2 comentarii la “PLUTOCRAŢÍA ca forma de guvernare

 1. Articolul chiar pune punctul pe „I” si ofera o oglinda a ceea ce se intampla in statul mafiot roman.
  Eu vin doar sa completez cu un exemplu elocvent cum un evadat al Epocii de Aur, mostenitor al sinistrei elena ceausescu, adica proprietarul trustului de constructii Aedificia Carpati, generalul Badea Petre a instaurat propria-i plutocratie si a substituit cu concursul direct al trupelor sale din Ministerul de Justitie, Ministerul de Interne si din alte institutii ale statului, statul de drept cu statul mafiot roman: o autentica plutocratie mafiota.
  Prin „metode specifice” ca de exemplu … charm-ul pe care-l emana personajul acesta are o influenta incontestabila asupra oricarei persoane investite cu autoritate de catre statul roman. Prin aceste persoane „vrajite” pur si simplu de Badea Petre, acesta obtine din 90 incoace cheia de la visteria statului de care dispune dupa pofta sa, primind lucrari peste lucrari care pot umple de invidie cele mai mari multinationale de constructii din lume. Problema este ca lucrarile incredintate prin negociere directa sau prin licitatii hotarate in instanta se termina invariabil cu gauri uriase la buget de care Badea Petre sau societatea sa nu a fost niciodata trasa la raspundere. Sediile STS cu gauri de zeci de milioane de Euro, cu intarzieri ce impuneau conform contractelor penalitati de milioane de Euro, Muzeul de arta Contemporana in care conform unor procurori neastamparati Badea Petre cu dl. Adrian Nastase au lasat o gaura de vre-o 500 de miliarde de Lei pe care nu i-a mai gasit nimeni, cu Biblioteca Nationala al carui tarif „licitat ferm” prin instantele judecatoresti Badea l-a crescut cu 400% ajungand de la 35 de milioane de Euro la peste 120 de milioane si lucrarile care trebuiau sa se termine acum vre-o doi ani inca nu s-au terminat, caci iata vine o noua campanie electorala cu mare nevoie de fonduri. Lista poate merge mai departe cu Ministerul Justitiei in care gaurile negre sunt atat de negre ca nu le mai desluseste nimeni acestea lasand in urma doar influenta uriasa pe care si-a castigat-o Badea in aceasta insitutie infestata. Palatul Victoria inca o gaura estimata pana acum la cateva zeci de milioane dar fara prea multe alte informatii caci este „un obiectiv strategic” despre care nu se poate vorbi. O noua sursa de venituri fabuloase ce se vor dimensiona dupa nevoile urmatoarei campanii electorale este Teatrul National. In fine capodopera lui Badea Petre in „distribuirea” banului public este Catedrala Rusinii Neamului care a plecat de la o estimare de 40 de milioane de Euro, a ajuns ulterior la vre-o 150 de milioane ca doar de curand cand au inceput, pe sest, lucrarile in coasta Parlamentului, contractul sa fie reevaluat la peste 400 de milioane de Euro!!!
  Dar pana aici nimic nou pe scena damboviteana. Ceea ce este mai putin cunoscut este cum isi procura Badea Petre „maruntisul” caci metodele tunurilor sunt de notorietate.
  O mare armata de „oameni” mai mici, atat de mici cat ii poti numi si la propriu si la figurat niste insecte, infiltrate in tot aparatul represiv al statului mafiot roman asigura „protectia” si „firimiturile” evadatului din dosul Cotrocenilor. Iata doar cateva din numele mercenarilor, soldatilor procuratori de „dreptate” si „fonduri” ai generalului Badea Petre:
  Procuror Gherta Constantin
  Inspector (sef) Rotaru Ionut
  Procuror Gheorghe Stan
  Militian Ciongaru Catalin
  Judecator TB – Nica Monica
  Judecator TB – Lucia Ecaternia Ghita
  Judecator CAB – Nica Monica
  Judecator CAB – Elisabeta Rosu
  Judecator CAB – Elena Ursulescu
  Judecator CAB – Petre Popescu
  Judecator CAB – Iulica Popescu
  Judecator CAB – Ruxandra Monica Duta
  Judecator ICCJ – Roxana Popa
  Judecator ICCJ – E. Ezer
  Judecator ICCJ – Elena Carcei
  Judecator ICCJ – Carmen Tranica Trau
  si ultima „cucerire” a celui despre care se spune ca a cazut la revolutie din patul elenei ceausescu direct in capitalism, Judecatoarea ICCJ MINODORA CONDOIU concubina avocatului lui Badea, Briciu.
  Marsaviile fara margini comise de acestia in devotamentul lor fata de „fratele” suprem sunt proba vie a desfintarii in acest tinut al faradelegii a statului de drept si instaurarii plutocratiei in noua oranduire a statului mafiot roman.
  Ultima perla de pe coroana bandelor lui Badea Petre, dna jud. al ICCJ CONDOIU MINODORA impreuna cu colega sa de arme Roxana Popa,cu stagii mai vechi pe statele dlui Badea, au dat o „reprezentatie” de forta a statului mafiot in Dosarul 6006/3/2008 oferindu-i lui Badea o prima de cateva sute de mii de Euro prin deposedarea in stilul cel mai pur mafiot a unor persoane fizice de bunurile lor. Greata este o senzatie placuta fata de senzatia pe care aceste doua „doamne” ale Inaltei Curti de Casatie si Justitie din statul mafiot roman o provoaca oricarei fiinte umane care a aspirat macar vre-odata la statutul de fiinta umana, de om liber.
  Intr-o cardasie posibila exclusiv intr-o structura pur mafiota, fie aceasta si institutionalizata precum ICCJ, cele doua „doamne” pe de o parte dar impreuna cu amantul sau concubinul doamnei Condoiu, avocatul Briciu si fostul judecator mai nou inrolat cu grad de avocat in bandele generalului Badea au calcat in dispret peste toate normele de bun simt, peste cele mai elementare notiuni de justitie, peste orice reguli de deontologie profesionala (aplicabile intr-un stat de drept) si intr-o actiune de jaf in dispretul tuturor regulilor, normelor si prevederilor Constitutionale ale unei familii au deposedat-o de cateva sute de mii de Euro. Sentina lor din 12.05.2011 poate ramane in analele si manualele istoriei statului mafiot roman ca un exemplu elocvent ca aici plutocratia mafiota a desfintat definitiv si irevocabil statul de drept.
  Pentru cine are curiozitatea si interesul informatii suplimentare va stau atat la dosar – pentru cei investiti cu „autoritate” sa verifice – cat si la adresa de email: sarmis@sarmis.ro unde puteti primi intreaga documentatie a acestui atac mafiot – numit in dispret cu cinism judecata – gazduita pe scena arenei numita Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s