10 comentarii la “Alina Ghorghiu (PNL) cercetata pentru fals si uz de fals. A obtinut diploma de mediator fara a participa la cursurile de formare!!!

 1. PENTRU TOTI CEI INTERESATI SA VADA HOTARARILE CDM DE CONSTATARE A DIPLOMELOR FALSE SI PENTRU CARE NU AU SESIZAT PARCHETUL CEI DIN CDM, DESI ERAU OBLIGATI, MA POT CONTACTA LA 0744750036 Tudor Tatu

 2. @ octav

  mie mi se pare ceva normal pentru Romania actuala, nu interesant. interesant ar fi sa vad initiative care ar fi cu adevarat normale pentru orice tara din lumea asta: proiecte fezabile, relansare economica, ridicarea nivelului de trai…

 3. @ Tatu Tudor

  as fi curioasa sa aflu daca ati fost contactat de procurorii cazului in speta. cred ca nu. dar, cine stie?

  de la infiintarea acestei institutii am „mirosit” formarea unei noi caste. numele care apar pe acolo sunt cu „greutate” in avocatura de „mare succes”. de aceea nu ma surprinde nimic, nici macar faptul ca ati fost exclus din profesie pentru ca ati dorit sa va delimitati de ceilalti!!!

  aveti noutati in legatura cu problema dvs.?

 4. Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a inceput cercetarea penala in dosarul penal privind eliberarea si folosirea unor diplome false in vederea accederii la functia de membru in Consiliul de mediere privind pe Ghervase Mihai patronul scolii de formare initiala a mediatorilor,Hu man-Toolki, deputata Alina Gorghiu, Presedinta Consiliului de mediere Anca Elisabeta Ciuca, Sustac Zeno Daniel, membru in Cdm, Presedinte UNMR si patron al scolii de formare a mediatorilor, SC Medierea.ro SRL, Claudiu Ignat Presedinte UNMR si patron al scolii de formare a mediatorilor SC Medierea SRL, Raluca Anton Sef cabinet al presedintelui Cdm , Ioana Bara fost Consilier Juridic al Cdm

  Reamintim ca in luna aprilie 2009, Mihai Ghervase, patronul unei şcoli de formare a mediatorilor, a eliberat mai multe diplome, pentru Alina Gorghiu, Zeno Sustac şi Claudiu Ignat, fără ca aceştia să fi participat la cursuri.

  Ba mai mult, Claudiu Ignat era înregistrat şi ca formator la respectivele cursuri, la care figura şi ca învăţăcel.

  Respectivele diplome au fost folosite de către cei doi mediatori şi de deputata liberală pentru a accede la alegerile pentru Consiliul de Mediere, forul care se ocupă de formarea mediatorilor şi de reprezentarea acestora.

  În ceea ce o priveşte pe Alinuţa, ziarul „Curentul“ a arătat într-o ediţie trecută că deputatul era direct interesat de un astfel de loc în Consiliu, deoarece ea însăşi este directoarea unei şcoli de formare a mediatorilor şi astfel ar fi putut obţine anumite beneficii.

  Anca Elisabeta Ciucă, Raluca Anton şi Ioana Bara sunt cercetate in dosar pentru săvårşirea infracţiunilor de omisiunea sesizării organelor judiciare şi favorizarea infractorului în ceea ce-i priveşte pe cei mai sus menţionaţi.

  Cele trei doamne au ştiut despre diplomele mediatorilor obţinute pe sub månă şi cu toate acestea nu au făcut nimic în acest sens, deşi erau autorizate.

  In cauza vor fi cercetati pentru omisiunea sesizarii organelor de ancheta si persoanele care au facut parte di Comisiile de evaluare si contestare a candidaturilor ,privind alegerile din mai 2009 pentru constituirea Consiliului de mediere.

  Daca vor fi gasiti vinovati cei in cauza risca pedepse privative de libertate cuprinse intre 1 si 5 ani.

  Din cate se poare UNMR este constituit decat din mediatori „autorizati” ce au incalcat flagrant legea, faptele lor intrand sub incidenta legii penale!

  Surse demne de incredere ne-au precizat faptul, trimitandu-ne in acest sens dovada ca, Presedintele Filialei UNMR Galati, Simona Canepa in urma cu doi ani, SC Groupama SA – Filiala Galati, unde era angajata in functia de Consilier Juridic si lider de sindicat, i-a desfacut contractul de munca , pentru unele falsuri in contractele de asigurari limitandu-se doar la aceasta masura, fara a mai sesiza organele de ancheta

  Desi sesizat Consiliul de mediere, despre unele aspecte privind ilegalitatea folosirii de catre SC Human Toolki SRL in cadrul cursurilor de formare initiala a numitului Dedu Ion fara a fi formator, acesta continua sa nu ia nicio masura de retragere a autorizatiei de functionare

 5. Nu inteleg de ce o promoveaza liberalii pe aceasta persoana, Alina Gorghiu. Nu ma mira ca este acuzata de implicare in aceasta frauda.

 6. Daca aceste persoane nu sunt mediatori, inseamna ca toate deciziile Consiliului medierii si orice decizii luate de acesti impostori sunt lovite de nulitate absoluta.
  O sa fie o mare harababura.

 7. @ tradetrek

  Cine sa constate falsurile?
  Daca DNA-ul n-a dispus trimiterea cauzelor in judecata, presupun ca s-a dat … NUP, asa ca… falsurile au fost „reabilitate”, devenind acte legale. Asta-i Romania! Unii sunt mai presus de lege!

 8. Pingback: Alina Ghorghiu (PNL) cercetata pentru fals si uz de fals. A obtinut diploma de mediator fara a participa la cursurile de formare!!! | radupopescublog

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s