31 comentarii la “Ce se mai intampla in justitie?

 1. JUSTITIA ROMANA SI INALTA CURTE DE CASATIE SI JUSTITIE PRIVATIZATE DE BADEA PETRE SI SUBORDONATE ACESTUIA PRIN SOLDATII SAI PRECUM JUDECATOAREA CONDOIU MINODORA, NICA MONICA, ELENA URSULESCU, RADUCANU ANDREEA, ELISABETA ROSU, PETRE POPESCU SI MULTI ALTII.

  Dumneavoastra tuturor care aveti pretentia sau tupeul nemarginit de a va erija in sustinatori ai ideii ca Romania – un tinut al faradelegii – mai este un stat de drept in care Dumneavoastra, chipurile mai puteti juca un rol, va aduc la cunostinta un recent episod care ar trebui sa va ingrijoreze profund sau macar sa va mai taie tupeul de a sustine cu atata non salanta ca statul mafiot roman mai poate fi considerat un stat de drept.

  Cazul pe care vi-l prezint mai jos reuneste personaje din justitia romana, recunoscute de acum pentru marsaviile fara margini comise dar si consacrate ca au pus justitia pe taraba la dispozitia unor cercuri mafiote.

  Doamna judecator presedinta de complet, al ICCJ CONDOIU MINODORA, un fost judecator PARVU devenit „avocat”, doamna judecator la ICCJ, ROXANA POPA, dl. avocat BRICIU au devenit, cum veti vedea din relatarea celei mai recente piese jucate pe scena Inaltei Curti de Casatie si Justitie a Statului Mafiot Roman, noua echipa de soc a unei structuri controversate de la nasterea sa, data de Elena Ceausescu, mostenita de Badea Petre si care a transformat justitia romana intr-o sursa de venituri ilicite personale sigure si uriase. Fie ca este vorba de castigarea unei licitatii fie ca este vorba de santaj si acte de esenta pur mafiota prin care se obtin sume de bani uriase, Badea Petre s-a dovedit a avea in „justitia” statului mafiot roman un soldat, un mercenar de baza, fidel, disciplinat si devotat.

  Pe scurt istoria acestui caz:

  Aedificia Carpati SA – societatea lui Badea Petre, cel mai mare constructor al tarii cu bani de la buget, ocupa dupa expirarea unui contract de renovare a unei cladiri, abuziv proprietatea si refuza sa o elibereze la cererea proprietarilor.

  Acestia in urma unor sentinte judecatoresti si a zeci de notificari, evacueaza niste resturi din constructii, indicate de Badea Petre drept schele, cu care baricadase proprietatea pentru a impiedica proprietarii sa-se foloseasca de bunul lor. Evacuarea s-a facut in prezenta a 21 de politisti si a reprezentantilor Aedificia Carpati care au refuzat sa-si preia bunurile. Astfel acestea au fost transportate si depozitate in custodie intr-un depozit, Aedificia fiind notificata ca si le poate ridica oricand de acolo platind costurile de incarcare, transport si depozitare.

  Aedificia Carpati SA cheama in judecata proprietarul imobilului, familia Petre cu care nu a avut nici un contract si solicita despagubiri pentru schele si daune pentru lipsa de folosinta de cateva sute de mii de Euro.

  Cauza face obiectul dosarului nr. 6006 / 3/ 2008 la Tribunalul Bucuresti.

  Fara prea multe discutii si retineri, contrar tuturor sentintelor anterioare, fara ca Aedificia Carpati sa fi predat proprietarilor vre-odata vre-un inventar de schele sau alte materiale, fara ca proprietarii sa fi primit sau semnat vreodata sa primeasca in depozitare, in grija sau altfel vre-un bun de la Aedificia Carpati SA, doamna judecator NICA MONICA emite Sentinta 6847 din 08.06.2010 prin care acorda lui Aedificia Carpati SA mai multe sume de bani totalizand cateva sute de mii de Euro.

