7 comentarii la “Parlamentul European sancționează România pentru măsurile violente aplicate manifestanţilor din centrul Capitalei!!!

 1. Iata de ce nu ies romanii in strada:

  – pentru că astăzi am mâncat de 3 ori
  – pentru că ieri am avut bani să-mi cumpăr bilete la teatru
  – pentru că săptămâna trecută am văzut 2 filme la cinema
  – pentru că scriu acest post de pe un laptop
  – pentru că la supermarketuri e plin de mâncare
  – pentru că am cu ce să cumpăr din când în când flori
  – pentru că e mereu curent electric, cu mici excepţii
  – pentru că pe BestJobs sunt 12.200 de locuri de muncă disponibile
  – pentru că ştiu mulţi oameni care doar muncind, fără alte şmecherii, îşi permit maşini de lux
  – pentru că avem posibilitatea reală de a munci în străinătate
  – pentru că Valea Prahovei e blocată în fiecare weekend
  – pentru că peste 7 luni oricum sunt alegeri
  – pentru că părinţii şi bunicii noştri îşi primesc salariile şi pensiile la timp
  – pentru că n-o ducem bine, dar nici în faliment nu suntem

  Sursa: Hoinaru

  Autorul este un tanar (dupa parerea mea are maxim 23 ani). Ca si-a exprimat opinia, e foarte bine, ca e naiva, e alta poveste insa nu-i acord nici un fel de circumstante atenuante din cauza varstei, dar ca la asemenea argumente s-au adunat o gramada sa-l felicite, asta deja imi confirma pentru a doua oara in ultimele zile ca ROMANII O DUC BINE si ISI MERITA DIN PLIN SOARTA NENOROCITA!!! Atata nepasare, atata individualism, atata lipsa de constientizare a fenomenului social nu mi-a fost dat sa intalnesc pana acum. Oamenii astia traiesc sindromul denegarii realitatii!

  Si am crezut ca romanii sunt destepti! Aiurea! Abureala. Majoritatea covarsitoare se afla la un nivel mult sub mediocru de intelegere a realitatii obiective, indiferent de gradul de cultura! Argumentele tanarului hoinar imi amintesc de argumentele altui tanar cu privire la scopul revoltei din decembrie ’89: „Parintii mei au iesit in strada ca sa pot manca portocale cand voi creste mai marisor” Sau, cum intelegea un alt tanar conceptul „Democratie”: „In viziunea mea, democratia este atunci cand pot sa urinez pe Troita de la Universitate, in timpul zilei, si sa nu ma amendeze nimeni pentru asta”!!!!

  Judecati singuri, cei care mai puteti judeca!

 2. @ mac

  Problema e ca VAD in PERSPECTIVA: DICTATURA MILITARA. Doar cei care NU pot gandi OBIECTIV sau au ramas la stadiul de om vegetal vad altceva sau … nimic!!!!

 3. Declaratia Universala a Drepturilor Omului in art. art. 19, 20 alin.(1) declara dreptul oricarei persoane la libertatea de intrunire si de asociere pasnica, la libertatea de opinie si exprimare prin orice mijloc, ce implica dreptul de a nu fi tulburat pentru opiniile sale.

 4. Exprimarea opiniilor poate avea loc si trebuie sa fie posibila nu numai prin intermediul organelor de informare in masa, dar si in cadrul intrunirilor, mitingurilor, demonstratiilor, altor procesiuni si manifestatii. Oamenii au dreptul de a se intruni in colectiv pentru a-si exterioriza opiniile, a-si manifesta atitudinea, individuala sau colectiva, fata de anumite probleme care ii framinta sau care le considera actuale pentru societate, pentru a atentiona opinia publica si autoritatile publice, pentru a apara si a sustine initiative sociale etc., aceste actiuni incadrand perfect dialogul dintre societatea civila si autoritati, care poate sa se realizeze doar intr-o societate sanatoasa.

 5. Conventia Europeana a Drepturilor Omului, in art. art. 10, 11, stipuleaza dreptul individului la libertatea de intrunire pasnica si la libertatea de exprimare, care cuprinde libertatea de opinie, de a primi sau de a comunica informatii si idei fara amestecul autoritatilor publice. Exercitarea acestor drepturi nu poate face obiectul altor restringeri decit acelea care, prevazute de lege, constituie masuri necesare, intr-o societate democratica, pentru securitatea nationala, siguranta publica, apararea ordinii si prevenirea infractiunilor, protejarea sanatatii sau a moralei ori pentru protectia drepturilor si libertatilor altora.

 6. bravoooooooo,….dar oare legile astea ,….care nu prea vin din partea divinitatii,…….sunt ceeate pentru ce?…….sau pentru cine?,………libertatea este in spirit,idei,gindire,…..restul ce e,…….nimic,…

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s