17 comentarii la “Procurorul General Laura Kovesi gandeste ca pe vremea Securitatii: Interceptam oamenii pentru a vedea “modul in care isi exprima atitudinea fata de institutiile statului!”

 1. Doamna Koevesi este adesea confundata cu un organ al statului de drept. Eroarea majora consta in aceea ca nu vedem, nu recunoastem si nu acceptam faptul ca dna. Koevesi nu-si desfasoara activitatea intr-un stat de drept ci intr-unul eminamente mafiot. In consecinta dna Procuror General ramane un soldat disciplinat, un mercenar profesionist al structurilor mafiote care au angajat-o si investit-o cu puterea si autoritatea sa dispuna aidoma mentalitatii, mijloacelor si metodelor celor care conduc statul mafiot roman si care au condus din esalonul doi (executivul) si dictatura comunista, epoca de aur.
  Drepturile omului sunt atribute ale statului de drept, ale unei democratii si ale unei natiuni civilizate, toate acestea fiind in mod evident, din toata activitatea dnei Koevesi, aspecte straine sau nefiresti mediului in care-si desfasoara activitatea.
  Singura acuzatie pe care i-o pot aduce in aceste conditii dnei Koevesi este accea ca nu are coloana si bunul simt (macar de femeie) de a-si recunoaste apartenenta si originea „sanatoasa” si ca persista fara pic de bun simt in a sustine ca ceea ce face dansa este in slujba statului de drept si conform cu aspiratiile natiunii spre o tara libera, democrata si civilizata.

 2. @ Marin

  d-na Koevesi demonstreaza autenticitatea proverbului: „Ce naste din pisica, soareci mananca”. daca asta a facut tatal ei, asta face si ea, considerand – in ignoranta sa oarecum holistica – ca aportul securistic, ca principiu general de supraveghere a populatiei, este benefic (culmea) statului de drept ca forma de … preventie si siguranta! data fiind explicatia dumneai, as intreba de ce avem in conducerea statului cei mai mari hoti ai tarii? de ce sunt liberi? de ce nu raspund penal pentru toate faradelegile lor? de ce NU MAI AVEM STAT DE DREPT? de ce NU MAI AVEM JUSTITIE? de ce NU MAI AVEM UN TRAI DECENT? de ce NU SE RESPECTA DREPTURILE OMULUI? etc…..

 3. Pingback: Trafic cu Hituri (runda 41) « Blogul lui Teo Negură

 4. Pingback: Rătăcire « Cristian Dima

 5. Pai nici nu ma mira gandirea doamnei, e spita din sistem, madular infect din el, nu? Ei atat stiu sa faca, la asta se pricep, sa urmareasca, sa fileze, sa terorizeze, sa santajeze si in final sa spolieze individul de ultima speranta de mai bine…

 6. @ teo

  si toate astea sunt pe acelasi calapod cu securitatea ceausista care functiona (si inca functioneaza) pe principiul enuntat de Kovesi: „cine nu e cu noi, e impotriva noastra, deci e suspect si trebuie arestat, hartuit, amenintat, umilit, infometat..” partea proasta e ca romanii suporta. totul. pentru ca nu mai sunt oameni normali. sunt sclavi si slugi.

 7. Pingback: Năbădăiosu` şi muzica « Cristian Dima

 8. Pingback: Zâmbesc. Ce îndrăzneală! « Blogul lui Teo Negură

 9. Buna Snake!

  Ce sa te astepti de la cei a caror cariera incepe cu o cermonie la Cotroceni si un discurs ca sint o categorie sociala aparte?
  Lucruile degeneraza si mai mult acum cind toata lumea asculta pe toata lume si cind pina si milioane de occidentali presteaza „munca informativa”.
  La noi se cheama continuitate 😉

  Plus ca intoleranta fata de opinii diferite/concurente este maximala la romanul activ (nu vorbim aici de „ogane” sau politicieni). Stinga si dreapta. Nici cea mai mica urma de respect….Astia ar fi total capabili sa renvie fenomenul Pitesti daca ar fi posibil. Democratia nu are nicio sansa cu oamenii astia. Romania nu are nicio sansa cu oamenii astia.

 10. @ Tio

  Iata o mare si radicala schimbare la tine: „Romania nu are nicio sansa cu oamenii astia”. Pana daunazi nu gandeai asa. Eu, da. Cu toate ca e trist, asta e adevarul, Tio. Cu asemenea oameni si cu asemenea populatie, Romania nu are nici o sansa de schimbare!

 11. Nu chiar asa de radicala 😉 Era vorba mai ales de militantii rabiati de dreapta care fac ravagii pe mai toate blogurile si care par total capabil sa faca ce au facut comunistii prin anii ’50. Astia sint la rind, dupa politruci si baietii destepti, si nici astia nu sint mai de Doamne ajuta.

  Cit despre supraveghere… romanii nici nu au habar cit de ampla este de fapt (mai ales ce se numeste communication and transaction surveillance).
  Viziunile totalitate sint in sfirsit realizate de democrati.

 12. Pingback: Fugarul « Cristian Dima

 13. Pingback: Poveste de vis (13) « Blogul lui Teo Negură

 14. Structura Statala (sistemul) se afla sub influenta unei organizatii criminale ce, prin incercarea de a ocolii Legea, submineaza Statul de drept, se opune oricarei actiuni de Reformare a statului, persecuta si umilesc pe formatorii de opinie Pro Reforma Statului. Trebuie sa luptam impotriva acestui Sistem pararazitar care supravietuieste prin exterminarea oamenilor cu viziune si prin furtul de agoniseala a celor lipsiti de aparare.

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s