  Curtea de apel nu poate inghiti o astfel de nemernicie, un act eminamente mafiot de stoarcere de bani, de acordare de foloase necuvenite unui personaj influent de la Cotroceni pana la ultimul avanpost al fostelor structuri de Securitate si sprijinindu-se atat pe prevederile Constitutionale ale proprietarilor, pe probele din dosar cat si pe sentintele anterioare care confirmau ca acestia aveau toate drepturile prevazute de statul de drept roman de a se bucura nestingherit de proprietatea lor, intoarce nemernicia doamnei „judecator” NICA MONICA reinstaurand pentru un scurt moment in acest tinut al faradelegii, statul de drept.

  Evident Aedificia Carpati SA face recurs.

  In data de 05 Mai 2011 se intruneste astfel completul ICCJ format din doamna „judecator” CONDOIU MINODORA, doamna „judecator” ROXANA POPA, doamna judecator CARMEN TRANICA TRAU, asistate practic de avocatii lui Aedificia Carpati SA:

  – dl. av. BRICIU – CONCUBINUL DOAMNEI JUDECATOR MINODORA CONDOIU CU CARE ARE SI UN COPIL (daca cineva are dubii asupra acestei afirmatii sau situatii se poate dovedi prin testul de paternitate)

  – dl. av. PARVU – fost judecator, acum soldat inrolat in organizatia lui Badea Petre, care a judecat un dosar intre Aedificia Carpati si proprietari si care in calitate de judecator in Sentinta Comerciala nr. 6187/2007 pronuntata de Tribunalul Bucuresti-Sectia a VI-a Comerciala in dosarul nr. 41906/3/2007 sustinea cu tarie exact contrariul argumentelor cu care acum sustinea cauza noii organizatii din care face parte, la vremea respectiva dand castig de cauza proprietarilor, exact pe aceasi speta. Sentinta 6187 din dosaruil 41906/3/2007 este chiar una din sentintele care confirmau drept legitime, legale si constitutionale drepturile proprietarilor pe care acum le contesta.

  – dl. av. Floruin Vasile, cel care refuzase sa ia in primire, cu ocazia evacuarii bunurilor, bunurile si care acum solicita in instanta in numele lui Aedificia Carpati sute de mii de Euro pentru „lipsa de folosinta”.

  Cazul este unul atat de grotesc incat ramai cu senzatia ca o uriasa organizatie mafiota a preluat conducerea intregii tari, ca justitia este centrul strategic al acestei organizatii si ca toate actiunile lor sunt cat se poate de firesti.

  Pentru cei care mai au totusi naivitatea sau tupeul de a sustine ca am trai intr-un stat de drept, ca justitia nu a devenit o scula ordinara la indemana unor bisnitari de destine si de sentinte, iata cum a decurs „judecata” completului doamnei „judecator” MINODORA CONDOIU – amanta sau concubina si mama copilului avocatului lui Aedificia Carpati, dl. av. Briciu:

  1. Petre Adrian, proprietarul a solicitat instantei un termen pentru lipsa de aparare, in acea zi primind de la avocatul sau o adresa, acesta fiind prins intr-un dosar penal in provincie. Adresa a fost depusa in instanta iar acesta era primul termen.

  Doamna MINODORA CONDOIU s-a consultat cu dna ROXANA POPA si au respins cererea lui Petre Adrian de a i se acorda un termen cat de scurt pentru ca avocatul sau sa revina sau pentru ca un alt avocat sa se poata pregati pentru acest dosar. Proprietarul Petre Adrian nu avea dreptul de a se apara cu un avocat in fata completului format din amanta si in fata avocatilor format din amant.

