9 comentarii la “Cum poti deveni ambasador al Romaniei? Daca ai pile la MAE si in special casatorit. Avantaj pentru familisti! Unde e profesionalismul?

 1. Lory, unele protocoale cer să fie prezentă și soția ambasadorului. Se joacă multe relații diplomatice în cluburile exclusiviste ale nevestelor de ambasadori 😉

  Salutări

 2. Snake! La fel ca inainte de ’89 numirile se fac pe baza de PCR sau dupa greutatea epoletilor!
  Totusi parca s-au mai „modernizat” tovarasii! Permit sa plece sot si sotie, fara a se ingrijora ca nu se mai intorc, si alte natii au ciurucurile si prostii lor, nu au nevoie de ai nostri. Totusi in diplomatie se poate trai bine, munca aproape ioc, si vorba aia „daca nu curge pica”. Despre apararea intereselor Romaniei sau a romanilor de peste hotare nu-i intreaba nimeni, ce rost are sa mai forteze nota?

 3. @ Ghita

  da’ cine nu stie? in diplomatia romaneasca nu se face nimic! absolut nimic. nici macar atunci cand suntem batjocoriti, umiliti, parodiati! are cineva interes sa dezvolte relatii economice in tarile unde activeaza? are vreun ambasador intentia de a promova turismul romanesc, afacerile? nu. important este ca stau intr-o tara straina, se lafaie pe salarii mari, se harjonesc cu prostituatele locale si sfideaza romanii care au nevoie de serviciile lor! cam asta inseamna diplomatia romaneasca! mafie!

 4. numai pe pile se acorda posturile in tara asta…. exista oameni care cunosc legislatia si dreptul international, cunosc 2-3 limbi straine la nivel de translator si totusi nu au de lucru. Analfabeti ca fiica presedintelui au de lucru in schimb.

 5. Pingback: Si la Comisia Europeana se angajeaza cu pile… daca esti roman si ai rude cu functii inalte in Romania! | No Justice

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s