11 comentarii la “Carmen Cîciu – o noua victima a stressului produs de amenintarea cu somajul!

 1. @ octav

  trist. foarte trist. suntem o tara de victime! ne caracterizeaza perfect mesajul unei pancarte vazute de curand la niste grevisti: NOI SOMERI – VOI BOIERI!

 2. am scris si io un mic post pe blogu meu referitor la aceasta stire si am incheiat simplu ” nu comentez nimic. ma duca sa vomit „

 3. @ rebelu

  doamne, cata suferinta e in jur iar boierilor ajunsi in tronuri nu le pasa… mai rau decat in comunismul ceausist!

  @ Andi

  vai noua! disperare, vieti frante, durere, lacrimi, nebunie…asta intalnim in Romania … „democrata”

 4. Initial medicii au afirmat ca stopul cardio-respirator s-a produs din cauza surmenajului la locul de munca. Aflu astazi ca stare Ramonei s-a agravat si odata cu asta, s-a modificat inclusiv declaratia medicilor, in sensul ca „accidentul” n-ar avea nici o legatura cu stressul de la locul de munca.

  Daca si in asemenea cazuri se manjesc medicii, ce sa mai spunem? Tara de hiene si caini. Pentru un banut (nu neaparat consistent) sunt in stare sa faca orice, inclusiv sa-si omoare si familia. Cumplit!

  Carmen Ramona, fii tare! Revino-ti! Nu te lasa doborata de nemernici. Lupta! Lupta pentru viata ta!

 5. Astia sint http://www.ipsos-interactive.com?
  Au scapat romanii de comunisti si au dat peste capitalisti feroce. Si saracii nu sint pregatiti nici fizic si nici psihic (stiu de firme care iau cel putin dublu pe anumite produse decit iau in Franta de ex.)

  Se poate afla rezultatul cercetarii si apoi initiat un contact cu firma respectiva? Macar citeva mailuri? Poate si la clientii lor?

 6. @ Tio

  nu stiu daca astia sunt, dar nu conteaza firma ci modul in care se poarta un angajator cu angajatii.

  traim in Romania corporatiilor. ne meritam soarta pentru ca inghitim totul fara cracnire. omul accepta orice si face oricat pentru supravietuire. toate produsele existente pe piata romaneasca sunt mult mai scumpe decat cele din occident, in plus multe dintre ele sunt contrafacute. dar cine sa ia masuri daca peste tot domneste spaga?

  stii, Tio, spuneai la tine pe blog ca te-ai saturat sa mai iei pozitie pentru ca nimic nu se schimba. in aceeasi situatie ma aflu si eu. ne revoltam la nivel individual, dar mentalitatea colectiva are o mare problema. in primul rand nu este unitara cum de altfel nici cei care se revolta nu sunt uniti. asa nu ajungem nicaieri si nu vom reusi sa reformam nimic.

 7. Pt ca lipseste o viziune, sau ca viziunea e dincolo de imaginatia sau interesul nostru. Pt ca lipsesc repere si lideri. Pt ca sintem prea destepti ca sa ne amestecam cu „prostimea” sau sa ne „bagam” pt prostime. Pt ca noi sintem prostii de fapt si nu intelegem ca in 10-20 de ani tara va semana cu Africa de Sud.

 8. @ Tio

  Din pacate eu nu pot inca sa fac referire la vreun „NOI”. N-am gasit acel „tu”, „el” „ea” care sa vrea sa faca ceva intr-un grup ci i-am intalnit numai disparati. Suntem tara africana. Peste 10-20 de ani vom disparea ca entitate!

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s