  2. Constatand atitudinea cel putin bizara proprietarul Petre Adrian isi aduce aminte ca doamna ROXANA POPA este un personaj care s-a tot perindat in dosarele pe care le-a avut pana acum cu aceasta organizatie si ca dna ROXANA POPA s-a pronuntat de cel putin trei ori cu privire la aproximativ aceasi speta avand acelasi izvor – Contractul de executie 348/2004. De fiecare data dna ROXANA POPA a dat si motivat in modul cel mai aberant si marsav sentinte in favoarea SC AEDIFICIA CARPATI SA. Dar fara a pune in discutie acum si aici motivatiile si starea spirituala sau psihica care au determinat-o atunci pe dna ROXANA POPA sa solutioneze intr-un anumit fel, cu generozitate, cu incalcari grave ale dreptului la aparare, cu incalcarea grava a rolului judeactorului, etc cererile de sume de bani ale lui Badea Petre de la Aedificia Carpati, am considerat ca totusi este cel putin firesc sa nu se mai pronunte inca odata pe aceasi tema pe care se mai pronuntase de trei ori.

  Astfel proprietarul Petre Adrian a cerut recuzarea dnei ROXANA POPA.

  Fara nici o motivare, completul a respins si aceasta cerere dand cuvantul partilor declarand un dosar in care o parte nu avea dreptul la aparare, in care presedinta completului este mama copilului si concubina avocatului uneia din parti, in stare de judecata.

  Judecata a avut loc scurt si la obiect. Organizatiei lor, a dnlui av. Briciu, amantei sale presedinta judecator a ICCJ MINODORA CONDOIU le-au fost acordate circa 30 de minute de pledoarii, proprietarului evident doar 5 minute.

  Astazi Vineri 13 Mai 2011 doamnele MINODORA CONDOIU si ROXANA POPA au desfintat in modul cel mai odios hotararea Curtii de Apel, intr-un total dispret fata de orice urma a vre-unei notiuni de justitie, fata de toate principiile statului de drept, in baza autoritatii cu care au fost investite de INALTA CURTE DE CASATIE SI JUSTITIE A STATULUI MAFIOT ROMAN, si a relatiilor lor personale si din motivatii pe care eu nu am nici un drept sa le investighez iar organele statului mafiot roman integral supuse organizatiei lui Badea Petre in nici un caz nu o vor face si au dat o sentinta prin care mai puncteaza o flegma in obrazul statului de drept si in a tuturor celor care au tupeul sau curajul sa sustina ca aici ar mai exista asa ceva. Doamna Condoiu acorda organizatiei lui Badea Petre, Aedificia Carpati SA un bonus de cateva sute de mii de Euro, pentru ca asa e pofta dansei.

  Pentru cine este interesat de acest caz, ce va face cu siguranta obiectul multor plangeri la toate institutiile internationale – unde Romania este tinuta evident pe drept la usa renegatilor – documentele va stau la dispozitie atat de la proprietar Petre Adrian – tel. 0722301371 sau email: sarmis@sarmis.ro cat si in instante.

  Daca alte argumente precum dreptul la proprietate nu mai au nici o semnificatie in aceasta tara atunci macar trei aspecte incrimineaza grav ceea ce unii au tupeul de a numi actul de justitie ce abia s-a consumat:

  – Lipsirea abuziva de aparare a lui Petre Adrian

  – Respingerea cererii de recuzare a unei judecatoare care nu avea nici un drept sa mai judece o cauza asupra carei izvor se mai pronuntase de trei ori

  – Neabtinerea unei judecatoare care este in relatii intime, mama copilului unuia dintre avocati

  Un act de justitie nu se poate infaptuii intr-un stat de drept in conditiile de mai sus cid oar intr-un stat mafiot. Acestea nu sunt sustinerile mele ci verdictul doamnelor MINODORA CONDOIU si ROXANA POPA inalti reprezentanti ai INALTEI CURTI DE CASATIE SI JUSTITIE DIN ROMANIA. Orice alte comentarii cred ca sunt de prisos.

  ACEASTA NU ESTE O PLANGERE CACI IN ACEASTA TARA CONDUSA DE MAFIOTI NU SE POATE FACE O PLANGERE DIN PARTEA IMPOTRIVA STATULUI MAFIOT.

