7 comentarii la “Sute de anchetatori de la DNA si DIICOT si-au luat gradele profesionale maxime, fara examen, ingenunchind CSM prin Sectia de contencios-administrativ a Inaltei Curti

 1. Nu stiu cata importanta mai are modul in care toti cei din justitie si=au luat gradele si diplomele. Acesta nu mai este demult un criteriu dupa care sa se evalueze faradelegile statului mafiot roman. Unii sunt securisti cu state vechi, fecale ale epocii de aur, altii sunt niste specii nedefinite de vre-un dex al lumii civilizate, personaje fara coloana, taratoare pe doua labe. Cu sau fara diplome nu cred ca mai are vre-o importanta pentru rolul foarte bine definit al acestor scursori ale regnului uman.
  Ei sunt toti niste scule ordinare la comanda unor mafioti ce au pus din umbra Cotrocenilor stapanire pe tara. In America, justitia se face printr-un complet de jurati. Majoritatea din ei nu au mai mult de 8 clase dar cu totii au caracteristici inexistente la orice lepadatura din justitia romana: demnitate, coloana vertebrala, rusine fata de semenii lor, onoare si respect fata de Dumnezeu si de drepturile omului.
  Lista Dvs este pe departe una doar simbolica pe care ati procurat-o cine stie cum.
  Din ea lipsesc personajele macabre ale justitiei din statul mafiot roman cele care fac obiectul unor articole de presa de talia unor romane de groaza. Nu vad in lista Dvs un Gherta Constantin fost mare procuror acum pus la adapost dupa ce a dat in cap la drumul mare sub protectia Procurorului General si la CSM-ului. Nu aveti o lista cu alde soldatei mai mici gen Mioara Mosoiu sau cu gloabe batrane gen Gheorghe Stan deasemeni vehiculati prin presa si expusi atat pentru lipsa totala de cultura cat mai ales pentru cruzimea si violenta cu care se abat asupra victimelor lor cand unul precum generalul Badea Petre apasa pe butoane caci ii este foame.
  Nici nu cred dealtfel ca se poate face o lista completa in acest sens ci mai degraba ar trebui sa faceti o lista cu cei care mai prezinta urme de coloana, de creier, de onoare profesionala caci ar fi o lista mica pe care o puteti incropi de indata si o putem citi cu totii.

 2. @ Marin P.

  Lista nu am facut-o eu si am dat chiar link la articolul original. Evident ca o lista cu toti coruptii si incompetentii ajunsi magistrati este greu de intocmit deoarece i-ar cuprinde aproape pe toti. Ar fi fost interesant insa daca incepeati dvs.o lista cu magistratii a caror coloana vertebrala a ramas dreapta, care si-au pastrat demnitatea si deontologia profesionala. Din punctul meu de vedere, pe aceasta lista a imaculatilor s-ar afla sub 100 de magistrati.

 3. domnu procuroru miron horatiu faceti o mare greseala in privinta alu iorga reghina si iorga constatin tot ce au declarat biban emilia biban ancuta mandrut ghieorge gleovici karina alina si radu petre sunt doar minciuni domnu procuror va rog sa loati masuri pentru acest lucru fapt ca nu este adevarat tot ce au spus numti in spania nu poti sa sechestrezi asa persoane una cu doua avand in vedere ca politia e chiar lanaga noi noi akuma am pierdut o gramada de banii
  dupa kate ati observat avem acel sidiu cu iei kand respectivi se distrau acest lukru nu poate vi posibil sa va loati numa dupa declaratii ? ne de telefon in caz de contactare 0034642841032

 4. eu nu va zik sa nu va faceti legea dar faceti pe cine trebuie nu pe oameni saraci ca noi am venit aicii inspaniasa ne facem si noi un vitor ca oare care oamnei sa ne facem si noi o kasa si asa mai departe

 5. eu nu va zik sa nu va faceti legea dar faceti pe cine trebuie nu pe oameni saraci ca noi am venit aicii inspaniasa ne facem si noi un vitor ca oare care oamnei sa ne facem si noi o kasa si asa mai departe si ira sa explatez persoane de mai multe luni de zile si asta cum e ca tot nu inteleg poi gleovici karina alina in preuna cu radu petre au stat la noi cand neam dus in spnaia ca verisoara mea alina ia loat barbatu la numita sofia si sau certat si vind prietenii si ia verisoara iam zis ca poate sa stea la noi dupa care au zis ca vrea sa vina si ei la lukru sai faca kasa si au muncit aici in spania si chiar daca au facut declaratia asta sa spune de ce nu ai facut aici in spania dc sau dus in romania sa o faca ca sau vrb ….
  toti ca vrea banii de la noi suntem in spania din 2005 si si nam comis nici o infractiune nici pe teritoriul Roaman nici in teritoriul spaniol am fost la spanioli demunca la care lucram permanet sio sa vad trimit ca tot ce au declarat aceste persoane pa care iam ajutat avand in vedere ca numti nu au putut sa lukru si iau dat spaniolu nostru afara din cam si normal a zis spaniolu ori noi ori ei na si mami la zis stati la masina ka va tipat spaniolu din cam si au lukrat doua zile la iarba dupa care au stat doua saptamani la noi si sa dus si nu li sau loat comision sa ceva de genu asta /?
  domnu procuror va rog sa loati in coonsiderare tot ce am zis eu parintii mei nu sunt vinovati maimi e bolnava tati la fel sa va arate picioru sa vedti cum este de rou si tot muncim sa ne facev un vitor mai bun va multumesk /………..

 6. PE NOI CETAFENII NU NE INTERESEAZA CUM SUNT ATRIBUITE GRADELE,FUNCTIILE
  PROCURORILOR.NE INTERESEAZA CORECTITUDINEA INSTRUMENTARII DOSARELOR.
  CAND EA LASA DE DORIT TE GANDESTI CA DATORITA MODULUI DEFECTUOS .NU
  FRAUDULOS A FELULUI CUM AU FOST PROMOVATI,SE DATOREAZA ,
  NU-I USOR NICI UNUI JUDECATOR SA DEA SOLUTII CORECTE PE DOSARE INSTRUMENTATE
  BETON.ASA CUM ESTE SI STAREA LOR.
  ZIUA JUDECATII LOR SE APROPIE. BUNUL D- ZEU NU-I VA IERTA.
  VOR PLATII PENTRU TOT CE AU GRESIT =VOIT=.

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s