4 comentarii la “Dan Diaconescu arestat pentru 29 de zile!

 1. CARIERA IMORALA 05:19:54, 23 Jun 2010 Cotidianul (comentariu la articolul linkat in Update)

  ANA BACEANU : Rusine ! Papici este propus de Catalin PREDOIU sa-si mentina functia pentru ca l-a ajutat sa scoata basma curata pe socrul sau (Calin ZAMFIRESCU) din dosarul privind falimentul Bancii Religiilor. Asa se fac cariere in Romania ! Asa reuseste Catalin PREDOIU sa asigure promovarea intereselor familiei sale, ale casei sale de avocatura. Lucian PAPICI a anulat o plangere penala impotriva lui Calin ZAMFIRESCU pentru ca acesta a obtinut ilegal cca 2,5 mil.Euro prin valorificarea la un pret derizoriu (cca 25 eurocenti/m/p/) a unor terenuri intravilane cu o suprafata de cca 15.000 m.p. situate in localitatea BREAZA – Prahova. Bine ar fi daca, inainte de a lua o hotarare, CSM-ul va solicita celor de la Banca Religiilor elemente de detaliu despre aceasta scandaloasa escrocherie efectuata cu complicitatea lui Lucian PAPICI. Bine ar fi daca ziarul „Cotidianul” ar atentiona opinia publica asupra pericolului pe care-l reprezinta mentinerea lui Catalin PREDOIU in functia de membru al Guvernului Romaniei. Prin propunerea ca Lucian PAPICI sa-si mentina functia actuala este demonstrat cu claritate conflictul de interese in care se afla Catalin PREDOIU.

 2. @ octav

  nu stiu de cine va fi cumparat, nici nu ma intereseaza. totul este o mizerie iar… ca sa fie pusa cireasa pe tortul neo-nazismului romanesc actual, s-a mai bagat si CSAT-ul in seama aratand cu indexul spre intreaga presa romaneasca afirmand ca reprezinta o vulnerabilitate pentru siguranta nationala!!!

  a) Fenomenul campaniile de presa la comanda cu scopul de a denigra institutii ale statului prin raspandirea de informatii false despre activitatea acestora, presiunile exercitate de trusturi de presa asupra deciziei politice in vederea obtinerii de avantaje de natura economica sau in relatia cu institutii ale statului,
  b) diminuarea capacitatii de aplicare a legii de catre unele institutii si presiunile exercitate de trusturi de presa asupra deciziei politice;

 3. Buna ziua,
  Ma numesc Bogdan Sticlosu si va deranjez din partea asociatiei Tinerii Schimba Romania. Am citit blogul dumneavoastra si am gasit in cele spuse de dumneavoastra idei care coincid cu ale mele dar si punte de vedere bine exprimate si argumentate.
  Motivul pe care va deranjez este faptul ca imi doresc sa ne intalnim pentru o discutie. Precizez ca nu fac parte si nu simpatizez niciun partid politic.
  Credeti ca puteti da curs invitatiei?
  Cu respect,
  Bogdan Sticlosu

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s