  NU SOLICIT RASPUNSURI IMBECILE CA ZECILE PRIMITE PANA ACUM IN ULTIMII 5 ANI DE CAND SESIZEZ TOATE INSTITUTIILE CU PRIVIRE LA ORORILE COMISE DE UN EVADAT DIN EPOCA DE AUR SI MERCENARII SAI DIN JUSTITIE SI DIN TOATE INSTITUTIILE STATULUI. NU ASTEPT DECI UN RASPUNS SI NICI NU ESTE NEVOIE DE O PLANGERE IN ACEST CAZ. DACA CINEVA SE CREDE MAI PRESUS DE BADEA PETRE SI CREDE CA MAI ARE SI AUTORITATE SE POATE SESIZA DIN OFICIU. DACA NU O VA FACE ASTFEL NU O VA FACE NICI ALTFEL.

  CAZUL ESTE ATAT DE ELOCVENT PENTRU MIZERIA CARE A PUS STAPANIRE PESTE TOT CE REPREZINTA STATUL IN ACEST TINUT AL FARADELEGII INCAT ESTE ILUZORIU SA CREZI CA CINEVA AR AVEA FORTA SA INLATURE PERSONAJE SINISTRE PRECUM CONDOIU MINODORA SI ALTI SOLDATI AI LUI BADEA PETRE INFILTRATI IN TOATE STRUCTURILE STATULUI.

  Adrian Petre

  13. Mai 2011

 2. @ A.Petre

  Ne-ati prezentat un alt caz de coruptie majora in justitia romaneasca. Poate unii vor fi uimiti, eu insa am ajuns la nivelul la care nimic nu ma mai surprinde. Da, Romania nu mai este un stat de drept. Da, nefiind stat de drept, institutiile sale sunt nefunctionale si ineficiente. Da, nu avem unde sa inaintam sesizari cu privire la marsaviile comise de functionarii statului intrucat toti sunt mana in mana, asa… ca la hora unirii. Se apara unii pe altii si ne-au adus pe buza prapastiei. Numai cei ce au trecut prin nelegiuirile justitiei va vor intelege drama.

  Daca va veti adresa la CEDO, va sfatuiesc sa va trimiteti cererea prin curierat privat deoarece Posta Romana blocheaza intentionat corespondenta romanilor catre CEDO in scopul de a se depasi termenul general de admitere – 6 luni!!!

 3. @ octav

  da, ai dreptate, trebuia s-o pun in ghilimele. nefiind justitie, lipseste cu desavarsire si statul de drept!

 4. Pingback: Muncitori la CN Fukushima ! « George Valah Blog

 5. Pingback: Stiri scurte: 16.05.2011 « George Valah Blog

 6. Pingback: George Valah Blog

 7. Pingback: Fukushima, scapata de sub control ! « George Valah Blog

 8. Fătuloiu, de la flagrantul mitei din parcarea Ministerului de Interne, propulsat de ministrul Igas ca … ataşat afaceri interne la Roma

  Traina Igaş, a declat că numirea fostului secretar de stat, Dan Valentin Fătuloiu, în funcţia de ataşat de interne la Roma a fost decizia cea mai corectă din toate punctele de vedere, ţinând cont de experienţa sa în domeniu. (n.r. – care experienta? la pretins si primit mita? la turnatorii? inseamna ca a avut de unde sa-si plateasca libertatea. ca asta-i jutitia in romania!!!)

