11 comentarii la “MAFIA EXECUTORILOR – Ministerul Justitiei a sesizat DIICOT pentru a destructura o retea organizata, formata din executori judecatoresti, notari, avocati, suspectati ca trucau licitatiile de vanzare imobile!!!!

 1. @ skorpion

  da, ar trebui sa nu te mire. lucrurile astea se intampla de ani buni si ma intreb de ce tocmai acum s-au scos la iveala? se stie ca exista o uriasa retea mafiota in acest sector formata nu numai din executori judecatoresti, avocati si notari ci si din judecatori, procurori, politisti, bancheri si alte persoane apropiate acestora… degeaba ni se flutura pe la tv sau prin presa tot felul de dosare ce aparent sunt dovezile luptei anti-coruptie daca nu se finalizeaza cu condamnari si confiscari. pana la proba contrarie, apreciez ca toata telejustitia asta este un ordinar CIRC!

 2. camataria se stie ca este o actiune criminala si in curand va fi scoasa in afara legii. Dar, cand cei care trebuie sa respecte legea, o incalca si o lovesc ca niste brute atunci, as spune, ca legea nu mai are nici o putere in tara asta. Legea traieste doar pentru cei care au un anume interes sa o apere. Judecatori, procurori, executori, avocati, notari, consilieri juridici, toata tagma asta de juristi cunosc legea si ar trebui sa o respecte si apere. Pentru acestia care o lovesc si o incalca, pedepsele ar trebui triplate si fara sa beneficieze de clementa legii, de circumstante atenuante. Acestia sunt cei care secatuies Romania, ii aduc pe bietii romani in pragul disperarii, ii alunga din tara, le distrug familiile, acestia sunt raspunzatori pentru toate nenorocirile care s-au abatut asupra persoanelor care au suferit din cauza lor. Romania este secatuita. DIICOT-ul are nevoie de cat mai multi procurori. Pana unde va ajunge DIICOT-ul, daca insasi justitia nu este capabila sa puna capat mafiei gulerelor albe?? … Ce alte institutii mai trebuiesc infiintate in acest stat pentru ca justitia sa functioneze cat de cat?…

 3. … continuare mesaj: oare nu ar trebui in anumite puncte fierbinti ale vietii OMUL SA POATA SA ISI FACA SINGUR DREPTATEA, daca justitia nu mai este justitie, daca statul nu mai are persoane care sa il reprezinte in mod onest si cinstit?… Romania este cumva la capatul prapstiei? Cei din justitie au trimis Romania la produs!…

 4. da… sunt si cateva nume arhicunoscute in actiuni mafiote de deposedare si nu de executari judecatoresti reale
  smecheriile sunt de acum la ordinea zilei dar se pare ca sunt „descoperite” de mafiotii din celelalte structuri ale statului mafiot roman (procurori, militieni, etc) doar cei care n-au „contribuit” sincer si cu devotament la maretele cauze ale structurilor mafiote institutionalizate si poate unul doi care au calcat pe bec fata de aceleasi structuri mafiote.
  de un EZER cu smecheriile si jafurile lui rasunatoare la adapostul rudelor sale din CAB si din ICCJ nu aude nimeni, de un Bogdan Dumitrache, care nu mai intocmeste de mult un singur act conform prevederilor legale, ci doar „sentinte” de deposedare, deasemeni nu aude nimeni.
  deci, doar o alta mascarada, praf in ochi pentru patrupedele ce populeaza si vegeteaza in acest tinut al faradelegii, in Statul Mafiot Roman, asa cum a fost el proclamat aproape oficial.
  da, poate si un exemplu pentru cei ce nu raspund comenzilor din structurile oficiale ale mafiei institutionalizate.
  nimic nou sub soarele cenusiu al statului mafiot roman

