3 comentarii la “Avocata trimisa in judecata pentru o mita de 100.000 de euro

 1. Cat de ridicol si de… mafiot suna toata povestea asta!
  Ce inteleg eu din smecherie este ca autoritatile statului mafiot comit un grav abuz si nu respecta drepturile cetatenilor, drepturile omului, incalcand dreptul la proprietate. De ce comit statul mafiot si soldatii sai functionarii publici aceste abuzuri? Simplu, pentru ca sistemul spagii si al coruptiei sa functioneze mai departe. Pentru ca cetateanul sa nu-si poata dobandi drepturile decat daca gaseste un intermediar cu intrare la primarie (in acest caz) prin care mita sa fie „primita” astfel incat omul sa-si poata cumpara dreptatea, caci asa functioneaza lucrurile in statul mafiot roman.
  Se pare ca doamna asta a incercat sa profite de exact aceasta stare de lucruri special creata de adevaratii mafioti si a crezut ca-si trage si dansa de o excursie la Monte Carlo sau de un Jeep mai acatari. Dar cum aparentele trebuiesc salvate, iata ca unii neaveniti si neprimiti in clubul mafiotilor de stat sunt folositi drept carne de tun, „prinsi” si plimbati prin toata satra ca sa vada vecinul Schengen ca cica ne facem treaba.
  Stam si tot vanam paduchii in loc sa dezinfectam locul, dam cu deodorant pe picioare in loc sa educam capul sa se spele in fiecare zi, prindem pestisori in timp ce rechinii inoata in voie mai sfidatori ca oricand.
  „Marii” procurori, stricati pana in aduncul genelor si in maduva oaselor, campioni ai spagii, santajului si negotului cu justitie sunt din cand in cand, probabil ca in acest caz, mercenari de serviciu in departamentul de imagine al statului mafiot roman si mai construiesc cate un caz din asta atat de ridicol incat ti se face si greata. In tot acest timp averile taraturilor din administratie care au creat si sustin acest sistem de spagi si relatii mafiote, cresc fara limite si fara pudoare, fara respect fata de statul de drept si fata de valorile tarilor civilizate.

 2. @ Marin P.

  nu te pot contrazice. da, tipa era probabil din alta gasca, asa ca… iata exemplul luptei anti-coruptie! in fond, toti fac la fel. partea proasta e ca numai unii cad, NICIODATA VARFURILE!

 3. o nenorocita pusa sa ia banii oamenilor ,sa-i fure in loc sa-si faca treaba de avocat, nu te mai satura cel de sus

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s