  Chelu (denuntatorul): „Fatuloiu ma santaja din 2009

 9. Pingback: “A fi barbat”… din perspectiva unui nativ american (amerindian) ! « George Valah Blog

 10. Pingback: Arta…fotoculinara! « George Valah Blog

 11. Pingback: Cometa care loveste Soarele ! « George Valah Blog

 12. Pingback: Dezastrul nuclear de la Fukushima, anuntat cu 8 luni …inainte de ET ?! « George Valah Blog

 13. Pingback: Stiri scurte: 25.05.2011 « George Valah Blog

 14. Pingback: Revolutie in Spania, tacere in media !!! « George Valah Blog

 15. Pingback: Protestele se raspandesc in toata lumea…prin intermet ! « George Valah Blog

 16. Pingback: Un taifun cu vanturi de 300Km/h, se apropie de Fukushima in acest weekend ! « George Valah Blog

 17. Pingback: Pepsi Cola – facuta cu celule de avortoni umani, “ca sa-i dea gust” ! « George Valah Blog

 18. Pingback: Vina Libiei, vina lui Gaddafi: voiau sa introduca moneda de.. aur ! « George Valah Blog

 19. Pingback: Stiri scurte: 30.05.2011 « George Valah Blog

 20. Pingback: 1991 Razboiul Golfului: transmisii CNN trucate ! « George Valah Blog

 21. Pingback: Stiri scurte: 01.06.2011 « George Valah Blog

 22. HOA LE DUC liderului mafiei asiatice in relaţii cu o judecătoare de la Înalta Curte şi indicii privind implicarea sa în gruparea din Portul Constanţa!!!

  În România doar patru magistraţi, toţi de la instanţa supremă, dau mandate de interceptare pe legea siguranţei naţionale. Unul dintre aceştia este judecătoarea Georgeta Barbălată, care a fost surprinsă într-o vacanţă în Malta cu vietnamezul Hoa Le Duc, important lider al mafiei asiatice din România, potrivit dosarului instrumentat de procurori. Conexiunile vietnamezului duc şi spre familia unui procuror din Ploieşti, dar şi spre afacerile ilegale din Portul Constanţa. Potrivit informaţiilor deţinute de România liberă, unele documente găsite de DIICOT la domiciliul lui Le Duc au şi constituit una din pistele principale de la care DNA a pornit recenta operaţiune de la Marea Neagră.

  Vietnamezul avea relaţii apropiate cu Dan Nimerceag şi Georgeta Barbălată. Nimerceag este un om de afaceri cu legături interesante în Portul Constanţa, iar Georgeta Barbălată, soţia lui Nimerceag, este judecător la Secţia Penală a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Mai mult, Georgeta Barbălată este purtătorul de cuvânt al instanţei supreme şi unul dintre cei patru judecători din România abilitaţi să emită, la cererea parchetului, mandate de interceptare a comunicaţiilor în baza legii siguranţei naţionale. Astfel de mandate au fost solicitate de procurori şi în recent demarata operaţiune judiciară din portul şi vămile de la Marea Neagră, pentru demantelarea unei ample reţele de crimă organizată în care sunt vehiculate unor numele unor înalţi oficiali ai statului român, iar aproape 30 de persoane se află în continuare în arest preventiv.

  Potrivit surselor Rl, acum aproape cinci ani, cele două familii, a lui Hoa Le duc şi a judecătoarei Barbălată, ar fi petrecut şi un concediu împreună în Malta. Contactată de România liberă, Georgeta Barbălată a dat iniţial senzaţia că nu îl cunoaşte personal pe Le Duc, dar nici nu a exclus posibilitatea de a-l fi întâlnit, indirect, într-un grup, în contextul unei excursii. „Nu îmi amintesc nimic de acest nume. Eu am mers în multe concedii, iar biletele mi le cumpăr de la agenţii. Nu eu sunt responsabilă pentru cum este format de către agenţie grupul de oameni care merge într-o anumită locaţie. Nu am de unde să cunosc cine este în acelaşi grup. În Malta am fost în urmă cu mai mulţi ani, poate chiar mai mult de patru-cinci ani”, ne-a declarat judecătoarea de la Curtea Supremă.

