4 comentarii la “Cele doua rapoarte pe justitie ale CE: Bulgaria versus Romania

 1. Domnul ministru al Justiţiei Cătălin Predoiu recunoaşte ceea ce întreg poporul român a văzut şi a înţeles de mult: nu se vrea confiscarea averilor dobândite ilegal.

  Oare de ce?
  Acum , nu mai ştiu, cine este preşedintele României ?

  Este cumva domnul Mircea Geoană, cel care le promitea în campania electorală iertarea celor care nu şi-au declarat averile?

 2. @ dictatura justitiei

  cum de ce nu se doreste confiscarea averilor dobandite prin hotii uriase? pt ca toti care se afla de ani de zile in posturi de conducere, inclusiv parlamentarii, ministrii, directorii si directorasii, primarii, prefectii, consilierii etc. ar fi subiectii activi ai infractiunii de furt in toate formele posibile si imposibile! cat timp avem hoti la conducerea intregii tari, ce pretentii sa ai? cat timp avem un legislativ format din corupti, ce pretentii sa ai de la legile aparute in piata?

 3. Snake! Au dreptate romani din America in poezia „Hora hotiei”! Nu in toate cazurile sunt de vina magistratii, in majoritatea cazurilor sunt obligati sa aplice legi scrise de inculti si agramati care nu cunosc sensul notiunilor!

 4. @ Ghita

  admit ca uneori si legea e proasta, dar in 98% din cazuri, magistratii sunt vinovati NU pentru ca ar aplica legile prost edictate de parlament ci pentru ca intind mana la spaga sau executa gratuit niste ordine! nu gresesc cu nimic daca spun ca majoritatea sunt nulitati care au ajuns in posturi doar datorita anumitor filiere, conjuncturi politice, relationale, nicidecum pe competente!!!! nu ma provoca sa-ti spun cum se fac legile in Romania! e jale! NUMAI DUPA INTERESE… PERSONALE!

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s