăptuit distrugerea României.
  Vei plăti, Traian Băsescu, fără nici o îndoială!
  Să nu-ţi închipui că vei scăpa de judecata implacabilă a Istoriei.
  Ai venit la Putere pe un val de speranţă naţională, spre a te defini, mai apoi, drept un detonator primejdios al Statului constituţional.
  Ca să te cocoţi confortabil pe tronul de dictator, ai adus la guvernare fascista grupare udemeristă.
  Ştiai exact ce reprezintă această formaţiune iredentistă, şovină, antinaţională („soluţie imorală”, DA?).
  Şi, totuşi, nu ţi-a tremurat o clipă mâna duplicitară când ai semnat pactul cu diavolul.
  Ai aruncat iraţional Naţiunea Română în ghearele acestei cohorte revizioniste, prin susţinerea la fel de necugetată a unei adunături de derbedei şi mistificatori politici din partidul personal PDL şi din pramatiile traseise din UNPR. Act samavolnic şi ignobil, pe care Istoria îl va taxa ca atare, trebuie să ştii!
  A căuta o logică naţională şi raţională în această acţiune stupefiantă de zdrobire a românismului este inutil.
  Acum stai şi rânjeşti cinic când vezi cum românii sunt loviţi în ceea ce au mai sfânt: Patria lor.
  Cum haita minoritară maghiară îi batjocoreşte cu orice prilej, îi dispreţuieşte şi îi acuză – tocmai pe ei! – de discriminare etnică.
  Ai acceptat iresponsabil ca udemeriştii să facă legea în România.                  Dar cine ţi-a oferit această îndreptăţire? Aceasta-i întrebarea.
  Cine   ţi-a spus că ai dreptul să le oficializezi limba?
  De ce le-ai dat pe mână Istoria sfântă şi geografia mirabilă ale României, spre a fi falsificate şi pângărite?
  Pentru ce ai segregat învăţământul naţional pe criterii etnice?
  De ce, umăr la umăr cu ei, pui la cale modificarea absurdă a Constituţiei, prin abolirea – între altele – a Articolului 1, care consfinţeşte România drept Stat Naţional? Căci proiectul de schimbare a Constituţiei e în conformitate cu pretenţiile udemeriste: descompunerea ţării în regiuni, deci şi a Transilvaniei. Dar cum? Cică, pe etape: mai întâi, câteva judeţe (ungurii cu ale lor!), iar apoi constituirea de hălci mai mari, una chemându-se chiar Transilvania, ce va fi făcută plocon Ungariei.
  Vei plăti pentru toate acestea, Traian Băsescu!
  Nu singur, fireşte, ci împreună cu cea mai incompetentă şi mafiotă guvernare postdecembristă.
  Să n-ai nici o iluzie că nu va sosi vremea când lucrurile se vor aşeza în albia lor firească.
  Şi atunci, în aceeaşi firidă a nevolnicilor Istoriei, în aceeaşi bolgie a nemernicilor trădători de ţară, veţi intra toţi, în vrac, condamnaţi de implacabilul tribunal al timpului.
  Toţi: Boc şi ţaţa mahalagiilor cotrocenişti (ministereasa Dezvoltării Regionale, care are în subordine „judeţul Timişoara”), hoţoaica Roberta Anastase şi cinicul rânjitor Mircea Toader, broscoiul Oltean şi Blaga, zdreanţa Tabără (parcă mai ieri era preşedinte al unui partid „al Unităţii Naţionale”!), Berceanu şi Stolojan, Sulfina Barbu şi Cristian Rădulescu, Stoica şi Boureanu, Flutur şi soţii Ţurcan, Funeriu şi Boagiu, Cezar şi Cristian Preda, Lăzăroiu şi Canacheu, Oprea şi Berea, Gheorghe Tinel şi Vişan, Oajdea şi Popoviciu,Baconschi şi Cristian Diaconescu, Nicolicea şi Marian Sârbu, Ialomiţianu şi Blejnar,Frunzăverde şi Macovei, Voinescu şi Buda, Ariton şi Cinteză, Brânză şi Poteraş, Negoiţă şiPaleologu, Duţă şi Avramescu, Fota şi Kövesi, Morar şi Ungurenii ejusdem farinae.