  Procurorul

  Relaţiile cordiale ale lui Hoa Le Duc cu persoane importante din justiţia română nu se opresc aici. Vietnamezul s-a intersectat şi cu familia procurorului Gheorghe Gîrbea, care activa anul trecut la Parchetul Curţii de Apel Ploieşti. Potrivit surselor Rl, fiul acestui procuror, Titus Mihai Gîrbea, nu a fost străin de afacerile lui Hoa Le Duc din Portul Constanţa. Potrivit informaţiilor deţinute de România liberă, Mihai Gîrbea a fost totodată iubitul Dianei Le Duc, fiica lui Hoa. De altfel, Gîrbea Jr., băiatul procurorului, a şi fost audiat ca martor de procurorii DIICOT în dosarul în care aceştia l-au trimis în judecată pe Hoa Le Duc, în luna august a anului trecut, pentru evaziune fiscală şi spălare de bani.

 23. Pingback: Sculpturi in…varza ! « George Valah Blog

 24. Cred ca cel mai interesant si elocvent studiu al institutionalizarii coruptiei din Romania, al inlocuirii structurilor statului cu structuri pur mafiote si al substituirii sub ochii nostri (nepasatori) a statului de drept cu un stat eminamente mafiot ramane cazul organizatiei generalului Badea Petre, evadatul din epoca de aur a mentorei sale elena ceausescu.
  Maniera in care acestuia i se acorda contracte peste contracte de catre toate structurile statului;
  Maniera in care acesta, fara nici o consecinta, incalca tot ce se poate incalca intr-un contract;
  Maniera in care generatii intregi de guverne, ministrii, procurori, judecatori, etc asumandu-si riscuri aparent iminente, depasesc orice limite ale bunului simt ca sa nu vorbim despre cele ale legalitatii pentru a pune toate institutiile statului la dispozitia deplina a unui singur personaj;
  Maniera in care specimene precum Minodora Condoiu (ICCJ), Elena Ursulescu (CAB), Roxana Popa (ICCJ), Nica Monica (TB), Gheorghe Stan + Ciongaru Catalin (PG-ICCJ – DGCP) si multi altii care tot apar cu marsavii de nedescris prin presa (de au devenit adevarate vedete ale statului mafiot roman) sunt protejate cu darzenie de toate structurile statului mafiot roman (CSM, PG, DIICOT, DNA, etc) pentru a servi in continuare cu devotament unor structuri mafiote…
  Toate acestea si evolutia acestui caz atat de evident de subminare a statului de drept au devenit atat de stridente ca nu se mai poate pune la indoiala inmormantarea notiunii de justitie in acest tinut al faradelegii.
  In santierele lui Badea Petre, de la Bibliotecaq Nationala, de la Palatul Victoria, de la Teatrul National, de la Catedrala Rusinii Neamului din curtea Parlamentului, de la sediile STS-ului, si multe alte tunuri in visteria tarii, domneste legea lui proprie si dreptul la proprietate(-a lui) este sfant. Acolo nu intra nimeni nici sa constate ca zeci si sute de muncitori lucreaza la negru sau in cel mai bun caz pe salarii pentru care in realitate nu ar fi de acord nici macar sa-ti mature in fata casei, nici ca zilnic se intampla accidente de munca, mai grave sau mai putin grave care sunt inabusite la fata locului prin „metode specifice”, dupa caz mai cu bata, mai cu o mica recompensa.
  Nimeni nu indrazneste sa intre la o verificare a sticlei sau tablei folosite la Biblioteca Nationala sa constate ca pe langa umflarea contractului cu peste 300% Badea Petre a mai si pus acolo cu totul si cu totul altceva decat calitatea mentionata in acte.
  Nimeni nu indrazneste sa caute in actele lui Badea Petre unde se duc zecile si sutele de milioane de Euro cu care a suplimentat ilegal fiecare contract, in deplin dispret fata de toate dispozitiile care reglementeaza contractele cu statul. Aici nu suntem nici la Adrian Nastase acasa si nici la vre-un cretin de francez care credea ca face autostrazi in Romania pe bani putini si fara spaga. Aici suntem in statul mafiot roman adica statul lui Badea Petre, generalul din dosul Cotrocenilor.
