5 comentarii la “Decanul Baroului Alba, reţinut pentru că ar fi ajutat un om de afaceri să comita infracţiuni

 1. Cu toate ca justitia noastra este facuta terci si pierdem cu brio aproape toate procesele inaintate la CEDO, Romania a fost aleasa membru in Consiliul Drepturilor Omului in urma alegerilor desfasurate in reuniunea plenara a Adunarii Generale a ONU, la New York.

  Rezultatul acestui vot demonstreaza aprecierea de care se bucura tara noastra pe scena internationala, ca partener de dialog activ si responsabil in domeniul promovarii si protectiei drepturilor omului. Totodata, succesul din data de 20 mai reprezinta un gest de recunoastere a progreselor obtinute in ultimii 20 de ani, in plan intern, in domeniul protectiei drepturilor omului, consolidarii democratiei si statului de drept”, se arata in comunicatul MAE.

  Ministrul afacerilor externe, Teodor Baconschi, a declarat ca mandatul incredintat Romaniei implica, dincolo de recunoasterea de prestigiu, o responsabilitate deosebita in sensul imbunatatirii activitatii ONU in domeniul drepturilor omului.

  P E N I B I L!!!!

 2. Parca am traii intr-un stat de drept ! Cam asa iti vine sa crezi cand mai auzi si cate o trasnaie din asta. Cine stie pe cine a calcat pe coada recidivista aceasta ?
  Altfel cum sa-ti mai explici cazuri cu adevarat grave, sesizate tuturor institutilor abilitate care raman intr-o gaura neagra fara nici o reactie, fara nici o consecinta.
  In dosarul 6006/3/2008 aflat pe rolul ICCJ cu scopul evident de a atribui generalului Badea Petre, proprietarul trustului de constructii Aedificia Carpati SA sume substantiale de bani necuvenite, generalul si-a „tras” in complet o gasca intreaga.
  Doamna Judecator Presedinte Condoiu Minodora asistata de avocatul Briciu, concubin sau amant al acesteia conform tuturor celor care-i cunosc si fapt de notorietate in sfera lor de actiune, doamna judecator Roxana Popa, un soldat fidel cu state vechi in mai multe dosare prin care lui Badea Petre i se atribuie sume de bani uriase necuvenite; fostul judecator acum avocat Parvu care-si dovedeste loialitatea fata de aceasta structura mafiota prin negarea intru totul a unei intregi pledoarii – motivari dintr-o sentinta data pe vremea cat inca era liber profesionist judecator si nu era inca inrolat in batalioanele statului mafiot roman conduse din dosul Cotrocenilor de controversatul general evadat din epoca de aur.
  Calcand in picioare in toat dispret orice norme si proceduri, lipsind fatis de aparare, fara vreo motivare pe partea adversa (lui Badea Petre, dnei Condoiu si dnei Popa), respingand , deasemeni fara minime motivari de bun simt, cererea de recuzare a unei judecatoare Roxana Popa care s-a perindat prin mai multe dosare ale lui Badea, cu acelasi obiect – parti si izvor – pentru a-i asigura acestuia protectie si indeplinirea tuturor dorintelor, decid impreuna ca hotararile definitive ale altor instante nu au nici o valoare juridica, ca respectarea legilor si a hotararilor judecatoresti este doar o bazaconie pentru fraieri si ca nu exista de fapt nici putere de lucru judecat. In Romania mafiota a organizatilor lui Badea Petre, respectarea legii se pedepseste de infiltratii sai in justitie si in toate institutiile statului.
  Intr-o decizie absurda, de o nemarginita marsavie, tupeu si ilegalitate doamna Condoiu Minodora impreuna cu amantul sau concubinul dansei (caci relatia conform traditiei din justitia statului mafiot roman nu este oficializata si poate fi dovedita poate doar prin testul de paternitate al copilului doamnei judecator) stabilesc o „taxa” de binefacere de cateva sute de mii de Euro pentru cel ce le da sa ciuguleasca din mana.
  Unde ajungem cu astia sau cu Elena Ursulescu, Nica Monica si multi altii, infiltrati de structurile mafiote in tot ce misca in institutiile statului?

 3. Referitor la avocati

  Sa faca bine avocatii care mai sunt intregi la cap sa desfiinteze celelalt barou care este „presupus” ilegal”.

  Tema de doctorat – Dovedeste ca baroul ilegal din Romania este Ilegal….. E mai usor sa afirmi un lucru decat sa il dovedesti ( mai ales in drept)

  Desfiintati baroul Ilegal ! Hai la treaba. Apucati-va de treaba, Profesionistilor. Pana acum trebuia deja desfiintat. De ce nu ati facut asta pana acum ? Ce asteptati?

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s