  Un fariseu printre ei este şi fostul Şef al Statului Major Generala generalul Bădălan Eugen. Toţi-membri şi susţinători ai celui mai josnic, incompetent şi dezonorant guvern de violatori ai intereselor Poporului Român.
  Vei plăti, Traian Băsescu!
  Vei plăti pentru genocidul social, cultural şi economic, pentru dezastrul din sănătate şi învăţământ, din sistemul de pensii şi salarii, programat şi executat împreună cu oastea udemeristă!
  O clică instalată cu propria-ţi mână la vârfurile de decizie vitale ale Puterii: literatul ratat Marko – vicepremier; veterinarul Kelemen – la Cultură; juristul mengelian Cseke – la Sănătate; Andreea Vass – mâna dreaptă a lui Boc la Guvern, etc.
  I-ai proţăpit pe udemerişti în funcţii de însemnătate naţională, de la secretari de Stat şi şefi de Agenţii până la prefecţi şi înalţi demnitari, pentru a se căpătui, dar şi pentru a submina din interior aceste instituţii.                Impardonabilă decizie!
  Mai mult, ai căftănit unguri la şefia unor judeţe unde n-a călcat picior de strănepot al lui Attila.
  Dar, mai cu seamă, i-ai plasat în Transilvania, pe care ai lăsat-o la cheremul lor.
  N-ai suflat o vorbă despre prigoana românilor din HarCov.
  Le-ai dat voie udemeriştilor să-şi facă o lege a lor, poreclită a minorităţilor, care consfinţeşte, în esenţă, crearea unui stat maghiar în România. Pe care, mintenaş, să-l alipească la Ungaria, cu prima ocazie prielnică. Prilej, în genere, creat tot de Cotroceni. Un stat în stat, cu guvern, parlament, armată, drapel, procuratură, securitate, justiţie şi alte instituţii proprii.
  I-ai cultivat într-atât, încât le-ai dat liber să umble cu foarfeca, după bunul lor plac, pe harta ţării, dar numai în interesul lor propriu şi, fireşte, al Ungariei.
  Toate acestea – dar şi câte altele! – le-ai conceput fără a cere acordul Poporului Român. În numele căruia zici că domneşti.
  De ce nu te mai consulţi acum cu acesta?
  De ce nu mai faci băi de mulţime?
  Ţi-e frică de reacţia românilor?
  Păi, nu strigai cât te ţineau bojocii că nu ieşi niciodată din vorba acestui popor?
  Sau nu-l mai recunoşti?
  Nu mai e bun pentru un dictator ca tine?
  Nu te mai suportă?
  Atunci, de ce nu-l abandonezi?
  Ştii de ce: nu vrei.
  Puterea te-a acaparat definitiv.
  Cloceşti – ascuns la Cotroceni, ori la Vila Lac 2 sau în Covasna-împreună cu udemeriştii-legi antiromâneşti, pe care le transmiţi trompetei Boc şi trombonistei Udrea.
  Ei sunt, aşadar, poporul.
  Ei şi strânsura de cioloveci mancurţi şi ketmani din juru-ţi.
  Ai împins cârdăşia cu minoritarii maghiari până la subminarea statalităţii.
  Să nu te mai prefaci că nu ştiai de acţiunea cu reprezentanţa „Ţinutului Secuiesc” de la Bruxelles, încuibată şi înfăptuită de cei mai îndârjiţi adversari ai Tratatului de la Trianon: revizioniştii udemerişti şi europarlamentarii lor (Laszlo Tökes, Sogor Csaba şi Gyula Winkler), ocrotiţi sub pulpana prezidenţială.
  De ce n-ai condamnat ferm acest act profund iredentist?
  Fiindcă eşti, ca şi ei, trădător.
  N-ai scos un scâncet măcar când martirul naţional Avram Iancu a fost spânzurat simbolic în inima Transilvaniei, sub forma blasfemiatoare a unei marionete.
  Ca în nici o ţară suverană din lume, laşi capii oficiali de la Budapesta să se plimbe în voie prin Ardeal, ca vodă prin lobodă, făcând propagandă antiromânească şi pledând pentru autonomia inventatului „Ţinut Secuiesc”, care este o diviziune administrativã neconstituţională, în care trăiesc doar 260 de secui, înregistraţi ca atare la ultimul Recensământ.
