3 comentarii la “CSM-ul, cu ocazia alegerilor din 1 noiembrie 2010 pentru noul Consiliu, a adoptat mai multe hotarari ilegale!!!!

 1. CSM-ul a fost si ramane celula canceroasa si groparul statului de drept, bratul forte al structurilor mafiote care conduc in realitate acest tinut al faradelegii.
  Scopul – aproape oficial – declarat al acestei institutii este acela de a proteja cu brutalitate si dispret nemarginit fata de cele mai elementare notiuni de dreptate si justitie pe „magistratii” campioni ai abuzurilor, incompetentei, coruptiei sau crimei organizate din justitia romana. Nume din magistratura devenite notorii prin atentate grave la statutul de stat de drept al Romaniei, prin infractiuni si abuzuri grave, prin acte de coruptie si luare de mita atat de evidente incat aproape ca-si numara banutii in public, precum Elena Ursulescu, Elisabeta Rosu, Jipa, Gherta Constantin, Roxana Popa, Petre Popescu, Nica Monica, Monica Duta, Costiniu, Raducanu Andreea, Gheorghe Stan, Ecaterina Ghita, Iulica Popescu, Mioara Mosoiu si multi alti mercenari si bisnitari de sentinte au gasit la CSM umbrela protectoare si recunostinta.
  CSM-ul actioneaza in doua directii distincte: pedepsirea aspra a oricarui derapaj al magistratilor de la regulile, obiectivele si ordinele structurii mafiote numita justitia romana si acoperirea, protejarea tuturor celor care in exercitiul functiunii in slujba structurilor mafiote au fost expusi public, demascati sau deconspirati ca fiind corupti, infractori, mituiti, incompetenti sau ca fiind infiltrati pe linie de „servicii”, reprezentanti de baza ai evadatilor din epoca de aur.
  Cu fiecare alegere din ultimii 12 ani CSM-ul si-a consolidat imaginea si pozitia de cea mai infecta institutie din Romania.

 2. @ Marin P.

  achiesez la opinia dvs.care, chiar daca exprimata intr-un mod mai dur, reflecta realitatea necosmetizata a ceea ce reprezinta institutia CSM si Justitia in Romania. da, aveti dreptate cand afirmati ca la noi nu se mai poate vorbi despre un stat de drept!

 3. Secretarul de stat din MJ, Lidia Barac, (candidata la alegerile CSM din 1 nov.2010 – cu mari sanse de reusita) afirma ca judecatorii romani sunt prea indaratnici si prost pregatiti pentru ca sa avem o lege de practica unitara

  Lumeajustitiei.ro a intrat in posesia adresei nr. 63.089 din 13 iulie 2010, prin care secretarul de stat al MJ Lidia Barac (foto) a informat-o pe presedinta CSM Florica Bejinaru ca e prematur sa se vorbeasca de o practica unitara in Romania deoarece pregatirea judecatorilor este „precara”, iar acestia nu vor accepta sa li se impuna solutii in procesele pe care le judeca. Cu alte cuvinte, in viziunea ei, judecatorii sunt nu doar prosti, dar si indaratnici.

  Comentariu la articol:

  Cine este LIDIA BARAC?
  – Sotia unui avocat din Resita traficant de influenta la nivel inalt pe raza CA TM;
  – O plagiatoare – lucrarea de doctorat o confirma;
  – Un individ (ca om nu pot sa-i spus) care vorbeste de „indaradnicie” si „proasta pregatire” dar face plangare penala unui judecator pentru neaplicarea unei legi care nici macar nu era in vigoare;

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s