3 comentarii la “Ministerul Justitiei incapabil sa investeasca sumele imprumutate de la Banca Mondiala in scopul reabilitarii instantelor!!!

  1. Snake! Din nefericire asta e realitatea trista de la noi! Nu exista interes pentru modernizare, fiind vorba despre fonduri europene, devizele se verifica corect, nu tine cu umflarea preturilor de „n” ori dupa care sa se imparta „banii negri pentru zile albe” rezultati.Asa ca tot noi „prostimea” vom plati incompetenta, prostia si hotia generalizate din institutiile statului, institutii in care creste un singur indicator calitativ si anume barbaria fata de proprii cetateni. Tare ma tem ca miscarea browniana se va sfirsi rau, cind lucrurile sint lasate la voia intimplarii adica la mila Bunului Dumnezeu, mai ales ca reprezentantii BOR numai pe Dumnezeu nu il slujesc!

    Apreciază

  2. @ Ghita

    nu te intrista prietene, ca vine cutremuru’ :D. mai pica dintre ei, se mai rareste sita, mai da o molima si chiar ajung sa spun ca numa’ Divinitatea ne mai scapa de mafioti, ca statul ii ingrasa. or plesni, ce zici?

    Apreciază

Opinia ta

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s