  Bagi capul în nisip ca struţul, fiindcă ai făcut înţelegere cu Viktor Orban, liderul celui mai şovin, iredentist şi antieuropean partid de la Budapesta şi cu care ai ticluit alegerea ta ca preşedinte al României şi a antiromânului Tökes Laszlo (decorat cu Steaua României chiar de tine!) ca vicepreşedinte al Parlamentului European. Din care post trage din toate poziţiile în ţara noastră, terfelind-o şi acuzând-o de toate fărădelegile.
  De câte ori ai fost în HarCov, ai stat la taclale numai cu maghiarii şovini, pentru a le satisface toate deşănţatele pofte de autonomie.
  O clipă n-ai plecat urechea la doleanţele românilor din acele judeţe.
  Şi cunoşti foarte bine că ei, acolo, atâţia câţi n-au fost alungaţi, îşi duc existenţa ca într-o ţară străină, sub ocupaţie.
  Toate acestea le ştii, Traian Băsescu!
  De aceea ai şi permis, dirijat şi realizat distrugerea sistemului educaţional naţional.
  L-ai segregat pe criterii etnice.
  În loc de reunificarea procesului de predare, ai iniţiat şi patronat continuarea separării acestuia.
  Dacă ai fi coborât în stradă, în localităţile din Covasna şi Harghita, ai fi băgat de seamă că limba română abia dacă se mai vorbeşte. Şi asta tot din cauza frăţiei cu iredentiştii udemerişti, prin care ai subminat şi capacitatea de apărare a ţării.
  Ai acceptat, într-o veselie aiuritoare, cererile ungureşti de a desfiinţa şi a dizloca unităţile militare din cele două judeţe amintite. Aşa după cum tolerezi în continuare statuia de la Arad a celor 13 generali unguri, care au comis grave crime şi atrocităţi împotriva românilor.
  Şi apropo de asta:
  De ce nu sufli o vorbă despre ceea ce au făcut udemeriştii, având susţinerea ministrului Culturii, Kelemen, la restaurarea statuii lui Matei Corvin de la Cluj-Napoca?
  Dar despre faptul că au smuls de pe soclu plăcuţa cu textul lui Iorga, care era o minimă reparaţie a grosolanului fals istoric executat de unguri (steagul Moldovei pus la picioarele lui Matei Corvin, când se ştie că acesta a fost bătut măr şi pus pe fugă de Ştefan cel Mare)?
  De ce defilează ţanţoş unguri din toată lumea prin România, la Şumuleu-Ciuc şi Ghimeş-Făget-Bacău, cu steagurile Ungariei Mari şi ale Ţinutului Secuiesc? Cumva să vadă graniţele fostului Imperiu Austro-Ungar?
  A cui e ţara asta, Traian Băsescu?
  Statul Român nu mai are nici o autoritate?
  De ce nu iei nici o poziţie?
  În care ţară din lume se mai întâmplă aşa ceva?
  Ar permite asta, de exemplu, Slovacia şi Serbia ?
  Nu-ţi dai seama, prin aceastã toleranţă de nedescris, că jigneşti, în demnitatea lui naţională, întregul Popor Român?
  Vei plăti şi pentru asta, Traian Băsescu!
  Te prefaci a nu observa că, zilnic, fasciştii unguri provoacă, instigă, se zvârcolesc, împroaşcă, scuipă pe ţară , şi-au creat organizaţii paramilitare, sapă adânc la temelia Statului Român.
  Au invadat ţara cu simboluri revanşarde, horthyste, organizează manifestări antinaţionale, incită la ură interetnică, defăimează tot ceea ce este românesc.
  Ai făcut prieteşug antistatal cu un lider de la Budapesta, al cărui ţel ultim este revendicarea Transilvaniei şi alipirea ei la Ungaria.
  Ştii foarte precis că unul dintre paşii importanţi pentru realizarea acestui scop este acordarea cetăţeniei de maghiar al statului revizionist maghiar tuturor liderilor UDMR din conducerea Consiliilor Judeţene Covasna, Harghita şi Mureş, precum şi primarilor UDMR-PCM din localităţile din zonă.
