2 comentarii la “Decanul Baroului Alba, Doina Scutea, trimisa in judecata de DNA pentru trafic de influenta, tentativa de inselaciune si fals in inscrisuri sub semnatura privata

  1. eu cred ca tot UNBR-ul ar trebui declarat ca fiind in afara legii. Nu am gasit niciunde vreo lege sau vreun statut in baza caruia UNBR sa functioneze . Eu consider ca in lipsa unui temei legal de functionare a UNiunii Nationale a Barourilor din Romania, aceasta institutie functioneaza ilegal ca de altfel si toti membrii acestuia. Am cautat per site-ul http://www.unbr.ro vreo lege prin care aceasta uniune a avocatilor sa se fi constituit, dar nu am gasit absolut nici una. UNBR functioneaza ILEGAL!!!

  2. Probabil doamna si compania erau din tabara mafioto-politica adversa altfel astfel de lucruri nu se intampla in justitia din Romania. CSM-ul, scutul de otel al diviziei de teroare mafiota, numit si „justitie”, nu permite asa ceva decat daca nu pui botul, nu-l pui unde trebuie sau daca dupa ce ai pus botul nu mai dai randament si ai devenit sacrificabil in numele imaginii justitiei.
    Personaje precum Elena Ursulescu, Nica Monica, Mioara Mosoiu, Ruxandra Monica Duta, Petre Popescu, Elisabeta Rosu, Roxana Popa, Mirela Politeanu, Iulica Popescu, Elena Carcei, Rodica Popa, Lucia Ecaterina Ghita si multi altii al caror nume este vanturat alaturi de celule mafiote puternice precum cea a generalului Badea Petre si al caror nume a facut obiectul a zeci de plangeri, sesizari, reclamatii cu probe si detalii infioratoare, nu sunt atinse de nici o pornire de genul acesta a DNA-ului, DIICOT-ului, CSM-ului sau a vre-unui parchet.
    Deci poate ne spune cineva, poate chiar din cercul celor „sacrificati” acum pe altarul justitiei mafiote, ce au mancat cei din grupul asta „cazut la datorie” de le-a putit gura asa de tare incat au fost sacrificati.

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s