6 comentarii la “Criza financiara exista doar pentru prostime, in timp ce statul se lafaie in cheltuieli uriase: 80 milioane de euro la case de avocatura clientelare!!!!

 1. Pingback: Un blog de modă veche « Blogul lui Teo Negură

 2. orice taran, viitor domn, stie ca aceasta meserie-avocatia- nu este altceva decat un mare impozit pe prostia clientilor…

 3. @ advocatul

  in majoritatea cazurilor poate ai dreptate, in celelalte insa nu. in lumea asta exista destui nesimtiti care cu buna-stiinta incalca drepturile altuia si pentru a le redobandi, e nevoie de justitie, deci de avocat. in asemenea cazuri nu mai putem vorbi de prostia clientilor ci de nesimtirea si tupeul calailor care, prin atitudinea lor, creaza probleme, sfideaza legi, drepturi etc.

  discutand insa strict despre Romania – aici neavand stat de drept (justitia fiind nefunctionala), avocatul castiga cauza nu functie de calitatea apararii, de probele depuse privind incalcarea drepturilor clientului sau ci functie de CINE E CLIENTUL SI CE RELATII ARE AVOCATUL RESPECTIV IN RETEAUA MAGISTRATILOR!

 4. Un articol foarte interesant: Cine este Andreea Vass? E verisoara lui Bogdan Olteanu (Vass) Cum au evoluat ei in politica si ce averi au, cititi aici – click link

  Conform unor istorici ai comunismului, nevinovata Andreea Vass, membra a SAR-ului Tatianei Alinei Mungiu Pipidi si foarte activa la RFI, in prezent consiliera a premierului Emil Boc, este ruda directa cu alt nevinovat: Bogdan Olteanu. Amandoi se trag din acelasi “os de ardelean”: Ghizela Vass.

  Ghizela Vass, bunica din partea mamei, a intrat in PCR in 1933, atunci cand partidul era compus doar din agenti NKVD. Ascensiunea in partid a bunicii a fost fulminanta, in 1945 ea fiind deja membu al CC al PCR si reusind sa se mentina in functii pana la sfarsitul anilor ’70. Printre sarcinile activistei Vass s-au aflat, pana la inceputul anilor ’40, si eliberarea moldovenilor de la Chisinau de sub „jugul burghezo-mosieresc romanesc”, iar, ulterior, dupa 1945, eliberarea romanilor de la Bucuresti de sub jugul lui Maniu si Bratianu. Dupa ce a fost sefa sectiei organizatorice a CC al PCR, in 1954 a fost admisa in secretariatul CC, iar in 1958 o regasim in functia de sefa a sectiei relatii internationale a partidului.

  Performanta unica a lui Bogdan Olteanu: exmatriculat de la doctorat

  Inscrierea lui Olteanu la cursurile pentru obtinerea unui doctorat in filosofie de la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj a fost gandita pentru a da bine in Curriculum Vitae. Insa, la fel ca in cazul studiilor ingineresti, Olteanu a esuat si in studiile filosofice, el fiind exmatriculat de la universitatea clujeana din cauza „chiulului” prelungit. Cu toate acestea, in CV-ul publicat in martie anul acesta pe site-ul Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu se autointitula „doctorand in filosofie”, in conditiile in care, asa cum presa avea sa dezvaluie, el fusese deja exmatriculat de peste un an de zile de la cursurile universitatii clujene.

  Firme si afaceri de familie la biroul de circumscriptie electorala

  Sursele de venit ale lui Bogdan Olteanu sunt afacerile personale sau ale sotiei, precum si pozitia privilegiata in PNL. Pana in anul 2005, Bogdan Olteanu a detinut 50% din capitalul social al firmei Gorghiu & Asociatii si a obtinut dividende de 188 milioane lei vechi, pentru anul 2004. Firma a fost infiintata in 2004, iar actionarii actuali ai acesteia sunt Alina Stefania Gorghiu si Tudor Octavian Pop. Alina Gorghiu este un membru de vaza al PNL si a fost aleasa vicepresedinte al Curtii de Onoare si Arbitraj din cadrul acestui partid.

 5. Cat de frica le este?

  octombrie 27, 2010 de malaimare

  Oare cat de frica le este acestor guvernanti?

  In Bucuresti, aproape la fiecare colt de strada, cate 5,6 masini de politie si un microbuz cu politisti in civil.

  Splendid! Splendida tara, minunata guvernare.

  De cine le este frica acestor indivizi?

  De poporul acesta? Nu!

  De lege? Nu!

  Atunci?

  Eu cred ca le este frica de ceea ce stiu, de ceea ce se va afla dupa caderea lor, de ceea ce trebuie sa aflam cu totii dupa ce vor disparea politica romaneasca. Le este frica de averile facute in ultimii ani prin furt ordinar.

  Le este frica din cauza tentativelor de stat politienesc, de stat securist, de stat dictatorial.

  Le este frica pentru mizeria pe care au incercat-o ieri la CNA de a desfiinta postul de televiziune Realitatea, lucru pe care il vor incerca si maine ( joi).

  Le este frica de ei insisi si este frica cea mai monstruoasa pentru ca te urmareste si in somn.

  La toate colturile Bucurestilor, masini de politie cu civili gata sa creeze o diversiune, gata poate sa arunce o grenada cu lacrimogena, sa traga din tunul de apa, asa cum isi doresc insii care se agata de putere cu dintii, cu gingiile, cu unghiile lor portocalii.

  Le este frica si bine fac pentru ca, dupa parerea mea, au si de ce!

  Boc tocmai spune ca intelege nemultumirea oamenilor.

  Boc tocmai spune ca nu mai putem cheltui mai mult decat producem.

  Ce sa inteleg insa in legatura cu banii pe care tocmai i-a dat propriilor parlamentari in teritoriu? Astia de unde mama ma-sii sunt? Din productia cui, din moment ce nu mai avem de unde cheltui pentru ca nu mai producem?

  Boc tocmai spune vorbe penibile.

  Splendid.

 6. Eu nu inteleg de ce avem atatia parlamentari…..Asta e taxa pe prostie. Multi parlamentari.
  ! Populatia a vrut o tona de parlamentari. Nici acum nu e tarziu sa fie redusi……Te pui cu prostul?

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s