  Şi taci, taci, taci.
  Stai ascuns în păpuşoi, fiindcă, fără unguri, fără Boc şi alţii, n-ai mai fi la Putere.
  Ai încurajat terorismul politic practicat de udemerişti, obrăznicia şi dispreţul lor fascist.
  Te-ai făcut luntre şi punte, susţinut de toată clica personală din Parlament şi Guvern, de a nu pune la zid extremismul unguresc.
  Nici măcar atunci când, prin declaraţiile iredentiste ale preşedintelui Parlamentului ungar, venit intempestiv la Tg. Mureş, a vorbit despre – auzi! – legitimitatea autonomiei teritoriale pe bază etnică a „Ţinutului Secuiesc”.
  Ai făcut pe dracul în zece ca nu care cumva Parlamentul român să dea, acolo, o mică-micuţă declaraţie de condamnare a acestei intervenţii în treburile interne ale României.
  Ai dovedit – a câta oară? – că eşti un trădător, un capitulard, un preşedinte anticonstituţional.
  De aceea, nu mai miră pe nimeni că nu te-a deranjat în nici un chip înfiinţarea Consiliului Administrativ „Ţinutul Secuiesc”.
  Desigur, nu-ţi creează insomnii nici inscripţiile cu „Ţinutul Secuiesc nu e România”.
  Ce ar trebui să se mai întâmple ca să te trezeşti şi să observi că ţara e în primejdie?
  Când unitatea naţională este destrămată fir cu fir, pas cu pas, de către aliaţii unguri de la guvernare, tăcerea prezidenţială e de rău augur: înseamnă inconştienţă sau trădare.
  Eşti la curent, fireşte, că noua stemă a judeţului Covasna este cea a fostului Haromszek (Trei Scaune) din perioada Imperiului Austro-Ungar.
  Aşa cum ştii că toată Transilvania, dar şi restul României sunt înţesate nu doar cu organizaţii antiromâneşti, ci şi cu broşuri propagandistice, studii, cărţi, filme, spectacole teatrale, concerte, emisiuni TV, presă, statui ale extremiştilor unguri, ediţii ale cărţilor criminalului de război, antiromânul condamnat la moarte în contumacie Wass Albert.
  Toate acestea îţi sunt binecunoscute, Traian Băsescu!
  Dar le tolerezi cu o iresponsabilitate strigătoare la cer.
  Nici o clipă n-ai luat poziţie fermă împotriva acestor acţiuni antistatale.
  N-ai avut nici o reacţie din funcţia de preşedinte al României.
  Întrebarea e: de ce?
  Pentru ce taci?
  Astfel că vei plăti, Traian Băsescu!
  Toţi veţi plăti!
  Întreaga liotă de care te-ai înconjurat va plăti!
  Nici o scăpare nu va exista din perspectiva preabunei şi dreptei Istorii.
  Toţi veţi fi puşi la stâlpul infamiei.
  Câţi români vor mai rămâne după ce aţi pustiit şi nimicit această ţară vă vor blestema.
  O palmă de pământ dacă va mai exista din România de azi nu va fi dispusă să vă primească osemintele sau cenuşa.
  Conştiinţa voastră pătată, trădătoare, exclude comuniunea cu duhul românesc.
  Fiindcă n-aveţi nimic românesc în voi, nimic sfânt!
  Apărarea identităţii naţionale era datoria voastră esenţială, ca administratori ai Statului Român.
  Dar Guvernul Băsescu-Boc-Udrea a capitulat în faţa iredentismului unguresc.
  Acesta a învins România, prin cozile de topor de la Cotroceni, Palatul Victoria şi Palatul Parlamentului.
  România e o ţară eşuată, pentru că a încăput pe mâna unor impostori politici.
  A unor trădători incorigibili.
  Veţi plăti, aşadar, cu toţii!
  Dacă va fi să piară vreodată seminţia româneascã, atunci ultimul patriot român chemat la Domnul va fi cel de pe urmă care va scuipa cu năduf pe toxica voastră amintire de vânzători de Neam.
  Şi vom fi, astfel, răzbunaţi, măcar în eternitate!
   
