3 comentarii la “9 judecatori ai Sectiei Penale s-au abtinut de la judecarea colegilor magistrati din “Dosarul examenelor fraudate de la INM”

 1. Nu pot spune ca am auzit de toti cei care s-au abtinut cate ceva dar de unii s-au auzit atatea ca e de mirare ca nu se afla in boxa cu prietenii, colegii si probabil partenerii lor de afaceri in ale negotului cu sentinte. Corb la corb nu-si scoate ochii; dar poate ar trebui ca cineva sa se sesizeze macar acum si sa investigheze TOATE DOSARELE judecate impreuna de cei din boxa cu cei care s-au abtinut acum. Sunt convins ca toate dosarele vor vorbi precum niste stafii si pot spune., pentru cine are un gram de creier, un milimetru de coloana si ceva urechi sa auda despre nenumaratele procarii puse la cale si concluzionate de aceste cupluri sau complete de judecata. Daca mai verificati si evolutia materiala a acestora in diverse perioade veti constata cu surprindere ca dupa ce unul din ei judeca imperdonabil de prost un dosar, unul din prietenii, colegii sau partenerii lor „abtinuti” avea parte de o casa, un cont, o masina sau o vacanta de lux. Cam asa se face trocul, fara urme, ca la securitate.
  Singura veste buna dar asteptata dealtfel este cea cu privire la Ionut Matei un personaj care se contureaza din ce in ce mai pozitiv in peisajul asta jegos al justitiei statului mafiot roman.

 2. Snake!
  Jenante motivari ale judecatorilor mentionati, ca nivel de inteligenta pot merge cel mult pana la nivelul unui copil de 8-9 ani.
  D.p.d.v. moral cei mentionati nu intrunesc nici macar cerinta minima a nazistilor „Omul trebuie sa fie mai puternic decat porcu’ din el insusi” E adevarat ca tema a fost dezbatuta indelung de-a lungul veacurilor, dar nazistii au spus-o cel mai simplu si mai clar!

 3. @ Ghita

  nu-ti inteleg mirarea. mai crezi ca exista justitie in tarisoara asta? da… poate un procent de 5% si acesta in scadere din cauza marilor presiuni care se fac asupra magistratilor care deocamdata au reusit sa nu-si indoaie coloana vertebrala! dar, fiind amenintati si marginalizati, nu stiu cat vor mai rezista!

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s