4 comentarii la “Consumatorul are dreptul de a rezilia contractul fara platirea vreunei taxe!!!

  1. @ maria

    Incepând din 22 iulie, clauzele de genul „în cazul în care clientul reziliază în mod unilateral contractul de faţă, acesta se obligă la plata unei penalităţi în sumă de X lei” sunt considerate abuzive şi în consecinţă pot fi denunţate de orice consumator. Legea se referă la taxele de reziliere unilaterală a contractelor de furnizare de servicii de telefonie mobilă, cablu TV şi internet.

  2. Firma noastra are contract de internet mobil cu orange. Mai avem 18 luni pana la expirarea perioadei contractuale, nu am primit de la ei decat modemul pe care putem sa-l returnam oricand. Am sunat la ei sa reziliez contractul cf legii 16/2010 si mi-au zis ca nu se aplica in cazul nostru, ca noi nu avem taxa fixa de reziliere, ci trebuie sa platim numarul de luni ramase x abonamentul lunar. M-au aburit ei sau asa e?

  3. @ micky

    rezilierea unilaterala a contractului de catre consumator opereaza (printre altele) daca nu a beneficiat de oferte promotionale la incheierea acestuia. orice obligatii banesti care conduc la restrangerea dreptului de reziliere sunt considerate abuzive. va sfatuiesc sa apelati la instanta de judecata.

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s