 5. Daca stie cineva unde pot face si eu o plangere avand in vedere ca sunt posesoarea apartamentului licitat in 23.06.2010 la BEJ ASOCIATI DRAGANESCU IONESCU SI CRAFCENCO.
  solicit aceasta deoarece am aflat ca POMPONIU VICTOR SI POPITI ALEXANDRINA sunt tata si fica.
  Pentru apartamentul meu au licitat unul impotriva celuilalt reusind sa imi adjudece apartamentul mult sub pretul de evaluare.Cu toate ca executarea era suspendata ei au mers mai departe si mi-au luat apartamentul.Toate bunurile din apartament le-am gasit intr-o casa perasita si am putut recupera din ele doar 10%.Pe acea casa nu au nimic,nici contract de inchiriere,este fara acoperis si sunt si foarte multe lucruri de la alte executari pe care le-au castigat.DACA STIE CINEVA UNDE AS PUTEA FACE PLANGERE VA ROG SA IMI DATI UN EMAIL PE ADRESA caprarugabriela212@yahoo.com
  Va multumesc

 6. @ carpatina

  nu de institutii noi avem nevoie ci de oameni incoruptibili si competenti. deocamdata nu vad asa ceva. ce e mai grav? nici un salariu nu multumeste functionarul roman! oricat de mare ar fi, tot intinde mana la spaga. deci… problema e in ADN-ul romanilor! mentalitatea e greu de schimbat, indiferent cate institutii s-ar forma si cate legi anti-coruptie s-ar promulga…

  cat priveste sesizarea ta, dupa cum vezi, cazul a fost inaintat DIICOT, asa ca… poate te adresezi lor cu toate ca nu stiu ce sanse ai, dar merita sa incerci.

 7. Execut.DRAGANESCU GG conducea/2002 CAMERA EXECUTORILOR- CAB, curte cu presedinte/ LUPASCU Dan/1999-…,varf al justitiei corupte !

  Ce DIICOT, dom- le?! pai,cine- l conduce, nu tot Kovesi L/ Proc. Gl/“Procurorul General al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie conduce DIICOT prin intermediul procurorului şef Direcţie.” (http://www.diicot.ro/)?…exec.

  De ZECE ANI fac in ZADAR plangeri si actiuni la ”ŞORICII”/MAI si la
  „R€T€L€L€ MAFIOT€ din randul MAGI$TRATILOR ”(MJ Predoiu MC-n CSM/ 8.01.09)!!??…jandarmii lui IGAŞ Traian/MAI m-au batut si mi-au rupt pancarta, cand i-am cerut si la 7.06.11 AUDIENTA, iar KOVESI Laura/ PICCJ,cand i-am cerut si la 7.11.11 cu pancarta AUDIENTA, si-a BATUT JOC zicandu- mi sa-i scriu iar!

  Asa ca cine-n ROMANIA, STAT TICALOSIT, sa ancheteze MAFIA NATIONALA a HOTILOR de CASE, sau macar cea din Ps2, a SINISTREI SECATURI PENALE ,ONTANU NECULAI, ascunsa-n ŢOALELE de PS2, de Gl/ MapN, de S.gl/ UnpPROGRESUL Romaniei cu care NOI TOTI riscam sa ne trezim c-ajunge-n fruntea capitalei, daca nu chiar a Tarii, cum pohteste:

  – care mentine NELEGAL CONSTITUITE As- tii de propr cu NULE PJ, ca cea(Ds. 27/1999 Js2) a Sc.B, Bl.102 D din Sos. Iancului nr. 41 Bucuresti in care- s proprietara si locuiesc,
  – din a carui PORUNCA, protejatii lui care- o faceau NELEGAL pe presed- Pontelli V/ap.55(NEALES) si pe adm-IONESCU M/ap.75, „COLECTORI” ai INTRETINERII, care dupa ce :
  .nu mi-au scos de la intretinere fiica , pentru a treia oara bursiera/ CE,studenta-ntreg anul univ/ 1999-2000-n strainatate (acum cu doctorat in strainatate), pentruca nu le-am spus lor adresa unde studia.
  . au refuzat primirea direct/postal a intretinerii
  . in urma multelor reclamatii au primit intretinerea retrimisa cu
  noua cheltuiala
  . din nou au refuzat primirea direct/postal a intretinerii,
  M-au dat-n judecata cu NULITATILE de ORDINE PUBLICA, Aciunea semnata FARA DREPT de NEALSUL Pontelli V/ap.55 si NELEGALA IMPUTERNICIRE FARA SEMNATURA LEGALIZATA cu care, complicele IONESCU M/ap.75 FARA STUDII JURIDICE, a depus-o si sustinut-o-n Ds. 6780/2001 Js2, obtinad la UNICUL TERMEN,FARA DOVEZI, in LIPSA mea NEcitata „pe gard”/afisare si OBLIGAREA mea de catre SINISTRA SECATURA PENALA-n ŢOALE jud-or al STATULUI TICALOSIT,la ACHITAREA INEXISTENTELOR RESTANTE si PENALITATI pretinse de cei doi impostori!
  – din a carui PORUNCA, cu gandul la MODUS OPERANDIS al „MAFIEI EXECUTORILOR” (abia acum „vazuta public” de MJ (http://lorylex. WordPress.com/ 2011/11/10/mafia-executorilor-ministerul-justitiei-a-sesizat-diicot-pentru-a-destructura-o-retea-organizata-formata-din-executori-judecatoresti-notari-avocati-suspectati-ca-trucau-licitatiile-de-vanzare-im/) protejatii lui care- o fac NELEGAL pe vicepresed/ IONESCU M/ap.75 si pe adm- DUMITRU Cristian/ ap.60 REFUZA iar/26.02.2010 primirea direct/postal a intretinerii si ma AMENINTA -CALOMNIAZA ca RESTANTIERA la AVIZIER- n timp ce Sef sector 2 Politie/ABABEI Stefan Roberto, caruia, inaintea M-lui AI/NICA Dan ce i-a dat cu FALS MOTIV ap/3cam-n „buricul” capitalei,numitul ONTANU Neculai i-a dat locuinta SOCIALA… ANL!!! ap/2cam si caruia probabil i s-a deschis pohta pentru ap/4cam,al meu/90: (http://www. ziare.com/stiri/ancheta/cum-a-impartit-dan-nica-apartamente-amicilor-din-politie-931637), imi spune ca n-are pargii legale!!!???

  Ca sa ma determine sa renunte le drepturile legitime ale mele si ale copilului meu:

  -„R€T€L€L€ MAFIOT€ din randul MAGI$RATILOR ” ( MUSTATA Stan/ presedinte CAB s.I,OLTEANU Cristian /presedinte CAB s.III,TATAULESCU Valentina/ presedinte CAB s.IV, SANDU Valentina/presedinte CAB s.VII, DUICAN Doina/presedinte CAB s.VIII,TIU Elena/presedinte CAB s.IX, SAVONEA Lia /presedinte TB s.I,COSTACHE Antonela/presedinte TB s.II, GANDAC Mihai/ presedinte TB s.III,IACOB Coralia /presedinte TB s.IV,CRISTUS Nicoleta / presedinte Js1, DULGHERU Emanuela/presedinte Js2, Bucuresti, BADEA Tudose/presedinte Js3,ANDREI Mihaela/presedinte Js5) in COMPLICITATE cu MAFIA FINANTE, prin RADU Sorin/AFPs2 din PORUNCA numitului BLEJNAR Sorin/ANAF puternic mediatizat ca Regina CONTRABANDEI si cu MAFIA BANCI/RB SA , prin DINGA Maria, din PORUNCA numitilor STEVEN Cornelis van Groningen si BURDUJA Marinel/RB SA , ne-au FURAT/ 28.05.2009, mie si fiicei mele, TOTI BANII/ 87.544.200 lei (drepturi salariale) din CONTUL RO 21 RZBR 0000 0000 0792 4045 Raiffeisen Bank S.A , FARA NICI- UN TITLU EXECUTORIU, FARA sa ne INSTIINTEZE, CALCAND TOATE PREVEDERILE .

