7 comentarii la “Procurorul DNA Lucian Papici acuzat in fata judecatorilor Inaltei Curti de intimidarea martorilor in dosarul “Examene fraudate de la INM”

 1. Ca si cum „don Procuror” asta si-ar fi terminat studiile la vre-o inalta scoala de justitie si democratie si nu la aceasi academie de coruptie si practici mafiote.
  Chiar va steptati de la vre-unul sa fie mai breaz?
  Este bine ca aceste informatii circula dar sa nu-si faca cineva iluzii ca alde asta sau alde altii din aceasi hazna condusa, prin butoanele de la Cotroceni, de madame Kovesci, patronata de nucleul mafiot din spatele Cotrocenilor, de generalul Badea Petre, evadatul din epoca de aur, ca aceste creaturi si dispretul lor fata de statul de drept ar fi ceva iesit din comun pentru justitia romana.
  Intimidarea, santajul, mita, spaga sau, cand nu mai tine, bata cea de baza sunt singurele mijloace la care materia crescuta in cutia craniana pe post de creier sau in coloana acestor personaje hidose, pe post de maduva, pot reactiona.
  In nemarginita lor vegetare aceste creaturi au fost zamislite de cei ce le-au fatat numai cu astfel de instincte si doar in baza acestor criterii au fost cu atentie selectate pentru a sluji si apara interesele statului mafiot roman, pentru a reactiona numai in sensul starpirii statului de drept care le oripileaza.
  Faptul ca mai ajunge cate unul in cusca cu lei nu se datoreaza nici un moment vre-unei nevoi a sistemului de a scoate capul din rahat, de a iesi din hazna ci reprezinta doar mici „vanturi”, explozii ale unui sistem infect in starea sa naturala si epidemica de putrefactie.
  „Procurorul Lucian Papici…” a fost si va ramane doar un microb, produsul sistemului transferat din negura epocii de aur a lui …escu in epoca de rahat a aceluasi …escu.
  Romania ramane pe loc in singura epoca pe care o cunoaste vre-un roman in viata, cea a lui …escu si astfel nimic nu s-a schimbat in ultimii 70 de ani sau mai bine. In acest tinut al faradelegii notiunea de justitie, drepturile ale omului, respect fata de cetateni este de mult atat de uitata incat nici samanta ei nu mai poate rodi vreodata pana cand binele care trebuie sa invinga intotdeauna nu va invinge si va sterge de pe pamant si granitele si istoria falsa a acestui tinut al dispretului fata de oameni.

 2. Snake!
  Eu incep sa inteleg foarte greu ceea ce se intampla in justitie, si cand totusi inteleg nu-mi vine sa cred! Totusi o mentiune-din pacate cazul prezentat de tine reprezinta cotidianul! Si inca e mai bine, fata de colegii lui din vestul tarii d-l Papici si-a mai pastrat niste urme de „lustru”, asa cat de cat…

 3. Snake!
  Lustrul este o notiune militara, se refera la o armata nationala, la felul cum arata si se comporta in relatia cu propria natie si cum arata dupa o lupta cu inamicul, cum arata cand defileaza etc.
  Pentru a nu fi acuzat de „tot felul de lucruri” dau exemple de armate cu si fara lustru de dupa 1945:
  Armta cu lustru-Armata Vietnameza: victorii impotriva Frantei, SUA(1974), Chinei(1978)
  Armata fara lustru-Armata Egipteana-in 1973 militarii respectivei armate si-au lepadat pana si bocancii in desert in timpul fugii din fata unei unitati a minusculei armate a statului Israel, pana la bocanci(ca sa poata fugi mai repede) s-au pierdut lucruri mult mai mari: echipament, logistica si nu in ultimul rand onoare!
  Am zis ca d-l Papici are niste „urme de lustru” fata de colegii din vestul tarii, adica in cazul lui nu s-a lasat cu bataie, cu injuraturi grosolane, cu” lucraturi informative” prin garda financiara, SRI etc.
  Ce ai descris tu (amenintari si altele) la noi sunt mizilicuri … asa ca buna ziua!

 4. @ Ghita

  mersi pt explicatii. ceea ce e descris aici sunt niste mizilicuri, dar daca ai avea curiozitatea sa cauti pe goagl cam ce-a mai facut stimabilul domn Papici, cred ca ai sesiza imediat ca a ramas fara lustru :))

 5. Snake!
  Am cautat pe goagl, ai dreptate. Totusi te rog sa intelegi ca si eu nutresc o „dragoste” fata de oamenii „faradelegii” pe plan local in calitate de „beneficiar” al serviciilor lor!

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s