5 comentarii la “Decapitarea ANI, ultimul bastion cucerit de mafia intinsa pana la CCR!

 1. Distrugeti toate institutiile cu functie de control! Masacrati regulamentele, ardeti somatiile, rupeti citatiile, ingropati probele, stergeti amprentele, intimidati martorii, haituiti organele de cercetare, asmutiti televiziunile doberman, fluturati ziarele toxice!! Luptati si muscati!

 2. Snake,Dar de ce nu au facut ANI in cadrul constitutional,UE aceasta a si cerut,demersul a venit de la Bruxelles,de la specialistii in drept constitutional,care lucraza la CONSTITUTIA SUE,wwekend minunat 🙂
  p.s.ai o dedicatie muzicala.

 3. @ octav

  corect. legea ANI NU S-A DORIT DE LA INCEPUT CONSTITUTIONALA IAR INSTITUTIA NU S-A DORIT A FI EFICIENTA SI FUNCTIONALA, ASA CUM DE ALTFEL ESTE ORICE INSTITUTIE DE CONTROL DIN ROMANIA!

 4. nu ne mai mira nimica .. din pacate suntem prea indiferenti si asta ne costa .. ar fi simplu sa dam vina si sa o pasam pe conducatori insa de situatia actuala noi toti suntem responsabili.

 5. @ invizibilul

  da, toti suntem responsabili ca am permis sa se ajunga pana aici. majoritar – NU NE PASA! minoritar – NE PASA! o fi buna democratia? parca n-as spune DA! decizia, apartinand majoritatii, iata unde se poate ajunge! de regula, majoritatea e masa slab pregatita, incapabila, ilogica, manipulata, prostimea etc. Ea decide, ea conduce intelectualitatea! Grav!

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s