  De trimis oricărui ROMÂN, de oriunde!

  Acesta este Manifestul pe care l-am primit acum cateva minute. Sper sa poata fi afisat si citit de cat mai multi romani.

 2. @ Mariana

  Este adevarat ce scrie autorul acestui mesaj la care as adauga inca doi factori care au permis perpetuarea coruptiei: JUSTITIA SI CURTEA CONSTITUTIONALA!

  Ca vor plati pentru faptele lor, mi-e greu sa cred. Daca romanii ar fi fost impotriva tuturor atrocitatilor savarsite de guvernanti, daca ar fi simtit cu adevarat saracia si umilinta, daca ar fi fost demni inainte si acum ar fi constatat ca nici demnitate nici tara nu mai au, ATUNCI AR FI IESIT IN STRADA NU 3-8000 DE ROMANI CI VREO 10 MILIOANE! Atata vreme cat nemultumitii (a se intelege trezitii) sunt doar cateva mii, NIMIC NU SE VA SCHIMBA SI NIMENI NU VA RASPUNDE PENTRU FAPTELE LOR!

  Ceea ce am concluzionat in zilele astea a fost trist, amarnic de trist: pana acum credeam ca in Romania mai avem 1 milion de romani verticali, demni, incoruptibili, batjocoriti de un sistem mafiot care se straduieste din rasputeri sa distruga Romania ca stat impreuna cu intreaga istorie sa istorie; astazi, constat cu durere ca in tarisoara noastra exista doar cateva mii de romani adevarati! Nimic n-ar mai fi de spus si nici de previzionat. In 22 de ani de la revolta anti-comunista am ajuns cea mai dezbinata si mai corupta natie a lumii! Suntem aproape toti de vanzare! Nu ne dorim nici libertate, nici democratie, nici drepturi, nici demnitate, nici respect, nici viitor pentru copiii nostri! Am primit de la stramosii nostri o tara si lasam urmasilor o colonie!

 3. Eu doar as dori sa va atrag atentia ca toate aceste mesaje care apar in piata sunt fundamental socialiste. Ca toate cer sustinerea dependentilor de stat pe banii privatilor. Ca guvernul are 2 optiuni: sa le realizeze:
  1. Sa mareasca taxele
  2. Sa se imprumute cu o dobanda de 7%, pe care sa-i dea inapoi peste un an, ! daca va fi in stare sa stranga pana atunci banii sa-i dea inapoi !. Daca nu, rostogolim bulgarele de zapada.

  Astia de stanga spun o poezie foarte frumoasa, da’ isi rup gatul la cifre.

