7 comentarii la “Casa de avocatura „Vass Lawyers” apartinand surorii consilierului prim-ministrului Andreea Vass, la nici un an de la infiintare, in 2009, a asistat statul in contracte publice de achizitii in valoare de 100 milioane euro !!!

 1. Snake,cred ca vrea cu tot dinadinsul sa arate opulenta in care traiec ,doar sunt amandoua din Zalau,si au folosit toate mijloacele sa parvina ,sfidand cu cinism o intreaga populatie roameasca ,o saptamana minunata !
  p.s.ai o dedicatie muzicala.

 2. @ octav

  sa castigi atatia bani la nici un an de la deschiderea cabinetului se poate intampla doar in Romania unde mafia stabileste regulile de conduita ale politicii si economiei de piata!

 3. sunt plini de succesuri nesimtitii astia…land of choice? da ..prefer sa plec de tot…

 4. @ iulian

  da, ar trebui sa plecam toti cei care nu mai suportam mentalitatea majoritarilor din tara asta! daca n-o vom face, vom muri inainte de vreme sau vom innebuni curand.

 5. O întâlnire a presedintelui cu cetătenii… un tip din urmă, către o femeie din fată:
  – Doamnă, vă dati un pic la o parte, vă rog? A? vrea să-l văd mai bine pe d-l Băsescu!
  – Desigur!
  După 2 minute…
  – Doamnă, vă dati pălăria jos, vă rog, să-l văd pe d-l Băsescu?
  – Desigur, nu vrei si binoclul meu?
  – Nu, multumesc, am lunetă la puscă..

 6. Casa „Vass Lawyers” a fost premiata pe plan international pentru marile realizari ale lui 2009 in schimb pe plan intern alte 15 case de avocatura sunt remarcabile. In acest context, din Casa „Vass” nu se zareste nici o umbra chiar daca premiantii sunt nume grele si recunoscute cu adevarat pe plan international.

  Ziarul Financiar a premiat, miercuri seară, 15 case de avocatură pentru activitatea din 2009 sau pentru serviciile prestate în diferite domenii de afaceri, de la litigii la tranzacţii imobiliare, finanţări bancare sau energie.

  Astfel, au fost acordate 15 premii, printre care unele pe domenii (retail, imobiliare, energie, bănci, telecom, asigurări şi farmacii) pentru firmele de avocatură care au intermediat cele mai importante tranzacţii, dar şi premii speciale.

  Premiul pentru cel mai important litigiu câştigat în 2009 a fost obţinut de casa de avocatură Ţuca Zbârcea & Asociaţii, pentru asistarea statului român în litigiul contra EDF.

  Premiul pentru cea mai mare tranzacţie din piaţa de retail a fost acordat RTPR Allen & Overy, pentru asistarea acţionarilor Profi la vânzarea reţelei de supermarketuri, şi Schoenherr &Asociaţii, pentru asistarea Enterprise Investors la achiziţia reţelei Profi.

  Cea mai mare tranzacţie imobiliară din 2009, respectiv achiziţia European Park Brăila de către NEPI, de la BelRom, i-a avut ca avocaţi pe Reff & Asociaţii, pentru cumpărător şi pe Voicu Filipescu pentru firma care a vândut.

  Pentru cel mai promiţător start-up a fost premiată casa de avocatură Peli Filip, care a asistat CVC Capital la achiziţia operaţiunilor locale ale producătorului de bere InBev.

  Premiul pentru cea mai mare tranzacţie din energie în 2009 a fost câştigat de Ţuca Zbârcea & Asociaţii, pentru asistarea CEZ la vânzarea pachetelor minoritare de la CEZ Distribuţie şi CEZ Vânzare şi de Popovici Niţu şi Asociaţii pentru asistarea Fondului Proprietatea la vânzarea acţiunilor la cele două companii.

  Kinstellar a câştigat premiul pentru cea mai importantă finanţare bancară în 2009, pentru asistarea băncilor care au finanţat achiţizia InBev de către CVC.

  Premiul pentru cea mai mare tranzacţie din telecom a fost atribuit societăţii Lina&Gruia, pentru asistarea Cosmote la achiziţia Zapp România şi firmei Stoica & Asociaţii pentru asistarea lui Saudi Oger la vânzarea Zapp.

  Pentru cea mai mare tranzacţie din asigurări şi fonduri de pensii au fost premiate Badea Clifford Chance
  , pentru asistarea AXA la achiziţia Omniasig şi Schoenherr & Asociaţii pentru asistarea Vienna Insurance Group la vânzarea Omniasig Life.

  Popovici Niţu &Asociaţii s-a clasat pe prima poziţie la categoria cea mai mare tranzacţie din servicii medicale în 2009, pentru asistarea acţionarilor MedLife la vânzarea a 36% din clinică, alături de Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen, pentru asistarea SGAM la achiziţia a 36% din MedLife.

  Premiul pentru avocatul antreprenorului român a fost obţinut de D&B David şi Baias pentru asistarea lui Alexander Hergan la vânzarea Iris Piteşti.

  Dănilă Petre & Asociaţii a câştigat premiul pentru cea mai mare tranzacţie cu un site, respectiv asistarea Naspers la achiziţia autovit.ro.

  Pentru cea mai mare tranzacţie pe bursa de la Bucureşti în 2009 a fost premiată casa Muşat & Asociaţii, care a asistat Rompetrol la achiziţia unor pachete de acţiuni la Rompetrol Rafinare şi Rompetrol Well Services.

  Premiul pentru cea mare casă de avocatură în funcţie de veniturile obţinute în 2009 a fost câştigat de Ţuca Zbârcea & Asociaţii, iar premiile pentru a doua, respectiv a treia societate din domeniu au fost obţinute de către Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen şi Muşat & Asociaţii.

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s