4 comentarii la “10% dintre functionarii publici vor intra in somaj! Iar disponibilizare functie de pile!

  1. @ octav

    asta e realitatea din toate institutiile bugetare! numai PCR (pile-cunostinte-relatii). cei care sunt cu adevarat profesionisti sunt superhartuiti si muncesc de le sar capacele. ei sunt cei fara pile care duc o institutie in spate. la restructurari, sunt pusi pe liste. cum sa mearga treaba in halul asta? directorii sunt niste nulitati. cica descentralizare! fas! or shit! e politizare totala. managerii sunt toti marionete, complet outsideri. nimeni nu-i intreaba nimic deoarece nu au niciodata pregatirea necesara postului detinut. vorbeste doar carnetul de partid! cunosc personal situatia asta, de aia am si scris despre ea!

  2. Snake! Ai zugravit foarte bine fenomenul, trist,chiar foarte trist, dar din pacate adevarat, chiar foarte adevarat!! Partea si mai rea a fenomenului e ca porcaria s-a extins si la firmele particulare. Cel putin in zona de vest a tarii rezista numai firmele particulare care fura grosolan de la stat, in strinsa colaborare cu politia, garda financiara,procuratura etc. si la aceste firme muncesc doar „prostii” platiti cu salarii de mizerie, cei din familiile patronilor huzuresc fara a se mai osteni cu munca, obicei care a ajuns nesanatos la noi. Mizeria morala in care ne-au lasat fanariotii nu va puta fii stirpita nici in 3 generatii. Obiceiul cu spaga vine de la un proverb trist romanesc „Frate ca frate da brinza-i pe bani!”

  3. @ Ghita

    asa este. ai completat perfect! exact asta spun si eu ca mafia nu poate fi starpita nici in 3 generatii CHIAR DACA CINEVA CINSTIT VREA SA FACA CURATENIE! e prea mult si prea adanc sapa! nu cred ca mai avem in Romania asta 10% neintegrati in retea! toti sunt prinsi acolo intr-un fel sau altul!

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s