2 comentarii la “La Sectia comerciala a ICCJ judecatorii sunt recuzati pe capete pentru legaturile cu „Musat si Asociatii”

  1. De câteva zile îl am deschis acest articol pentru ca să-l citesc.
    Nu am terminat însă pregătirile.Mă văd nevoită să eliberez calculatorul pentru că a venit fiul meu şi vrea să-l folosească.

    Îţi doresc din tot sufletul să ai, împreună cu familia ta, un Paşte fericit!

    Cu mult drag, Carmen

  2. Situatia de mai sus este doar o prezentare inocenta a situatiei reale din justitie. Procesele se aranjeaza de multa vreme fara prea multe menajamente sau discretie. Ca o firma sau alta de avocatura raspunde mai bine la cerintele sistemului mafiot ramane o problema colaterala. Arestam soldatii, „carnea de tun” care este apoi de indata inlocuita din rezervele celulelor mafiote. Trebuie ajuns la cei care controleaza cu adevarat intreg sistemul, in numele lor si pentru ei sau pentru altii dar mereu exclusiv in propriul interes. Mafiotii care au privatizat justitia, finantele si toate institutiile cu putere represiva ale statului pot fi numarati pe degete si sunt arhicunoscuti cu toata discretia si brutalitatea cu care incearca sa ramana in umbra. Ei controleaza din dosul Cotrocenilor si din alte cateva institutii politicul si tot ce are acces la putere si autoritate de stat. Una din cele mai extinse retele este cea a generalului de securitate Badea Petre ai carui soldati cad mereu in picioare. Fie ca e vorba de Elena Ursulescu, de Pasca Camenita, de Raducanu Andreea, Elisabeta Rosu, Roxana Popa, Nica Monica sau alte personaje atat de controversate public incat nu ar mai trebui sa ocupe nici o functie publica sau ca este vorba de cate vre-un „derapat” precum Costiniu sau Jipa care desi s-au fript la vedere, isi pot linge ranile in liniste si la adapost, reteaua este atat de vizibila incat faptul ca aceste personaje „exista” inca in viata publica nu poate fi altceva decat un mesaj clar: acesta este statul mafiot roman si acestea sunt singurele reguli dupa care functioneaza.

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s