6 comentarii la “Taxa „modica” de autostrada romaneasca: 3-4 euro pe suta de kilometri!!!

  1. domnule berceanu, se pare ca dv sunteti rupt de lumea reala a Europei. Se mai pare ca nu stiti ce inseamna autostrada. Tronsonul dinspre Nadlag – Sibiu-Bucuresti nici nu este autostrada, ci doar un drum european, care nici macar nu indeplineste conditiile de constructie ale unei autostrazi. Poate vede domnul Boc prostia din capul dv si va da afara din minister, ca de prosti Romania este cam satula.

  2. Snake! Nimic nou, se pregateste o noua manarie. Spre norocul nostru nu avem autostrazi, dar incep sa ma tem de ceea ce ar putea intelege d-l Berceanu prin „autostrada” incep sa ma treaca fiorii! Spre comparatie in Ungaria 1170 ft pentru patru zile inseamna 4.35 euro, acolo insa exista autostrazi in adevaratul sens al cuvantului.

  3. @ Ghita

    :)) zici tu: „nu avem autostrazi” :)) pai Berceanu are. Berceanu e roman si traieste in Romania. Berceanu e ministrul Transporturilor. si daca el zice ca drumurile alea oribile, valurite si pline de gropi se numesc autostrazi ce necesita o taxa de 3-4 euro/km care e problema? n-ar fi prima aberatie politica si cu siguranta nu va fi nici ultima. romanii suporta orice. chiar si calaul propriei lui vieti!

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s