4 comentarii la “CV-ul ironic al unui canadian a starnit curiozitatea angajatorilor si l-au invitat la interviu :)

  1. @ dictaturajustitiei

    golanasii nostri sunt interesati doar de vechile „PCR”-uri (pile-cunostinte-relatii), sex-appeal si varsta candidatului. la 29 ani si cu un asemenea CV Eric ar fi avut ZERO sanse de angajare in Romania intrucat n-ar fi fost chemat la nici un interviu! daca insa ar fi fost de vreo coloratura politica, atunci da… era pus direct sef, ca asa e romaneste!

  2. Oare a fost angajat sau nu…Ciudat oricum, eu nu as chema pe cineva la interviu doar asa din curiozitate si mai ales cu un CV facut la intamplare.

  3. @ Vlad

    Eu cred ca CV-ul lui Eric este mult mai credibil decat celelalte 95% care ajung la firmele angajatoare. Acestea sunt pline de minciuni si laudarosenii exacerbate iar daca e sa pui candidatul la o proba practica, vei constata ca habar n-are de nimic cu toate ca in CV se autodeclara mare profesionist! Eu n-am incredere in CV-urile lungi si hiperspecializate deoarece in Romania stiinta nu mai este sinonima cu cunoasterea ci cu banii! Putini sunt cei care au diplome reale de master si doctorat cu adevarat muncite, asa ca… m-ar atrage mai mult un CV simplu dar real!

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s