8 comentarii la “DNA face curatenia de primavara in Barouri! Avocatii Vasile Stoian si Stelian Duta trimisi in judecata pentru trafic de influenta

 1. De bine de rau chiar si daca imoral acesti avocati au facut ceea ce se asteapta de la ei: sa-si apere cu mijloacele si metodele consacrate ale sistemului clientii.
  Daca DNA -ul si autorul articolului aacesta descrie asta drept curatenie atunci inseamna ca nu vede – ca toti ceilalti – padurea din cauza copacului.
  Curatenia trebuie sa inceapa acolo la ei in parchet si in instante. Cum de nu vedem nici unul din numele atat de vehiculate pentru samavolnicii, pentru incalcarea propriilor legi si reguli si a oricaror norme de drept precum Gherta Constantin – cf colegilor sai procurorul recuperator, Gheorghe Stan – angajatul lunii al unor trusturi mafiote sau Zlata Gabriela acuzata de sechestru de persoane, a unor judecatori precum Elena Ursulescu, Elisabeta Rosu, Roxana Popa, Rodica Popa, Nica Monica si altii – de prea multe ori indicati drept bisnitari sau traficanti de sentinte sau ca fiind santajabili urmare unor situatii grave in familiile lor, dupa gratii?
  Cand vom vedea capete cazand efectiv ca raspuns la plangerile si dezvaluirile din presa sau inregistrate peste tot la CSM, la procurorul general, la CEDO etc abia atunci se poate vorbi de vre-o curatenie. Pana atunci nu este decat mizerie, mizeria prafului in ochi in care judecatorii care iau mita si incalca legile sunt cica „cercetati” in stare de libertate in timp ce cei care s-au conformat sistemului si regulilor lui de a da sau intermedia spaga stau dupa gratii in dispretul oricaror drepturi ale omului.
  Lucrurile sunt mult mai simple pentru cei care mai au un cm de coloana vertebrala sau un gram de minte si decenta si in nici un caz atat de complicate pe cat se incearca sa ni se arunce in ochi cu actiuni gen vamile sau cu avocati care isi desfasoara activitatea in si dupa normele si regulile statului mafiot.

 2. Când DNA-ul va trimite în judecată procurori şi judecători pentru grupuri infracţionale, voi fi mult mai încântată. Dar pentru traficul de influenţă al avocaţilor pe lângă judecători sau procurori când vom auzi? Că vorba ceea , avem .

 3. @ dictaturajustitiei

  au fost cazuri, problema e ca au cazut doar avocatii! sic! eu as intreba altceva: cine ii poate cerceta pe procurorii care iau mita la greu? ma gandesc ca nimeni. extrem de rar apare in media un caz de procuror corupt. de regula vina se directioneaza exclusiv spre juzi, avocati si notari, numa’ ei, dragutii nostri, sunt curati ca neaua! practic si uzual grosul spagii intra in buzunarele lor!!! si vai, in ce manevre sunt bagati. crima organizata si grupuri infractionale extrem de periculoase.

 4. Pingback: Anunt soc al Chinei: “Un satelit intunecat al lui Saturn, emite semnale inteligente !” « George Valah Blog

 5. Pingback: Sa fi dezvoltat Japonia un program secret nuclear, la Fukushima ?! « George Valah Blog

 6. Pingback: Stiri scurte, “colaterale”:12.04.2011 « George Valah Blog

 7. Pingback: Un presedinte de “mana a doua” ! « George Valah Blog

 8. @ george

  gest similar = furtul unui stilou – l-a facut si Sarkozi in Romania. atunci, Basescu l-a scapat basma curata invocand aceeasi motivatie: a fost un cadou :))

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s