5 comentarii la “Daruri de Crăciun pentru fiecare…

 1. Multumim pentru frumoasele ganduri si va dorim Sarbatori fericite si la anul multi clienti si multe procese castigate!

 2. @ Floriana

  Fie ca toata lumea sa se bucure de sarbatori si de anul care vine… Daca am incerca fiecare sa fim putin mai buni, mai toleranti, mai sinceri cu noi insine, mai drepti cu ceilalti si mai luminosi cu siguranta anul 2012 ar putea fi unul intr-adevar deosebit si special!

 3. Un mesaj extrem de periculos care suna frumos dar oe alta lume.
  A ierta coruptia, cretinismul, rapacitatea, lipsa celor mai elementare notiuni de dreptate care caracterizeaza personaje hidoase precum Elena Ursulescu, Roxana Popa, Minodora Condoiu si alti mercenari ai unor structuri mafiote, infiltrate in sistemul de justitie cu scopul declarat sa distruga destine, sperante, idealuri, inseamna a NU IERTA, inseamna a comite fapte la fel de cumplite ca cei pentru care prin acest mesaj se cere iertare.
  In schimb as ura celor napastuiti de sentintele soldatilor mortii precum cele trei creaturi de mai sus si multe alte vietati ca ele ce populeaza si infecteaza notiunea de justitie in Romania ca in aceste vremuri de speranta sa ajunga sa vada si sa traiasca implinirea dreptatii divine. Fie ca cei napastuiti si umiliti de hienele justitiei statului mafiot roman sa le fie recunoscute durerea, suferintele, umilintele la care au fost supusi si ca cei ce le-au provocat intentionat, direct, prin prostie si coruptie, prin rautate si iresponsabilitate sa se usuce ca orice buruiana in mijlocul iernii, fie ca semintele lor sa primeasca pe masa de Craciun apa si vin otravite de rautatea mamelor, ficelor, sotiilor, bunicelor sau copilelor lor sau orice alta calitate ar putea avea o Minodora Condoiu, o Roxana Popa sau altele ca ele fata de orice fiinta cu chip de om pe pamantul acesta.
  Fie ca neamul lor intreg sa se stinga si sa se usuce, fie ca viscolul de iarna sa imprastie in cer rautatea si mizeria ce le-au carcaterizat sufletul cu care au nenorocit pentru a se imbogati nenumarate destine.
  Lista mea de colinde pentru reprezentanti de marca ai justitiei romane este lunga, persoane corupte, fara caracter, fara crezuri si fara credinta, fara rusine si fara vreun ideal care au contribuit la rusinea de a fi roman, la sentimentul gretos de parere de rau ca te ai nascut intr-o tara in care oamenii nu au nici o valoare, intr-o tara in care nevertebratele si taratoarele se infrupta din munca noastra si din sentimentele noastre de dragoste si compasiune din idealurile si sperantele noastre pe care le-au facut desarte. Fie ca toti cei din justitie care stiu ca au facut chiar si numai o singura nedreptate la ordine sau pentru propriul interes sau progres material si profesional sa aibe parte de iertarea celui de sus pentru el insusi si pentru intreaga sa familie. Fie ca Cel de Sus sa-i cheme la El in acest Craciun si in anul care vine si sa ajunga sa-i judece si sa i ierte caci noua, ei nu ne-au mai lasat puterea de a ierta.

 4. Un mesaj cu adevărat deosebit !
  Ce e , oare, mai greu de oferit din toate cele enumerate ? Nu știu.

  Dar știu că lipsește din mesaj ceva legat de încrederea acordată celorlalți, de suspiciunea ce ne macină tot timpul fără încetare și care nu ne permite să fim fericiți.

  Îți doresc din toată inima un sincer ” La mulți ani !”

  Carmen Amza

 5. @ Carmen

  Incredere? :)) In cine mai putem avea incredere? In noi insine doar. Lumea s-a schimbat mult si odata cu ea, principiile moralei si bunei convietuiri… Trist, nu?

  Fie ca 2012 sa-ti implineasca macar cateva vise ce au asteptat tacute in umbra. La multi ani.

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s