14 comentarii la “Lumanari in cuib de cuc… ia priviti cum ni se duc valorile reale ale Romaniei in timp ce tara e condusa de mediocrii si bolnavi psihici!

 1. EXACT, ATI PUS PUNCTU PE i !!!

  culmea – si ceilalti le-o recunosc, doar ca refuza sa le ofere locul binemeritat in societate!!!

  Aceste valori umane, intr-o tacere mormantala, arida chiar, observa de vreo 20 de ani cum sunt eliminate din locurile de munca, sunt aruncate la gunoi, sunt umilite, jignite si anulate profesional chiar de catre sefii lor, nulitatile postdecembriste, purtatori de culori partinice, numiti pe pile, spagi, relatii, prostitutie.

  Valorile reale (oriunde ar fi ele) sunt repejor degrevate de obligatii, functii, competente si inlocuite cu prostituatele, rudele, sotii/sotiile talharilor care conduc astazi Romania. S-a ajuns pana acolo incat li se interzice chiar intrarea in institutiile unde lucreaza!!!

  sau sint dati afara……………….

  cunosc destule cazuri…

  este drama omului onest in Ro.

 2. Pingback: Trafic cu Hituri (runda 43) « Blogul lui Teo Negură

 3. @ dictaturajustitiei

  sunt mahnita. atat de adanc am simtit durerea acestei femei incat am ajuns sa-i inteleg si sa-i aprob gestul suicidar. trecand peste motivatia morala si psihologica a suicidului, totusi mi se pare suspect ca si-a taiat venele ca apoi sa-si puna in cap 3 pungi de plastic infasurate cu scotch. practic pare cam imposibil de realizat. este important daca pe pungi s-au gasit dare de sange, dar cum la noi criminalistica este zero privind profesionalismul, ma indoiesc ca cineva va cerceta cauza reala a mortii. situatia imi aminteste de un alt caz in care un om fusese gasit decapitat complet (prin lovitura de topor) iar criminalistii au concluzionat ca …. victima isi taiase capul!!!!

 4. De obicei te admir mult cum scrii. Azi mi-a fost puţin necaz pe mine că nu mi-a trecut prin cap ce ai descoperit tu. Bravo !Te felicit că eşti atentă la detalii.

  Nu îţi face iluzii în privinţa procurorilor.

  Aici s-ar putea face ceva dacă şi lui Dan Diaconescu i-ar trece prin cap …
  Numai cu o mediatizare puternică se mişcă magistraţii.

  Am nişte prieteni cărora li s-au furat stupi în valoare de câteva zeci de milioane. Nici plângerea nu voiau să le-o primească şi să le-o înregistreze. Hoţii, după cum bănuieşti ,nu i-au găsit.
  Le este o silă să muncească.

 5. @ Carmen

  ba ai descoperit, pentru ca gandim in aceeasi nota. asta nu ma bucura, din contra, as vrea sa nu ne gasim similitudini in nenorociri si nedreptati. mi-ar placea sa cred in viitor numai ca acest viitor nu mai exista nici pentru copiii nostri. aici e dramatic.

 6. @ tavi

  am dat link-ul ei aici. da, are o poza de genul asta. cica era scena finala dintr-o opera in care cantase. nu asta e problema. ma intriga ca un om de o asemenea valoare a avut toate usile inchise, traia intr-o saracie lucie, era lipsita de vreo speranta si atunci de ce se mai intreaba unii cum e cu depresia asta? pai daca ar trai toti in acelasi mod, am fi depresivi si nebuni. deocamdata, ne-au innebunit valorile marginalizate, umilite, doborate de nesimtirea non-valorilor puse in functii pe criterii politice si nu numai!

 7. Pingback: La radio « Blogul lui Teo Negură

 8. „Tarisoara asta nebuna” este locuita de o populatie manipulata de mass media orbita de ranchiuna, complexe si lipsita de masura. Degeaba ne dam ochii peste cap. De fapt ne incita orice veste pe care o putem interpreta, condamna si folosii ca sa injuram sa comentam sa barfim (fara masura)….
  Daca nu invatam sa ne bucuram si sa apreciem ceea ce avem, chiar daca nu ne va lipsi nimic, viata va continua sa ni se para un infern. Asta este problema noastra. Acum 21 de ani nu aveam apa calda, mancare, caldura, libertatea de a ne exprima…sau de a canta inafara tarii, perspectiva de a calatorii… dar ne sustinea speranta pe care astazi „oamenii buni” ne-o distrug deliberat si constant…Fara speranta si fara a aprecia orice efort si orice schimbare in bine suntem o masa amorfa, bolnava, fara perspectiva.

 9. Pingback: Poveste de vis (15) « Blogul lui Teo Negură

 10. Pingback: AŞ VREA … « Madi şi Onu Blog

 11. Oooo, dar de cand se intampla aceste lucruri… sunt aproape arhetipale, fir-ar sa fie. Si e tare dureros ca societatea se complace in mizerii, in contemplarea lor, in timp ce reperel ni se pierd, unul cate unul…

 12. @ teo

  da, nu mai avem modele reale. cele care inca mai exista printre noi sunt izolate, marginalizate, ridiculizate, executate public. m-am nascut prea devreme….

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s