 4. @ mac

  oamenii nu cersesc! ei vor locuri de munca,trai decent, demnitate, respectarea drepturilor constitutionale inclusiv dreptul la viata. a afirma ca mesajele respective sunt socialiste frizeaza complet realitatea.

  criza, in fapt, nu este a noastra. nu are rost sa-ti explic de ce, pt ca tu pur si simplu refuzi sa vezi ceea ce este si traiesti intr-o alta Romanie, cunoscuta de vreun milion. s-a furat enorm, inclusiv din fonduri europene, s-au investit banii in proiecte de „fezabilitate” moarte prin sertare, in obiective care n-aveau nici o utilitate sau urgenta: terenuri de sport, de joaca si parcuri la …sate (locuitorii eminamente pensionari!!!!), telegondole, partii de schi si alte aberatii gandite doar de o minte bolnava psihic, in timp ce s-au inchis spitale, scoli, s-au taiat pensii, salarii, alocatiile copiilor, handicapatilor, s-au disponibilizat sute de mii de romani, alte milioane n-au unde sa munceasca iar cei care inca se mai bucura de un loc de munca au ajuns sclavii corporatiilor. de multe ori nu le ajung banii de la o luna la alta datorita pretului vietii extrem de ridicat. la salarii romanesti de 2-300 euro avem preturi mult mai mari decat in occident (si nu spun din auzite ci din proprie experienta!!!) asa ca, nu arunca pietroiul daca nu intelegi profund problema, ba chiar refuzi cu indarjire sa deschizi ochii si sa privesti in jurul tau.

  ceea ce ma deranjeaza acum este ca USL-ul incearca sa acapareze manifestatiile! daca pana acum protestatarii strigau impotriva oricarei formatiuni politice, se pare ca usor, usor se „lucreaza” la talonarea lor pe segmentul neocomunist. daca in decembrie ’89, cu sau fara ajutorul strainilor, revolutia a fost confiscata de neocomunisti, ridicandu-se un Iliescu de care nu auzise nimeni pana la acea vreme, iata ca astazi, istoria se repeta, (si noi in general avem acest ghinion pt ca nu invatam niciodata din greseli),esalonul doi al neocumunistilor iliescieni vor sa confiste revolta populara din 2012!!!

  atata vreme cat romanii sunt usor manipulabili iar prostia este infinita, mai ales pe pamantul nostru mioritic, nimic nu ma surprinde ci ma intriga si imi provoaca greata!

 5. Ce scandeaza manifestantii:

  Poporul prost
  Nu mai vrea baieti destepti.

  Va rugam sa ne scuzati
  Nu producem cat furati.

  Romania striga: M-a ciuruit!

  Suntem romani
  Suntem solidari.

  Jos Basescu!
  Du-te dupa Ceausescu!

  Baia de multime
  Iti va face bine.

  Vrem RESPECT!

  JOS REGIMUL BASESCU!

  ~***~

  Pancarte:

  Go out Basescu & this Gang (Londra)

  Suntem cu inima altaturi de Romania (Londra)

  Somnul natiunii naste monstri
  (Londra)

  Opriti istoria!
  Cobor la prima.

  Ne-ati dat blugi
  Sa ne faceti slugi.

  Ponta, Antonescu, Boc
  Ati tinut tara in loc.

  Romania nu-i a voastra!

  Vrem cianura
  Nu dictatura!

  Nu ne bateti ca pe caini
  Suntem ca si voi romani! (mesaj adresat jandarmilor)

  Angajam doctor
  Pentru Romania Suferinda
  !

  Romania-i tara noastra
  Nu-i o marfa-n mana voastra!

  Basescu Preahahaitul!

  Figuri umane
  Nu coloane oficiale!

  Basescu
  Delete
  Insert
  A new Drive
  !

  Bucurestiul nu te vrea,
  Romania nu te vrea,
  Europa nu te vrea,
  Du-te-acasa
  Nu mai sta.

  Vierme cu constiinta!

  Pentru dreptate si demnitatea de a fi roman nu e nevoie de aprobare! (mesaj adresat celor care pretind autorizarea meetingurilor)

  Clasa politica – CANGRENA ROMANIEI!

  TOATE PARTIDELE SUNT COMPROMISE!

  Unii au chef si de glume: „Il cautam pe Chuck Norris.”
  Altul ii raspunde: „Sunt Chuck Norris. Am venit. Unde sunteti?” (ironizand astfel numarul mic de manifestanti din piata Universitatii!)

