7 comentarii la “Ce spagi au luat procurorii, judecatorii si politistii in 2009?

 1. octavpelin :

  Snake si mai exista Justie in Romania,o zi minunata :(
  p.s.ai o dedicatie muzicala.

  asta nu e justitie, e srl. se vinde functie de oferta. n-are nici o legatura cu adevarul si dreptatea!

  Pe pagina am o maxima interesanta care spune asa: „Dacă cea mai înaltă curte nu poate fi pusă în mişcare de cel mai umil individ, justiţia este o batjocură.”(George Bernard Shaw) Deci? la noi justitia este o batjocura! ATAT!

 2. Intre coruptie, criminalitate organizata si terorism exista mai multe legaturi decat ar parea la o prima vedere. In aceasta revista, dupa rasfoirea articolelor existente, ne-am putea forma un punct de vedere asupra a ceea ce ar trebui sa combata un stat de drept, in viziunea Aliantelor din care face parte:

  http://www.nato.int/docu/review/2009/Organized_Crime/RO/index.htm

  Deci, dupa parerea mea, intarzierea formarii statului de drept, s-ar putea sa ne plaseze intr-o postura nepotrivita. Spuneam mai demult ca mimarea reformelor ar fi o mare greseala ; acum, cred ca ar fi ultima.

 3. Snake! Eu am crezut ca nu mai poate sa ma sperie nimic, avind experienta de viata si profesionala dublate de o virsta apropiata de „tineretea” d-lui Crin Antonescu,dar uite ca s-a intimplat si asta! Un comunicat mai lipsit de logica si marcat de o asa impotenta(neputinta)intelectuala n-am mai vazut.Ce-i aia „se observa”? DNA este o institutie fundamentala a statului Roman nicidecum o asociatie a crescatorilor de animale si pasari mici. Daca tot recunoaste ca oamenii „legii” iau spaga nu ne da nici un exemplu concret, pe citi i-a prins si pe citi i-a bagat la zdup din rindul judecatorilor si procurorilor.Daca tot avanseaza niste cifre, uita in cazul procurorilor sa precizeze frecventa incasarilor si motivele pentru care acestea se fac. Cel putin in zonele pe care le cunosc(Bihor, Arad, Timis) procurorii sint cel putin la fel de „prosperi” ca ceilalti oameni ai”legii”. Mi se intipareste din ce in ce mai mult in minte ideea penibila ca DNA practic favorizeaza coruptia. Un ultim amanunt, DNA a uitat sa precizeze daca membrii sai iau sau nu spaga sau daca au dat ceva la”intrare” si dupa aceea obisnuita cota periodica de”mentinere”.

 4. @ Ghita

  In DNA sunt … procurori, nu? Exista procurori care pretind si primesc spagi la fel de mari ca ale judecatorilor. De ce nu se face nimic? Pentru ca sunt de-ai lor si toti fac la fel. Sau aproape toti. Mai precis un procent de max.10% nu ia spaga, restul… DA!

  Am urmarit de curand un documentar fantastic despre mafia ruseasca. Nici o deosebire de cea romaneasca. Membrii mafiei? Incepand cu presedintele statului, securistii (care sunt in fapt santajistii cei mai periculosi si asasini platiti), judecatorii, procurorii, jurnalistii etc. Acolo explica cineva cum se corupe un judecator: este abordat de un judecator securist, coleg de instanta, i se impune sa dea o anumita solutie in dosar (condamnare sau eliberare) in schimbul unor favoruri: casa, avansare in functie, masina, concedii prin diverse tari exotice etc. Procedura are loc doar in cazul unui judecator curat pana atunci. Odata ce a pus „botul” la oferta (nici nu s-a pomenit de vreun refuz), devine omul mafiei! Acel judecator, din momentul respectiv, nu mai poate refuza nici o comanda din partea mafiei politice! Este manjit definitiv. Ramane un simplu pion in sistem!

  Partea care m-a intristat cel mai mult a fost cea in care s-a concluzionat ca poporul rus are mentalitate de sclav – la fel ca romanii – si ca nici o situatie nu va reusi sa revolte in masa! Securitatea, aflata in toate posturile de conducere ale statului, crede in 2 ideologii: comunista (pana in 1990) si crima organizata. Caderea comunismului (vorba vine) a eliminat prima ideologie, ramanand doar crima organizata!

  Pentru adevarul scos la lumina despre executiile securistilor si oamenii aflati in varful statului, ziaristi si nu numai au platit cu viata. Poporul a ramas insa cuminte si, indobitocit cum e, se plange individual pe la colturi, dar nu actioneaza in masa. Identic cu romanii!

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s