7 comentarii la “Legea referitoare la despagubirea fostilor detinuti politici este considerata neconstitutionala de Ministerul Finantelor deoarece … este criza economica!

 1. Snake! Bine ca fostii tortionari au pensii nesimtite, alea sunt constitutionale. Am un unchi fost detinut politic, pentru 5 ani de temnita comunista primeste pe langa pensia de 650 lei un supliment de 1150 lei, omul are deja 81ani. Fiind arestat ca student nu i s-a mai permis sa urmeze o facultate, pana la 52 de ani a prestat numai munci necalificate.
  Ma mir ca nu le sta pe mate la securistii cu pensii nesimtite!

 2. @ Ghita

  pai cine sunt actualii juzi? nu sunt oare cei care au intrat la drept pe baza de dosare verificate de secu care apoi au dat cu subsemnatul pt colaborare, devenind turnatori si nu numai? oare nu dintre ei au ajuns unii profesori la universitatile de drept si-i invata pe studenti metehnele comuniste? ce pretentii sa ai de la un corp al magistratilor aflat in metastaza care preda cancerul unui corp presupus sanatos? cati studenti realizeaza asta? cati judecatori tineri sunt proveniti din familii neatinse de comunism ori de securitate? cati judecatori NU sunt fiii, fiicele, nurorile, ginerii, verii, prietenii celor aflati in sistem? daca am avea datele astea, ai ramane surprins complet. poate nici 10% din total. si atunci la ce schimbari sa ne asteptam in sistem?

 3. Prin anii 70 am vrut sa dau la drept. Am consultat lista cu locurile si inscrierile.Erau 2 liste : 1. pentru toti, unde erau cca. 14 pe un loc. 2. o lista cu 40 locuri si la care se inscrisesera 16 candidati. Aceasta lista era rezervata numai pentru M.A.I. adica pentru militieni !!!
  Fara comentarii ?

 4. # stelian

  asta e o parte din adevar. cei care au terminat facultatea de drept in acea perioada ne conduc astazi! de aceea avem justitia care o avem, legile care le avem, institutiile statului care le avem…

 5. Stelian, ce dreptate ai. Daca am scapat de dracu, am dat de ma-sa, care e ceva mai mult ca dracul. Se pare ca niciodata nu vom scapa de ai, because, sant ca mai rau ca RAIA>

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s