9 comentarii la “2 Comisari ai Garzii Financiare Bucuresti arestati preventiv pentru coruptie :)

 1. Snake 🙂 🙂 :),poza lui Pacala spune totul 🙂 🙂 …totul este MASCARADA 😦 .o zi minunata 🙂
  p.s.ai o dedicatie muzicala.

 2. @ octav

  eu nu sustin ca astia trebuiesc iertati, dar de ce nu sunt cercetati si cei care TREBUIE in mod special?

 3. Alti 2 comisari ai GF arestati! (Agerpres)

  Magistraţii Tribunalului Bucureşti au dispus arestarea pe o perioadă de 29 de zile a doi comisari superiori de la Garda Financiară, Paul Robert Körner şi Gheorghe Dobrin, acuzaţi de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) de luare de mită.

  Potrivit DNA, în perioada martie – mai 2010, Paul Robert Körner, comisar superior în cadrul Gărzii Financiare – Comisariatul General, ajutat permanent de colegul său, Gheorghe Dobrin, a pretins şi a primit de la doi denunţători, reprezentanţi ai unei societăţi comerciale din Bucureşti, suma totală de 13.000 lei pentru a nu lua măsuri legale (o amendă cuprinsă între 30.000 şi 100.000 lei şi confiscarea mărfii) în raport cu neregulile constatate în timpul verificării evidenţei contabile a firmei denunţătorilor.

  Procurorii anticorupţie au dispus, miercuri, reţinerea celor doi comisari, după care anchetatorii au cerut instanţei arestarea acestora pentru 29 de zile.

  La instrumentarea acestui dosar, procurorii au colaborat cu ofiţeri din cadrul MAI – Direcţia Generală Anticorupţie şi din IGPR – Direcţia de Operaţiuni Speciale. AGERPRES

 4. Snake! Mai stiu si eu cate ceva despre Garda Financiara, fata de ce porcarii se petrec in GF Oradea(institutie pe care eu o numesc „ciuma gri”) cei doi ar trebui premiati, ai nostri pentru suma aia nici nu se mai deplaseaza!

 5. …ce nu cunoaste mass media este faptul ca atunci cand au venit ultima oara, idiotii astia doi au luat cu japca incasarile din ziua respectiva…aproximativ 45-46 milioane…iar daca mergem la Codul Penal, vom gasi la art.211 :

  Tâlharia:

  Furtul savârsit prin întrebuintare de violente sau amenintari ori prin punerea victimei în stare de inconstienta sau neputinta de a se apara, precum si furtul urmat de întrebuintarea unor astfel de mijloace pentru pastrarea bunului furat sau pentru înlaturarea urmelor infractiunii ori pentru ca faptuitorul sa-si asigure scaparea, se pedepseste cu închisoare de la 3 la 18 ani.

  Tâlharia savârsita în urmatoarele împrejurari:

  Pedeapsa este închisoarea de la 7 la 20 de ani, daca tâlharia a fost savârsita:

  a) de doua sau mai multe persoane împreuna;
  b) de o persoana având asupra sa o arma, o substanta narcotica ori paralizanta;
  c) într-o locuinta sau în dependinte ale acesteia;
  d) în timpul unei calamitati;
  e) a avut vreuna din urmarile aratate în art. 182.

 6. @ Stefan Dobre

  pai nu stiu cum sa spun, dar taman ceea ce NU cunoaste mass media este chiar foarte grav! bine ca ai venit cu precizari. se schimba radical problema. interesant de aflat cum se va finaliza dosarul.

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s