2 comentarii la “Procurorul poate fi exclus din magistratura pentru tergiversarea unor dosare si comportament nedemn fata de colegii sai, dar NU si pentru acte, fapte sau masuri abuzive efectuate fata de invinuiti/inculpati!

 1. Snake! In magistratura de la noi paleta de „fapte de arme” este mult mai cuprinzatoare!
  Precum procurorul Calin Roman mai sunt cativa dusi cu pluta si cu apucaturi de barbar in timpul anchetelor. In paralel cu excluderea lui Calin Roman din magistratura procurorul Lele este numai „cercetat” disciplinar. In timpul suspendarii de cativa ani Lele si-a dublat averea si asa consistenta cu toate ca nu a avut nici un venit. Tot distinsul procuror Lele a accidentat(beat fiind) un pieton pe zebra, macar victima lui n-a murit. Anul trecut Lele si-a casatorit mama cu un batran de 80 de ani pentru a-si insusi prin mostenire casa acestuia situata in plin centrul Oradiei. Mentionez ca cele de mai sus si cele ce urmeaza au fost descrise pe larg in presa locala si nu numai:
  -d-na presedinte a Judecatoriei Beius a fost surprinsa de sot in posturi „intime” cu primarul urbei, sotul (sef la ocolul silvic local) l-a fugarit pe d-l primar cu focuri de carabina,
  singura consecinta a fost cresterea „cotei de piata” a primarului printre beiuseni si colegii lui de la PNL, ma intreb cum se judeca la Beius un adulter?
  -doi magistrati oradeni au aflat cu stupoare din presa locala ca au aceeasi amanta, fenomenul a fost numit „sex in trei…”
  -pe holurile tribunalului s-au batut si doamnele magistrat, la romani este o vorba „de 8 martie amanta primeste un inel iar sotia primeste si ea un ghiocel” in acest caz s-a revoltat partea cu ghiocelul care a „deschis focul”
  –presedintele judecatoriei Marghita in timpul deplasarilor de la Oradea la Marghita si retur lua in masina autostopiste si in timpul mersului practica onania in fata acestora fara jena. Treaba a transpirat la presa si respectivul a fost filmat „in actiune” de o ziarista, filmul a aparut pe doua televiziuni nationale(PRO TV si Antena 1). Macar in acest caz tot s-a intamplat ceva, d-l jude Palcut a demisionat si a inceput o glorioasa cariera de avocat la Baroul Oradea. Ma intreb si eu ce simt doamnele judecator (in marea lor majoritate femei frumoase) cand pledeaza in fata lor acest individ avand in vedere ca roba neagra a justitiei permite desfasurarea pe dedesupt a „manoperelor” descrise mai sus si din pacate si a altora?
  –destul de recent o echipa de procurori si militieni a descins la un salon de masaj tailandez din Oradea, dupa ce domnii s-au adapat(cu viscane si alte fineturi) si s-au furajat s-au retras cu cate o fetita pentru „aprofundarea cercetarilor”. Presa locala a aflat cate ceva, o „fetita” a spus ca s-a retras cu „Tataia” dar nu s-a intamplat nimic pentru ca „Tataia” nu si-a putut folosi „barbatia”. Ziaristii au incercat cu disperare sa afle cine e „Tataie” dar nu au reusit pentru ca militienii si procurorii se salutau intre ei cu formula „Salut Tataie”. Dupa ce s-a mai potolit scandalul seful zonal de la crima organizata a declat intr-un interviu ca pana sa ajunga el „un tataie” va mai curge multa apa pe Crisul Repede, asta nici macar nu stie vorba conform careia „tacerea e de aur”, nu mai e cazul sa precizez ca nici in acest caz nu s-a intamplat nimic!
  Mai e cazul sa precizez ca magistratii de la noi sunt in acelasi timp si prosperi oameni de afaceri. Ziaristii locali a surprins pe holuri scene in care se imparteau pe fata paraii rezultati bineanteles numai din „munca cinstita”.
  Ce ma mai mira e ca nu a comentat nimeni aici cu toate ca avem la Oradea „deontologi” de calibru.
  Din pacate cele de mai sus reprezinta doar ce a transpirat in presa, cele adevarate sunt cele „de taina”, lucruri infinit mai grave!

 2. @ Ghita

  pai d-na Pivniceru afirma nu demult ca „Etica e o morala. Nu are a face etica cu Statutul magistratului”. sa nu ne mire istorioarele astea de budoar cand capul AMR-ul emite asemenea pareri! iar CSM-ul…. niciodata diferit de ceilalti!

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s