  Pana si un detectiv de 2 lei – dar in nici un caz SRI , DNA sau DIICOT care au fost de mult trecute in subordinea sa – poate constata calatoriile, averile, bunastarea, din familiile Condoiu, Popa, Ursulescu, Nica si ceilalti din garda personala a generalului raspanditi in toate structurile statului. Chefurile de la „hotelul” acestuia de la Cheia sau Bran devin adesea adevarate conferinte nationale pe teme de restructurare a justitiei statului mafiot roman la care personaje grele din toate structurile represive se strang la masa generalului. Acolo fiecare isi primeste, dupa merit, tainul sau mustrarea (citeste santajul) apoi pentru cei cuminti lunar in dosul Cotrocenilor (se pare chiar sub protectia devotata a palatului inca de pe vremea lui Constantinescu) se distribuie cu generozitate „solda” uneori direct de la maria sa alteori prin canale complexe de curierat. In „solda” generalului sunt luati si agentii „cazuti la datorie”. De-a lungul timpului, presa a dezvaluit pe larg si cu lux de amanunte modul in care Badea Petre intelege sa-si rasplateasca personajele importante infiltrate in institutiile statului de drept de odinioara si cazute in slujba generalului la datorie.
  Functii fictive sau simbolice, de „onoare” , case si vile, ba chiar si hoteluri fie in Sinaia, fie pe la Predeal sau care pe unde doreste pentru el sau pentru copii sai, salarii grase care nu pot fi justificate economic dar in care se regasesc zeci si sute de infractiuni grave comise in exercitiul functiunii de cei ce le primesc.
  Este de ajuns sa se verifice – dar cine sa o faca ??? – cum isi justifica Condoiu, Ursulescu, Roxana Popa sau Gheorghe Stan bunastarea lor si a copiilor lor. Ne luam de cate un papagal de te miri unde ca nu-si poate justifica 70’000 de Euro. Pai la personajele lui Badea justificarile nu se inchid la sume de sute de mii sau chiar si milioane. Numai din procesele din ultimii 5 ani cu o singura persoana fizica si-a scos peste jumate de milion de Euro prin interventia brutala in actul de justitie si prin deturnarea rolului justitiei in masina de bani, prin intermediul unor Ursulescu, Ezer, Nica Monica, Condoiu, Raducanu Andreea, Elisabeta Rosu ca sa numim doar pe cativa din cei mai notorii mercenari ai organizatiei lui Badea Petre. Pentru niste sume nemeritate, luate cu japca de la cetateni nevinovati prin „actele de justitie” ale celor de mai sus evident ca pentru Badea comisioanele de sute de mii de Euro sunt o bagatela. Cred ca imaginatia noastra nu este indeajuns de bogata pentru a calcula sumele care se „transfera” atunci cand Badea primeste un contract ca cel de la Biblioteca Nationala printr-o licitatie castigata prin interventia neavenita si brutala a „justitiei”.
  Intrebarea pe care o punem tuturor celor ce cu tupeu nemarginit ne scuipa in fata cand ne trambiteaza ca la Telejurnalul lui Ceausescu ca traim intr-un stat de drept, – si inclusiv Presedintelui Basescu informat de mutantul pe care-l creste in cocoasa sa la Palatul Cotroceni fara insa ca pana acum sa ia vreodata atitudine – este cine-l mai poate opri pe acest Hopa Mitica al tuturor regimurilor politice din statul mafiot roman. Si daca tot suntem pe trendul schimbarii Constitutiei de ce nu avem macar atata curaj si demnitate, ca un ultim strigat de lebeda in a propune si schimbarea numelui tarii din Statul Mafiot Roman in Statul Mafiot al lui Badea Petre. In felul acesta macar am fi scutiti de rusinea de a mai fi romani.

 25. Pingback: 20 cele mai periculoase modele de telefoane mobile, care emit radiatii m.u. ! « George Valah Blog

 26. Pingback: Fotografii din copilaria de ..alta data ! « George Valah Blog

 27. Pingback: Stiri scurte: 05,06.2011 « George Valah Blog

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s