  – SINISTRA SECATURA PENALA ,ONTANU NECULAI, ascunsa-n ŢOALELE de PS2, de Gl/ MapN, de S.gl/ UnpPROGRESUL Romaniei, cu BANDA de TALHARI LEMNARU Cristian/dir. gl.ADPs.2, BARSAN Mihai/sef CDP-ADP s2 (cu DOI SALARIATI),DOBRILA Aurel/dir.gl PC s. 2 ,CIOBANU Liviu/sef OP-PCs2(cu DOI POLITISTI),CIUCLEA Ilie Ionel/dir.gl SC SUPERCOM SA,ZAINEA Marin/dir. RIDICARI SC SUPERCOM SA ( cu TREI LUCRATORI, intre care SOFERUL) mi-a FURAT/8.03.2010 MASINA/B 24 FTL la zi cu impozitul si ingrijirea, cu rezervorul plin, din PARCAJUL RESEDINTA- 4/P1 la zi cu taxa (contract si autorizatie) si ENORM de multe altele.

  – „PAPUSARUL” PATRONILOR vechi/POPESCU TUDOR Cristian/ziarist cu URSU Adrian/ziarist si actual/PATRICIU Dinu (Dan Costache)/ arhitect (care pozeaza- n justitiari)de la Adevarul, prin MERCENARI de presa, de profesie CALOMNIATORI la comanda”(http://www. timpolis.ro/articol-ne-indreptam-catre-o-presa-ticalosita—5157.html), ca CEZAR Iulius cu POPA Razvan si mai nou,PRITULESCU Razvan,ma CALOMNIAZA CONTINU pe TOT MAPAMONDUL,MENTINAND/Google POSTATE pe ZECI de PAGINI- mpreuna cu date personale- n limba ENGLEZA si romana (adresa domiciliu, telefon, varsta etc) si fotografie furata-n mediu privat (holul blocului-n care locuiesc, unde, evident, precum vechii securistii, m-au urmarit) si trucata, “DEJECTIILE” cu care ne-au improascat pe mine si pe fiica mea in :
  Adevarul/8.10.2002 , dupa ce-am castigat NEEXECUTATUL nici azi in GERMANIA TITLU EXECUTOR SC 2782/7.03.2002-n actiunea-Ds.7837/27.11.1990 Js2 (85.243 € uro) PENSIEI de INTRETINERE pentru fiica mea EMINENTA ELEVA MINORA- STUDENTA ,acum cu doctorat in strainatate ,
  Adevarul/6.09.2009 , dupa ce-am INSISTAT in castigatul apel impotriva SC 12351/28.10.1997- Ds. 11094/1992 Js2 pentru achitarea contravalorii ori repararea stricaciunilor savarsite prin inundarea ap -lui meu, care CONTINUA si azi din 1979, de catre Dumitrescu Dan si Mariana/ ap.94,NEEXECUTATUL nici azi, TITLU EXECUTOR DC 3592/A/16.03.1998- Ds. 20/ 1998 TB s.III in care „intervievatul” calomniatorilor, adm.IONESCU Marin/ ap.75 doar ADUS cu MANDAT a depus marturie recunoscand totulsi dupa ce-am INSISTAT impotriva „R€T€L€LOR MAFIOTE din randul MAGI$RATILOR ” care ne-au FURAT/28.05.2009 87.544.200 LEI din cont, cum am aratat mai sus.
  Adevarul/27.09.2011, dupa ce, pentru faptuirea POLITIEI POLITICE i-am actionat CIVIL- PENAL pe ŞORICII/MAI cms.ABABEI Roberto/ Sef sector 2 Politie &Co

 8. Pingback: Linkurile diminetii » Dan Popa

 9. Nu numai in Bucuresti exista astfel de retele. Acest control trebuie extins in toata Romania. Eu stiu pe propria-mi piele ce potlogarii fac notarii si executorii din Galati.
  [Daca este cineva interesat, am cazuri concrete.]
  Totul se datoreaza unor lergi proaste, facute pe genunchi intre un weekend pe Coasta de Azur si o sedinta de masaj erotic. Toate pe banii platitorilor de taxe si impozite.
  Inamovibilitatea li s-a urcat la cap acestor escroci. Si nu sunt pedepse pentru ei. Pagubitul ramane cu buza umflata, umilit in ranjetul unui chip had, ranjetul de satisfactie al escrocului.
  Pentru aceasta adunatura ar trebui instituita pedeapsa capitala.
  Instantele nu dovedesc sa judece procesele firesti din cauza avalansei de procese care au la baza escrocheriile acestei tagme.

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s