3 comentarii la “Spaga de 1 milion de euro pentru solutionarea cu „celeritate” a unui dosar de retrocedare pe Legea 10/2001, depus la primaria Bacau inca din …2001!!!

  1. Snake! Imi face placere sa-l citez pe d-l Vanghelie(clasic in viata)”Aia nici sa fure nu stie” , or vedea ei spaga promisa de evrei la pastele cailor. Centrele istorice din Cluj si Oradea au fost demult retrocedate „neproprietarilor” pe baza de documente plastografiate cu cerneluri de epoca si hartie veche sau invechita. Informat despre aceasta Bombonelu a „semnatara” decretele de retrocedare,pe linga „altele” si-a tras si Bombonica o cladire de patrimoniu din centrul Oradiei unde a functionat peste 80 de ani libraria Eminescu, in respectiva cladire functioneaza un mare magazin din reteaua Sensi-Blu, daca tot am ramas aici fara cultura macar sa fim spalatei si sa nu putim! Tariceanu le-a retrocedat ungurilor uriasul patrimoniu al fundatiei „Gojdu” din Budapesta macar ca nu a apartinut niciodata statelor roman sau maghiar. Dar in tot raul e si un bine, cei de acuma incomodati de criza si inundatii nu mai pot sa „suteze” si sa „inscrie”.

    Apreciază

  2. @ Ghita

    citind cele scrise de tine, ma intreb daca mai exista vreo tarisoara in lumea asta unde guvernantii si clasa politica fura ca in Romania. parerea mea este ca ai nostri sunt pozitionati pe primul loc!

    Sensi-Blue are nume grele in spate 🙂

    Apreciază

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s