18 comentarii la “Patocraţia – actualul sistem de guvernare în România!!!!

 1. Pingback: Trafic cu Hituri (runda 39) « Blogul lui Teo Negură

 2. Pingback: Interviu- Preludiu « Cristian Dima

 3. F f f f interesant. In sfirsit o definitie. Ca e imposibil sa fii impotriva la ceva nedefinit (cu exceptia ca Romania nu a fost niciodata normala).

 4. Pingback: Miniblog « Blogari de bine, colaborati pentru Romania!

 5. Mi-a placut, insa Snake, intregul spectru politic aflat la putere este patocrat, din simplul motiv ca e ilegitim, a pierdut alegerile pe teritoriul Romaniei, remember? 🙂

 6. @ Teo

  da, intr-o oarecare masura ai dreptate. numai ca, indiferent cine ar fi castigat alegerile trecute, situatia era aceeasi. avem nevoie de o alta clasa politica! complet diferita de asta.

 7. @ Blogari de bine

  din punctul meu de vedere, nu grevele sunt cele care pot schimba politica in Romania. e nevoie de o noua revolutie. se impune formarea unei noi clase politice. de 20 de ani se perinda la guvernare aceeasi oameni cu aceleasi metehne si aceleasi mentalitati. prin urmare, partidul (partidele) care detin vremelnic puterea sunt formate pe un calapod similar cu celelalte aflate in opozitie. ceea ce avem noi in Romania nu se poate numi clasa politica. membrii partidelor nu stapanesc notiunea interesului national ci doar pe cel al interesului personal si de grup.

  spui ca englezii nu reactioneaza. dar fracezii o fac. au iesit in strada tinerii nemultumiti de propunerea politicienilor lor privind ridicarea varstei de pensionare de la 60 de ani la 62. la noi a ajuns la 65 ani!!!! ca nu mai ajung romanii la varsta asta nu intereseaza pe nimeni. unii mor pana atunci, ceilalti, datorita lipsei acute a locurilor de munca, nu vor putea acumula anii de munca. ca o consecinta a fenomenelor desfasurate in tara noastra (politice, sociale, economice) sistemul de pensii de stat se va diminua simtitor. bancile – fiind o alternativa la fondul de pensii – sunt nesigure deoarece si acestea dispar peste noapte, functie de interesele unora si altora.

  stenogramele aparute in presa sunt efecte ale comenzilor date tot de clasa politica celor care instrumenteaza cauzele, comenzi de care unii magistrati s-au saturat. ei sunt constienti ca in dosarele marilor corupti exista doua cai de solutionare: ori se musamalizeaza ori raspund penal doar cei care sunt in afara regimului aflat la putere, motiv pentru care au gasit solutia transmiterii lor in presa pentru a deveni publice. rezultatul este acelasi: odata facute publice, ele nu mai pot fi invocate ca probe – asta a decis „minunata” curte constitutionala (vezi cazul „Remes”),

 8. @ Tio

  Romania a fost vreodata normala? Anormalitatea este felul ei de a fi. De cand ne stim, am fost mereu colonia cuiva.

  E nedrept (fata de concetateni) sa schimbam un regim – considerat represiv – cu altul care (cel actual, asa-zis „democratic”), pe langa represiune mai practica si genocidul cu zambetul pe buze.

 9. Pingback: De ce isi schimba frunzele culoarea toamna… « George Valah Blog

 10. Pingback: Extaz « Cristian Dima

 11. Cred că ai foarte mare dreptate. Cel puţin în ce priveşte suprimarea creativităţii şi proliferarea maselor de oameni slab pregătiţi. Cei buni sunt „încurajaţi” să plece (cunoaştem cazul minstrului muncii şi conceptul de know-how), pentru că reprezintă un pericol pentru respectivii…

 12. @ Cristian Dima

  cei buni, daca nu au posibilitati sa emigreze, atunci sunt marginalizati complet! traim intr-o societate bolnava atat la nivel economic, politic cat si social! trebuie sa recunoastem asta.

 13. @ Cristian Dima

  o societate fara principii nu cu principii aiurea. asta e nenorocirea! mai grav este ca si-a pierdut esenta demnitatii.
  caracteristici predominante: spirit de turma, mentalitate de sclav, pupincurism, obedienta, mercantilism, prostitutie sub toate formele, gandire predispusa puternic la activitati infractionale de orice natura (majoritatea nascute din lupta pentru supravietuire sau dorinta de putere) etc.

 14. Pingback: Romania CLEPTOCRATA « No Justice

 15. Pingback: PATOCRATIA | cadin

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s