 6. manu, exista n dovezi care arata ca „revolutia” asta este dirijata – era sa zic din umbra, dar nu e cazul pentru ca toate sforile sunt la vedere – de PNL. Numai daca nu vrei nu le vezi.

  Ce ma seaca cel mai tare este ca penelistii au devenit mai de stanga decat Iliescu, iar protestele inclina barca spre stanga intr-un hal in care poate nu ne mai revenim in veci.

  Motivul pentru care sunt respectati si ocrotiti cei iesiti in piata este pentru numarul redus de cativa oameni normali care s-au alaturat protestelor. Astia sunt folositi de PNL ca scut uman, in timp ce baga pumnul in gura PDL.

 7. @ mac

  eu cred ca e dirijata atat de PNL cat si de PSD. da, PNL-ul a luat-o rau de tot spre stanga! uite, in sfarsit am cazut pe ceva de acord!

 8. exista si n dovezi ca PSD se foloseste de revolte la modul lenes, lasand micii aliante PNL+PC toata partea de instigare si manipulare – acel +PC este extrem de semnificativ. Revolta asta este insusi scopul pentru care Crin si Voiculescu au batut palma – nu o puteau face decat impreuna.

 9. @ mac

  ce vrei sa spui? ca revolta a fost provocata de PSD? nu. mergi prea departe cu scenariul. ea s-a nascut virgina, in scopul de a apara un om, un simbol si ideea acestuia. in fapt Raed Arafat reprezenta imaginea celor putini romani ramasi cinstiti si muncitori, fara pile ori relatii in sistem. este foarte posibil ca miscarea asta haotica si fara doleante comune sa moara exact din cauza masinatiunilor trase de politicienii naftalinici – mari priceputi in manipulare si nu numai. alianta asta e atat de mozaicata, incat nu-i dau sanse de supravietuire. oricum s-au manjit toti.

 10. Nu, PSD nu s-a bagat in organizarea revoltei.

  PNL+PC a ingamadit hartii, betisoare, lemne, benzina (instigatori, batausi, postaci, emisiuni TV).

  O piatra(Base) a lovit alta piatra(Arafat) si s-a aprins scanteia revoltei publicului pe rugul gata pregatit.

  Alianta asta e pe cale sa castige alegerile. Cel mai grav este ca e pe cale sa castige cu „Jos Basescu”, pentru ca revolta ii scuteste de efortul de a face o oferta electorala, de a prezenta un plan concret.

 11. @ mac

  ma infioara cati au pus botul la USL! deja e un curent: daca esti anti USL clar esti pro-Basescu! romanii sunt irecuperabili, din pacate – cu f.putine exceptii!

 12. @ mac

  si singur ce faci? nimic. dar decat un trezit printre adormiti, mai bine singur… lumea inca nu e pregatita sa gandeasca global si nici nu e interesata de unitate. ambele au ramas concepte teoretice, aproape imposibil de aplicat practic.

 13. Cerintele locotenentului Gheorghe Alexandru de la Flotila 71 Aerienă din Câmpia Turzii:

  1. Dizolvarea sau desfiinţarea Parlamentului;
  2. Invocarea stării de urgenţă în ţară;
  3. Conducerea ţării şi administrarea statului român de către Armată; locotenentul Gheorghe Alexandru să facă parte din Consiliul Militar care, în viziunea sa, ar urma să gestioneze destinele ţării, iar ofiţerului să îi revină 50% din puterea de decizie;
  4. Aducerea regelui ca şef al statului şi instaurarea monarhiei constituţionale; Monarhia constituţională este o soluţie, având Armata ca garant al democraţiei şi suveranităţii, potrivit Constituţiei.

  Intrebari:

  1. Solutiile ofiterului pot fi acceptate de romani?
  2. Au vreo legatura cu democratia?
  3. Ele reprezinta propria lui viziune sau i-au fost „servite” de catre altii mai mari, care stau in umbra?
  4. Diversiune in care s-au implicat servicii straine?

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s