4 comentarii la “Oprescu plateste aproape 3 miliarde lei vechi pentru a ne covinge cat de bine sade iarba pe acoperisul blocurilor!

  1. La alegeri am pus stampila pe chenarul lui Oprescu. Ca multi altii, m-am lasat prostit de sarmul de Primaverii si autoironia sa! Acum realizez ca are in cap mai multe avioane decat Aeroportul Henri Coanda…

  2. @ simion

    dar de faptul ca-si dezmiarda alegatorii cu „adjectivul” pulime, nu ai aflat? la un asemenea limbaj fata de cei pe care urma sa-i pastoreasca de pretentii sa mai ai?

  3. @ incertitudini

    din pacate filmul asta e viata noastra care a luat-o razna! si ca sa-ti mai livrez o poveste de desene animate, asculta: primarul Negoita (edilul sectorului 3 Bucuresti) a pus la bataie 2 mil.de euro pentru a amenaja spatii de joaca in cateva gradinite din sector. suma aproximativa acordata unui spatiu este de … 300.000 euro! ce mama naibii costa atatia bani? cu sumele astea se pot cumpara zeci de case! cica metrul patrat de mocheta pe care se va aseza un castelas (probabil din plastic) costa 50 euro!

    si atunci iar intreb: DESPRE CE CRIZA VORBIM? A CUI CRIZA? A POPORULUI? NU. ESTE CATEGORIC GENOCID CU INTENTIE DIRECTA!

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s